הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יוהימבין בכדורים 30 מ"ג

Asaf Yosef

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
קיבלתי כדורים של 30 מ"ג ואני צריך להשתמש רק בחצי כדור אבל הכדור בפנים מכיל אבקה .יש למישו רעיון/דרך שהוא מכיר שאפשר לחתוך את הכדור מבלי לפגוע בתכולה?

יכול להיות שזה יוהימבין בארק שעבר ייצוב לכמות מסוימת של חומר פעיל (נגיד 10% במקרה שלך) אז בפועל כל כדור מכיל 3 מ"ג ולא 30 מ"ג
מה כתוב במרכיבים?

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה של האריזה. נשמע לי מוזר כמות כזו.
5552662298880.jpg
5552662298880.jpg

555266be9f7d4.jpg

אין תמונה של האריזה זה ככה הגיע מהבחור זה 30 מ"ג בדוק. ד"א הכדור הלבן בתמונות זה קלן 40 מ"ג של סיירוקס להשוואה בגדלים (ככה או ככה צילמתי יחד)

5552662298880.jpg

הקלן זה 40 מק"ג, לא מ"ג.
אם קנית את זה לא באריזה רק אלוהים יכול לדעת מה יש שם. אני בספק רב אם יש שם 30 מ"ג של יוהימבין HCL, פשוט כי אני לא מכיר שום יצרן שמייצר 30 מ"ג. גם לא באתרים שהם לא בדיוק חוקיים.
אולי יש שם 30 מ"ג יוהימבין בארק, או 300 מ"ג בארק שיש בו 10% יוהימבין נקי לא כולל שאר האלקלוידים. וגם זה בספק.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה זה קפסולה שאתה יכול לפתוח ולשים את האבקה במים
כן אני יכול לפתוח ואיך זה עוזר לי ?

הקלן זה 40 מק"ג, לא מ"ג.
אם קנית את זה לא באריזה רק אלוהים יכול לדעת מה יש שם. אני בספק רב אם יש שם 30 מ"ג של יוהימבין HCL, פשוט כי אני לא מכיר שום יצרן שמייצר 30 מ"ג. גם לא באתרים שהם לא בדיוק חוקיים.
אולי יש שם 30 מ"ג יוהימבין בארק, או 300 מ"ג בארק שיש בו 10% יוהימבין נקי לא כולל שאר האלקלוידים. וגם זה בספק.
וזה בדוק 30 מ"ג מי שהביא לי את זה לא משקר בחיים(מכיר אותו אישית)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית