הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ CREATINE + PRE-WORKOUT

• פותח/ת השרשור DekelE
  • פורסם בתאריך

DekelE

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
מה אומרים לגבי
Cellucor, C4 Extreme, Pre-Workout
יחד עם קריאטין אופטימום?

לגבי ה C4 רק בדיוק התחלתי לחקור עליו , הגוף שלי מקבל מהר מאוד חומרים ומקבל השפעה חזקה לעומת אחרים.

האם השילוב של שניהם ביחד הוא אפשרי , לא פוגע , יתן תוצאה טובה לעומת שימוש בנפרד?

בגדול יש המון המלצות חיוביות על הC4. אני אישית יכול להגיד שהוא חלש, אבל אני לא דוגמא טובה.
בנוגע לשילוב ביניהם, אין שום בעיה.
אני דווקא הייתי ממליץ לך לקנות קריאטין אחר. לא שאופטימום חברה לא טובה, להיפך, בגלל שהיא נחשבת כ"מותג" בתחום תוספי המזון היא יקרה יותר.
כל קריאטין אחר שהוא 100% מונוהיידרט יעשה את העבודה.

גם אני יכול לומר שהC4 היה ממש חלש בשבילי , אני אישית לא ממש ממליץ למרות שזה תוסף בעל מוניטין גבוה, גם הטעם שלו (תות) היה פשוט זוועת עולם...

• פותח/ת השרשור
את הקריאטין אופטימום אני מביא ב 8 דולר אז זה בסדר.
ולגבי ה C4 נמשיך לבדוק תעניין למה חלק אומרים שנותן ביצועים וחלק אומרים שלא .. מאמין שיפעל עלי בתור אחד ששותה כוס בירה ומתמסטל ישר חחח

תודה על העזרה חברס 😃

לפני שאתה מתחיל לדחוף פרי וורקאוטס ממליץ לך לקנות כדורי קפאין ולנסות אותם לפני אימון במקום. זה הרבה יותר זול ויכול להועיל יותר.

• פותח/ת השרשור
אפשר בבקשה שם של המוצר? פחות מתמצא בכדורי קופאין.. ואם יהיה בא לך לתת הסבר קטן על זה בכלל מצוין

אפשר בבקשה שם של המוצר? פחות מתמצא בכדורי קופאין.. ואם יהיה בא לך לתת הסבר קטן על זה בכלל מצוין
כדורי קפאין זה כדורים שיש בהם קפאין. לא משנה של איזה חברה לקחת כל עוד יש 200 מ"ג בכדור. זה כמו שאם אתה שותה כוס קפה או פחית אקסל לפני אימון. אמור לעשות אותך ערני.

כדורי קפאין זה כדורים שיש בהם קפאין. לא משנה של איזה חברה לקחת כל עוד יש 200 מ"ג בכדור. זה כמו שאם אתה שותה כוס קפה או פחית אקסל לפני אימון. אמור לעשות אותך ערני.
מסכים. שלא לדבר על הצבעי המאכל שיש בפרי וורקאווטס למיניהם והבדלי המחירים ברורים(קפאין זול בהרבה).

• פותח/ת השרשור
יש לכם המלצה מאיפה לקנות? ומה אופן השימוש ולכמה זמן? (למה כמות קפאין ביום יום במשך תקופה היא לא טובה לגוף בסוף יתרגל..)

ה c4 מכיל כבר קראטין בגלל זה מומלץ לשתות עם זה הרבה מים במהלך היום.. אז תשים לב כמה קראטין אתה מוסיף שלא תעשה עומס

קח עם זה 5 גרם קריאטין זה בסדר אין מה להתייחס לגרם הזה שיש שמה
בקשר לC4 לי הוא לא עשה כלום חוץ מלגרד בפנים שזה הביא לי עצבים

• פותח/ת השרשור
ויש המלצה על תוסף אחר במקומו שכן ממליצים והשפיע? ולא הכדורי קפאין.. זה אופציה שניה

עוד משהו :
מה אומרים על
MRM, Driven, Pre-Workout Boost?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה ,
על הדרך אני ישאל פה שאלה אחרת במקום לפתוח עוד פוסט :

נשאר לי בבית קופסא שלמה של קריאטין אופטימום , אופטי-מאן של אופטימום , BCAA , GLUTAMINE , בדרכי אלי אבקת מרץ יחסית טבעית שהומלצה בהרבה מקומות (בסוף לא ה C4) האם שילוב של כל אלו יהיה שילוב טוב לסבב איכותי אחד? (מאמין שאפשר לוותר על האופטי-מאן? או להשאיר אותו

נערך לאחרונה:
אוקי תודה רבה ,
על הדרך אני ישאל פה שאלה אחרת במקום לפתוח עוד פוסט :

נשאר לי בבית קופסא שלמה של קריאטין אופטימום , אופטי-מאן של אופטימום , BCAA , GLUTAMINE , בדרכי אלי אבקת מרץ יחסית טבעית שהומלצה בהרבה מקומות (בסוף לא ה C4) האם שילוב של כל אלו יהיה שילוב טוב לסבב איכותי אחד? (מאמין שאפשר לוותר על האופטי-מאן? או להשאיר אותו
באופטימן אחלה,BCAA וגלוטמין הייתי מנסה למכור ולקנות משהו אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית