הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש חדר כושר בתל אביב / רמת גן

NeoTrix

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
5
47
2
היי חברים,
אני מחפש המלצות על חדר כושר בתל אביב (גר בכביש הטייסים, למי שממכיר, ליד יד אליהו).
הלכתי היום להתרשם מכפר המכבייה, נראה סה"כ סבבה, מחיר די יקר מאחר וזה מכיל את כל האטרקציות של הכפר שזה בריכות וכו',
אבל אפשרי לעמוד במחיר במידה וזה משתלם ואתם ממליצים.
סה"כ איזה עוד חדרי כושר שווה להעיף עליהם מבט באיזור?

יש לי בתכלס רכב, אני יכול להגיע למקומות בלי בעיה, ולכן כאן גם נכנס שיקול הסדר החניה, יש מקומות כמו הולמס פלייס בדיזינגוף (סתם דוגמא)
שצריך לשלם כל הזמן על הסדר חניה בחניון למטה שם, ובסופו של דבר בטווח הארוך הסיפור יוצא יותר יקר.
ראיתי שיש גם את הולמס פלייס בעזריאלי, שזה ה Premium שלהם מה שנקרא, שעולה באיזור ה-4500 ש"ח, שזה גם די יקר... תלוי אם משתלם.

אשמח להמלצות,
גם מבחינת איכות המאמנים שיש שם, כי לי זה גם פרמטר די חשוב לא פחות כי אני מתאמן מתחיל שרוצה רק להירשם לחדר כושר.
ועוד דברים שעולים לכם על הדעת שחשוב לציין.

יצא לי אגב לעיין בטופיק הנעוץ למעלה על חדרי כושר, אבל זה מאוד תמציתי ולא אומר הרבה מדי.

אשמח לסיוע בנושא,
תודה מראש!

תלוי מה אתה מחפש, אתה מחפש מכונות, אירובי ואווירה "יאפית" או שאתה מחפש חדר כושר "להזיע" בו ושיהיה שם ציוד לכל דבר שתעשה כמעט.
אם אתה יותר בקטע הראשון הולמס פלייס/זאוס תשובה הולמת.
אם אתה יותר בכיוון של הכל על הכל לך לאוניברסיטה (מרכז עלית לספורט) או לאנדרגראונד
אם אתה מחפש משהו בין לבין - יש לך את טרגט ומטרו ברמת גן, יש לך מטרו גם בגבעתיים שזה די קרוב אליך - פשוט לנסוע על יגאל אלון.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה אתה מחפש, אתה מחפש מכונות, אירובי ואווירה "יאפית" או שאתה מחפש חדר כושר "להזיע" בו ושיהיה שם ציוד לכל דבר שתעשה כמעט.
אם אתה יותר בקטע הראשון הולמס פלייס/זאוס תשובה הולמת.
אם אתה יותר בכיוון של הכל על הכל לך לאוניברסיטה (מרכז עלית לספורט) או לאנדרגראונד
אם אתה מחפש משהו בין לבין - יש לך את טרגט ומטרו ברמת גן, יש לך מטרו גם בגבעתיים שזה די קרוב אליך - פשוט לנסוע על יגאל אלון.

תודה רבה על התשובה.
אני בעיקרון אף פעם לא הייתי רשום לחדר כושר רציני (פעם הייתי מתאמן באיזה חדר כושר ממש קטן שיש בו חצי מכשיר מכל דבר חח)
ככה שאני לא יודע עוד ממש מה אני רוצה, במיוחד להתחלה שאני שאני מתאמן מתחיל.
אני אסתכל ואבדוק את המכונים שהצעת, נראה איך הם גם ;)

עוד הצעות?
תודה!

החבר פה סיכם לך מצויין את האופציות.
יש מכונים קטנים של מתנסים: במתנ"ס נווה אליעזר, עירוני ט' ובית דני.
אתה יכול לבדוק גם את בית בארבור שעבר שיפוץ, אבל אני לא יודע אם החד"כ גם שופץ.

• פותח/ת השרשור
החבר פה סיכם לך מצויין את האופציות.
יש מכונים קטנים של מתנסים: במתנ"ס נווה אליעזר, עירוני ט' ובית דני.
אתה יכול לבדוק גם את בית בארבור שעבר שיפוץ, אבל אני לא יודע אם החד"כ גם שופץ.

הייתי בעירוני ט' האמת, לא משהו בכלל,
מכון קטן מאוד, צריך להמתין למכשירים שם בשעות העומס, יש מלא מלא ילדים שמתרוצצים לך ועושים שטויות בין הרגליים,
יש לך רק מאמן אחד בו זמנית במכון, ולרוב ממליצים נגד עשייה של תרגילים כאלו ואחרים שעושים.
אחרי שהתאמנתי שם פעם איזה שנה הייתי מאוד רוצה להשתדרג למשהו הרבה יותר רציני. 😃

• פותח/ת השרשור
אם רמת גן קרובה אלייך ממליץ על אחד מאלו. הבנתי גם שבמטרו חידשו מאוד את הציוד והמחיר החודשי הוא דיי נורמלי ביחס להומלס פלייס למשל(189 לעומת 350 בערך).

תודה על המענה!
אני רואה ששני המכונים נמצאים אחד ליד השני באיזור, ככה מקצת ביקורות ראיתי שהם לא רעים, בדגש על המטרו ג'ים. השאלה אם יש חניה במקומות האלו, כי במיקום שלהם לפי הגוגל מפות זה לא נראה שתהיה שם חניה סדורה, וזה בעייתי לי להגיע בלי רכב לשם כי אני לא גר כל כך קרוב. גר בתל אביב, בגבול עם רמת גן, יותר באיזה כפר המכבייה ופארק לאומי.
אגב, לפי מה שאני רואה יש גם מכון כושר בשם זאוס שנמצא ממש ליד, הבנתי שהוא ממש טוב, או שזה מהמכוני fancy הממש יקרים כמו הולמס פלייס וכפר המכבייה?

שוב תודה.

סיכוי נדיר למצוא שם חנייה(לפחות ליד המטרו). יש לי חבר שמתאמן במטרו ומגיע קבוע רק באוטובוס.
לא מכיר את זאוס.

• פותח/ת השרשור
סיכוי נדיר למצוא שם חנייה(לפחות ליד המטרו). יש לי חבר שמתאמן במטרו ומגיע קבוע רק באוטובוס.
לא מכיר את זאוס.

אה חבל, אבל הגיוני, חח, בהתחשב באיזור שהם ממוקמים בהם.
טוב לי זה יהיה מאוד קשה להגיע באוטובוסים, מאחר ואני חוזר גם ככה הבייתה ברכב, ולפעמים גם בשעות יותר מאוחרות
אז התכנון הוא פשוט להגיע היישר מן העבודה באוטו למכון כושר בו אתאמן.
בכל מקרה, לפי המפה אני רואה שמטרו ג'ים וטרגט ממוקמים ממש אחד ליד השני, אז אני מניח שיש בעיית חניה בשני המקומות. :(
זאוס מצד שני, ממוקם לפי מיטב הבנתי במגדל הגדול שם באיזור הבורסה אז בטח נותנים להיכנס לחניה הפנימית של המקום,
השאלה המעניינת האם החניה למתאמני המכון היא בתשלום או לא, שזה משהו שאני אבדוק (אלא אם כן פה מישהו מתאמן שם ויודע).

אה חבל, אבל הגיוני, חח, בהתחשב באיזור שהם ממוקמים בהם.
טוב לי זה יהיה מאוד קשה להגיע באוטובוסים, מאחר ואני חוזר גם ככה הבייתה ברכב, ולפעמים גם בשעות יותר מאוחרות
אז התכנון הוא פשוט להגיע היישר מן העבודה באוטו למכון כושר בו אתאמן.
בכל מקרה, לפי המפה אני רואה שמטרו ג'ים וטרגט ממוקמים ממש אחד ליד השני, אז אני מניח שיש בעיית חניה בשני המקומות. 😭
זאוס מצד שני, ממוקם לפי מיטב הבנתי במגדל הגדול שם באיזור הבורסה אז בטח נותנים להיכנס לחניה הפנימית של המקום,
השאלה המעניינת האם החניה למתאמני המכון היא בתשלום או לא, שזה משהו שאני אבדוק (אלא אם כן פה מישהו מתאמן שם ויודע).
לפי איך שידוע לי זה לא בתשלום למי שמתאמן (לא בטוח)

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם,
בסופו של דבר נרשמתי לזאוס.
הייתי שם היום, מאוד התרשמתי לטובה, מקווה שבאמת הגעתי למקום הנכון. 😃

טוב תודה לכולם,
בסופו של דבר נרשמתי לזאוס.
הייתי שם היום, מאוד התרשמתי לטובה, מקווה שבאמת הגעתי למקום הנכון. 😃
מצטער לאכזב אותך, לרוב התשובה תהיה שלא. לא הגעת למקום הנכון...

חחח, איזה מכה מתחת לחגורה, אהבתי. 😕
למה ככה אבל?
כל אחד והמטרה שלו...
לדעתי המכון הזה מתאים בעיקר להעביר את הזמן בנוחיות, לא למטרת פיתוח גוף נאה יותר ויזואלית ובוודאי שלא למטרת אימוני כח.
אם אתה מעוניין להיות פיט בהיבט של כושר גופני כולל, לא הייתי מהסס ונרשם ל-White city crossfit.
כל מה שתוכל לזקק מזאוס ניתן להרוויח במקום אחר ובמחיר עדיף.

• פותח/ת השרשור
כל אחד והמטרה שלו...
לדעתי המכון הזה מתאים בעיקר להעביר את הזמן בנוחיות, לא למטרת פיתוח גוף נאה יותר ויזואלית ובוודאי שלא למטרת אימוני כח.
אם אתה מעוניין להיות פיט בהיבט של כושר גופני כולל, לא הייתי מהסס ונרשם ל-White city crossfit.
כל מה שתוכל לזקק מזאוס ניתן להרוויח במקום אחר ובמחיר עדיף.

הבנתי למה אתה מתכוון.
טוב המכון שהצגת נראה מאוד Hard core כזה, גדול עלי.
והאמת שלא יזיק לי להרגיש קצת בנוחות, חח. אני לא מתכוון להפוך לבאדיבילדר זה בטוח,
במיוחד שחסר לי כל החלק של התזונה שאני בטוח לא אתקדם יותר מדי. ננסה לעבוד כמה שאפשר אבל.

הבנתי למה אתה מתכוון.
טוב המכון שהצגת נראה מאוד Hard core כזה, גדול עלי.
והאמת שלא יזיק לי להרגיש קצת בנוחות, חח. אני לא מתכוון להפוך לבאדיבילדר זה בטוח,
במיוחד שחסר לי כל החלק של התזונה שאני בטוח לא אתקדם יותר מדי. ננסה לעבוד כמה שאפשר אבל.
לא הבנתי איך קישרת את זה ל-"באדיבילדר"... שם המשחק הוא יעילות. זאוס ממוקם אי-שם בתחתית, אלא אם איתור קוגריות הוא המטרה המרכזית שלך... 😆
אבל מה אני מבאס אותך, כבר נירשמת... 😃
תן בראש גבר וכנס ל-LBS/KILOGRAM בכדי לתאם אימונים/תזונה ולהתייעץ.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך קישרת את זה ל-"באדיבילדר"... שם המשחק הוא יעילות. זאוס ממוקם אי-שם בתחתית, אלא אם איתור קוגריות הוא המטרה המרכזית שלך... 😆
אבל מה אני מבאס אותך, כבר נירשמת... 😃
תן בראש גבר וכנס ל-LBS/KILOGRAM בכדי לתאם אימונים/תזונה ולהתייעץ.

חחח יש הרבה כוסיות שם, ולא בהכרח מבוגרות, חח עד כמה שיצא לי לראות היום. אבל לא, זה לא מטרת האימונים שלי שם.
בכל מקרה, רב תודות על התשובה הכנה ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית