עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאלידיעתך את טועה בשניהם. אם כבר קריאטנין גבוהה מסוכן לכליות . וקריאטנין הוא תוצר של פירוק קריאטין
קיבלתי תוצאות של בדיקת דם והקריאטנין והקריאטין היו גבוהים. אני מבין שהם תלויים אחד בשני ונגרמים כנראה מצריכה שלקריאטין.
לפני שהרופא מתנפלת עלי אשמח לךשמוע את דעתם של המבינים בפורום בנושא.
צריך לציין שחוץ מקריאטין וחלבון אני לא לוקח כלום.
תודה על העזרה, העניין הוא שאני לא צורך כל כך חלבון. לא יותר מ2 גרם לגילו במקרה הטוב. זה יכול לקרות בגלל שאני לא שותה מספיק?
בכל מקרה, אני אראה רופא בראשון
תודה על התמיכה, אני יותר בתחום הכוח ו אני גם ככה לא עושה תקופות מסה וחיטוב אבל אני מבין על מה אתה מדבר..סתם שאלה שעולה לי בראש, במידה ובאמת יש סוג של כשל כלייתי ובאמת הבחור לא יוכל לקחת יותר מ1 גרם חלבון פר משקל גוף, זה לא סוג של גזר דין מוות על פיתוח הגוף שלו? האם הוא יוכל להתקדם בצורה נורמלית בצבירת מסת שריר או לכאורה לעמוד בחיטוב של כמה חודשים?
בכל מקרה אני מאחל לבחור רפואה שלמה.
סתם שאלה שעולה לי בראש, במידה ובאמת יש סוג של כשל כלייתי ובאמת הבחור לא יוכל לקחת יותר מ1 גרם חלבון פר משקל גוף, זה לא סוג של גזר דין מוות על פיתוח הגוף שלו? האם הוא יוכל להתקדם בצורה נורמלית בצבירת מסת שריר או לכאורה לעמוד בחיטוב של כמה חודשים?
בכל מקרה אני מאחל לבחור רפואה שלמה.
הנושא הזה של הקראטינין גבוה מעניין אותי אישית אם תיכול תענה לי על מספר שאלות ותעדכן בהמשך תודה 😉קיבלתי תוצאות של בדיקת דם והקריאטנין והקריאטין היו גבוהים. אני מבין שהם תלויים אחד בשני ונגרמים כנראה מצריכה שלקריאטין.
לפני שהרופא מתנפלת עלי אשמח לךשמוע את דעתם של המבינים בפורום בנושא.
צריך לציין שחוץ מקריאטין וחלבון אני לא לוקח כלום.
הנושא הזה של הקראטינין גבוה מעניין אותי אישית אם תיכול תענה לי על מספר שאלות ותעדכן בהמשך תודה 😉
מה הנתונים שלך משקל גובה אחוז שומן כמה שנים מתאמן כמה ליטרים מיים ביום אתה שותה בממוצע ?
כמה ימים לפני הבדיקה נחתה מאימונים ? האית בצום 12 שעות שעשית תבדיקה ?
ואם עשית כבר בדיקת שתן 24 שעות או שעדין לא ואם תעשה בהמשך תעדכן מה יצא שם!
שיהיה בהצלחה מחקה לעידכונים. תנוח מהיום מאימונים לגמרה.אני 178 שוקל 90 קילו משהו כמו 15 אחוזי שומן (בערך)
מתאמן קצת יותר משנה. לפני הבדיקה לא הייתי שותה מסםיק מים- אולי 2 ליטר כולל שתיה מתוקה (עכשיו התחלתי לשתות הרבה)
עשיתי אימון ערב לפני הבדיקה (הבדיקה הייתה בבוקר) והייתי בצום של לילה לפני הבדיקה.
את הבדיקה עצמה אני מתחיל מחר (את האיסוף שתן) ויום רביעי בדיקת דם.
קודם כל תודה על התעניינות,שיהיה בהצלחה מחקה לעידכונים. תנוח מהיום מאימונים לגמרה.
אני מאמין ומקווה שיום חמישי תעדכן אותנו אם קראטינין נמוך בהרבה.