הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Bench PR - 117.5x3

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
במקום כל הפרמידה הזאת לא עדיף לשים 2 פלטות של 20 ועוד 2 קטנים ? 😃
יש רק זוג פלטות של 15, שלוש זוגות של 10, 2 זוגות של 7.5, ועוד חמישיות ומטה. ככך שאין לי אפשרות לשים 2 פלטות של 20..😃

יש רק זוג פלטות של 15, שלוש זוגות של 10, 2 זוגות של 7.5, ועוד חמישיות ומטה. ככך שאין לי אפשרות לשים 2 פלטות של 20..😃

אז אני מבין שאתה לא מתאמן בהולמס פלייס .....

השהייה שלי בפורום עם הזמן גורמת לי להעריך יותר ויותר את המכון כושר שלי

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאתה לא מתאמן בהולמס פלייס .....

השהייה שלי בפורום עם הזמן גורמת לי להעריך יותר ויותר את המכון כושר שלי
אני לא רואה את זה כחיסרון, אני פשוט מוסיף פלטה בכל סט עד שאני מגיע למשקל העבודה שלי. נוח, יעיל, וחוסך זמן של משחקים עם פלטות.
למה לא מעניין? 😃
תותח על אתה!
תרגיל עם טווח תנועה קצר, בשכיבה..לא badass בעיניי כמו הפרס, הסקוואט והדד.

1. משקל מאוד יפה, מה המשקל גוף שלך ? מוניטין.
2. מאוד מטריד שאתה מבצע בנצ ללא ספוטר, גם בשבילך וגם בשביל דוגמה לחדשים בפורום... מציע לך לא לעשות זאת שוב, אין בזה כל היגיון וזה מסוכן.

2. מאוד מטריד שאתה מבצע בנצ ללא ספוטר, גם בשבילך וגם בשביל דוגמה לחדשים בפורום... מציע לך לא לעשות זאת שוב, אין בזה כל היגיון וזה מסוכן.
בא אלי איזה קוקOינל בחדר כושר וראה שחבר שומר עליי בבנץ' של 75 קילו האפס הזה עושה לי "אתה לא יודע שלא שומרים מתחת ל 80 קילו?" וצחק.
התאפקתי לא להעיף לו פלטה של 25 על הפנים.

בא אלי איזה קוקOינל בחדר כושר וראה שחבר שומר עליי בבנץ' של 75 קילו האפס הזה עושה לי "אתה לא יודע שלא שומרים מתחת ל 80 קילו?" וצחק.
התאפקתי לא להעיף לו פלטה של 25 על הפנים.

אל תתייחס לאנשים כאלו אחי.
אם אתה מפמפמם במשקל שממש קל לך אז אפשר אולי בלי ספוטר( למרות שאני לא ממליץ מניסיון), בהיותי קטן יותר התבלבלתי בין פלטות ופשוט נתקעתי עם המוט עליי.

אל תתייחס לאנשים כאלו אחי.
אם אתה מפמפמם במשקל שממש קל לך אז אפשר אולי בלי ספוטר( למרות שאני לא ממליץ מניסיון), בהיותי קטן יותר התבלבלתי בין פלטות ופשוט נתקעתי עם המוט עליי.
אם הגעתי למצב שאני פוחד מכשל ורוצה ספוטר אז גם ב 30 קילו זה לגיטימי. יציאה כזאת היא שורש הטמטום בחדר כושר.

אם הגעתי למצב שאני פוחד מכשל ורוצה ספוטר אז גם ב 30 קילו זה לגיטימי. יציאה כזאת היא שורש הטמטום בחדר כושר.

לא נמשיך את הדיון כדי לא להסית את נושא האשכול.
מבלי לצאת שחצן או מתנשא, רוב האנשים בחדר כושר לא באמת מבינים מה הם עושים, האם זה נובע מטמטמום ? או שהטמטום נובע מזה ? לא נורא !

• פותח/ת השרשור
שוקל 71 כרגע.
האמת שכל עוד זה לא 1rm אני לא מפחד להתקע עם המוט. תמיד אפשר להטות אותו הצידה ולהפיל את המשקולות או לבצע roll of shame.
תמיד יש לי ספוטר, אבל הגעתי בשעות המתות וחוץ מאישה מבוגרת בהליכון לא היה מי שישמור עלי. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית