עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם רצועות.שחיף יש לי 60 לחמישייה
רק אומר שLOL חרא משחק רק דוטקאאלון לך אני סולח כי הסקוואט שלך כבד אבל כל שאר ההייטרים של לול תזהרו אני מרים ברזלים כבדים כשאני לא פצוע 🤬
גם בסילבר על אחד חושב שהוא איזה תותח.. כולם שם fags.ליג זה אח, עד שמגיעים לדיאמונד כולם שם מתנשאים גייז
הגעתי לפלאט אחד ופשוט נשבר לי ה**** מהפולנים שחושבים שהם טוביםליג זה אח, עד שמגיעים לדיאמונד כולם שם מתנשאים גייז
משתמש אחד תאמתכמה משתמשים?
אהבתי את התגובה - הייתי מציע מוניטין אבל לא עובדאם אתה 134 שעות MGE יש לך פוטנציאל מטורף ממצליך לך להתחיל מסה עד שתגיעה לlEM משם תחטב לGE
בLOL יש פיד? כי בדוטא יש.אלון לך אני סולח כי הסקוואט שלך כבד אבל כל שאר ההייטרים של לול תזהרו אני מרים ברזלים כבדים כשאני לא פצוע 🤬
בהחלט. אני בד"כ הפידר 🤣בLOL יש פיד? כי בדוטא יש.
אני 2pac אם תצטרף בוסט בקונטר דבר איתייאללה בואו תוסיפו אותי ונשחק דוטא: http://steamcommunity.com/profiles/76561198059081351
134 שעות וכזה ראנק? יפה.. 👑 יש לך פוטנציאל בדוטא. תרשם ונשחק. CS ודוטא הם אחים. מאותו יוצר, יצאו מאותו בטן.משתמש אחד תאמת
אהבתי את התגובה - הייתי מציע מוניטין אבל לא עובד
זה אותו משחק בערך רק פרטים טיפ טיפה שוניםבLOL יש פיד? כי בדוטא יש.
לא לא לא דוטה לא מתקרב לקונטר134 שעות וכזה ראנק? יפה.. 👑 יש לך פוטנציאל בדוטא. תרשם ונשחק. CS ודוטא הם אחים. מאותו יוצר, יצאו מאותו בטן.
מהבטן של Gaben134 שעות וכזה ראנק? יפה.. 👑 יש לך פוטנציאל בדוטא. תרשם ונשחק. CS ודוטא הם אחים. מאותו יוצר, יצאו מאותו בטן.
זה חוק - מי שמשחק דוטא משחק גם קונטרלא לא לא דוטה לא מתקרב לקונטר
מחר מפגש דוטא עם הפרו @Matty אני לא משחק בלעדיו הוא עושה פיד, בלי מישהו שעושה פיד זה לא כיףבואו דוטא בלאט