הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון להתחיל באסטר ארוך ולגמור בקצר

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
היום עלה לי רעיון מבריק.
מכיוון שגם כך אין קשר בין האסטר לספיחת נוזלים, ופרונט לואד יתן אפקט כמו של אסטר קצר.
להתחיל סייקל עם חומר ארוך ולסיים בקצר וישר לעשות pct

אליה וקוץ בה.
טכנית רמות הטסטוסטרון אכן ירדו מהר אחרי הזריקה האחרונה של הפרופ.
אבל הבעיה שלך היא לא הטסטוסטרון, אלא רמות האסטרוגן שכבר מתבססות בדמך, וגובהן הוא פונקציה של רמת הטסט בדם לאורך התקופה של הסייקל, ככה שרמת האסטרוגן לא אמורה להיות נמוכה יותר ביום האחרון של הזריקה.
אתה כן תוכל לקצר עד ל-PCT כי אכן רמות הטסט ירדו מהר, אך מדובר בהבדל של יומיים-שלושה מוקדם יותר, כי הבעיה שלך היא לא רמות הטסט, אלא קצב פינוי האסטרוגן.

בכל מקרה מומלץ בלאסט פרגניל לפני ה-PCT, ככה שלא יהיה לך משעמם ותוכל להמשיך להזריק בליווי טמוקסי, ואז לעבור לכלומיד עם הטמוקסי.

אם אתה ממש רוצה לקצר תהליכים, ולא לקחת טרן או דקה, אתה יכול לקחת ארימידקס יום כן יום לא בשבוע האחרון של הסייקל במקום פרווירון או טמוקסי, ואז להוריד את הרמות האסטרוגן, וישר להכנס ל-PCT.

החסרון?

פחד שלא להוריד יותר מידי את רמות האסטרוגן , אם היה לך יכולת לבצע פרופיל הורמונלי כל שבוע, הייתי הולך על זה.

שוב על טרן ודקה בסייקל הטריק הזה לא יעיל מידי.

בכל מקרה מומלץ בלאסט פרגניל לפני ה-PCT, ככה שלא יהיה לך משעמם ותוכל להמשיך להזריק בליווי טמוקסי, ואז לעבור לכלומיד עם הטמוקסי..
היי יניב,

תוכל להרחיב בנושא?
או להפנות אותי לחומר רלוונטי?

שמעתי מפי כמה אנשי מפתח בתחום, שכדאי לעשות "בלאסט פרגניל" לפני ה-PCT.
רובם המליצו על כ-1,500iu-2,000iu בכל זריקה, כל 3 ימים, למשך 5 פעמים.
במקביל לכל זריקת "בלאסט" שכזו, ילקח כדור טמוקסיפן אחד.

תודה

• פותח/ת השרשור
היי יניב,

תוכל להרחיב בנושא?

תודה
שיטה עתיקה... אין היגיון

תודה
"אנשי המפתח" מסוג אלה שאתה מדבר עליהם המליצו גם לי..... זו המלצה חלופית לפרגניל במהלך הסייקל
שאני לפחות השתכנעתי שהרבה פחות יעילה

"אנשי המפתח" מסוג אלה שאתה מדבר עליהם המליצו גם לי..... זו המלצה חלופית לפרגניל במהלך הסייקל
שאני לפחות השתכנעתי שהרבה פחות יעילה
ההמלצה לפרגניל שניתנה לי היא גם במהלך הסייקל (500iu), לא רק בסוף בתור בלאסט

תוסיף עם הפרופ גם חוסם אסטרוגן, וזה יחסוך הרבה זמן. זה רלוונטי בעיקר עם דברים כמו בולדנון ודאקה - אסטר ארוך במיוחד
או חומרים שאתה צריך שלא תישאר אצלך אפילו טיפה מהם לפני הפיסיטי

ויניב, למה יומיים שלושה? אם אתה גם מראש מחסל את האסטרוגן.

היי יניב,

תוכל להרחיב בנושא?

תודה

אני מאוד בעד, וזה לא כתחליף לפרגניל בסייקל, אלא כתוספת.
ביום בו הפסקת את זריקת הפרגניל של ה-500 האחרונה, ואת הטסט האחרון, אין טעם להמתין שבועיים ולחכות בלי כלום ל-PCT, ואז להתחיל PCT.

בשבועיים הללו הציר מושבת, אמנם רמות הטסט עוד יהיו ריאליות, אך הפרשת ה-LH תופסק לחלוטין, ולכן אם לא תתן פרגניל גם במהלך השבועיים הללו, תתחיל לסבול מהאטרופיה של האשכים, ואח"כ כשתתחיל טמוקסי וכלומיד, ה-LH שישתחרר מהם יגיע לאשך לא פעיל, ורמות הטסט יצנחו.

הרבה פעמים אנשים מתלוננים על חוסר חשק וירידה במסה ב-PCT, למרות שלקחו 500 פרגניל בסייקל, ועשו הכל לפי הספר. ורוב האשמה זה בחוסר המשך הפרגניל בשבועיים המתנה.

נצל את השבועיים האלה למנות גדושות של פרגניל, כמו 1000-1500 יחבל, ככה גם תשחזר מעט את רמות הטסט באשך ותעלה חזרה מעט את ספירת הזרע, מה שימנע ירידה ברמות הטסט אחרי ה-PCT, כי הגוף ישתמש בחלק ניכר מהטסט לשיקום הזרע (רואים את זה בבדיוקות דם בתור FSH מאוד גבוה אחרי PCT, וטסט טוטאל בכ-50% נמוך יותר ממה שהיה לפני הסייקל).
ובמיוחד אם לקחת טרן או דקה, אתה חייב לוודא שהאשכים "התעוררו".

בינתים כן תקח טמוקסי כל יום, ואז אחרי שבועיים כשהכל מוכן, תכן ל-PCT.

שו הדגש הוא יותר בסייקלים כבדים כמו טרן ודקה, ואני לא משוכנע ששבועים הם מספיקים, לא פעם ראיתי בדיקות של מי שהחלו PCT על טמוקסי וכלומיד והטסט טוטאל היה 2 חודש אחרי.
מה שאומר כשל מוחלט של ה-PCT.

אני מאוד בעד, וזה לא כתחליף לפרגניל בסייקל, אלא כתוספת.
ביום בו הפסקת את זריקת הפרגניל של ה-500 האחרונה, ואת הטסט האחרון, אין טעם להמתין שבועיים ולחכות בלי כלום ל-PCT, ואז להתחיל PCT.

בשבועיים הללו הציר מושבת, אמנם רמות הטסט עוד יהיו ריאליות, אך הפרשת ה-LH תופסק לחלוטין, ולכן אם לא תתן פרגניל גם במהלך השבועיים הללו, תתחיל לסבול מהאטרופיה של האשכים, ואח"כ כשתתחיל טמוקסי וכלומיד, ה-LH שישתחרר מהם יגיע לאשך לא פעיל, ורמות הטסט יצנחו.

הרבה פעמים אנשים מתלוננים על חוסר חשק וירידה במסה ב-PCT, למרות שלקחו 500 פרגניל בסייקל, ועשו הכל לפי הספר. ורוב האשמה זה בחוסר המשך הפרגניל בשבועיים המתנה.

נצל את השבועיים האלה למנות גדושות של פרגניל, כמו 1000-1500 יחבל, ככה גם תשחזר מעט את רמות הטסט באשך ותעלה חזרה מעט את ספירת הזרע, מה שימנע ירידה ברמות הטסט אחרי ה-PCT, כי הגוף ישתמש בחלק ניכר מהטסט לשיקום הזרע (רואים את זה בבדיוקות דם בתור FSH מאוד גבוה אחרי PCT, וטסט טוטאל בכ-50% נמוך יותר ממה שהיה לפני הסייקל).
ובמיוחד אם לקחת טרן או דקה, אתה חייב לוודא שהאשכים "התעוררו".

בינתים כן תקח טמוקסי כל יום, ואז אחרי שבועיים כשהכל מוכן, תכן ל-PCT.

שו הדגש הוא יותר בסייקלים כבדים כמו טרן ודקה, ואני לא משוכנע ששבועים הם מספיקים, לא פעם ראיתי בדיקות של מי שהחלו PCT על טמוקסי וכלומיד והטסט טוטאל היה 2 חודש אחרי.
מה שאומר כשל מוחלט של ה-PCT.
הבנתי, תודה.

מה לגבי סייקל ראשון של 12 שבועות אנתת? (שבועיים ראשונים פרופ לקיק סטארט) האם מצריך את הפרוטוקול עם הפרגניל מתום הזריקה האחרונה ועד לתחילת ה-PCT כפי שהמלצת?

הבנתי, תודה.

מה לגבי סייקל ראשון של 12 שבועות אנתת? (שבועיים ראשונים פרופ לקיק סטארט) האם מצריך את הפרוטוקול עם הפרגניל מתום הזריקה האחרונה ועד לתחילת ה-PCT כפי שהמלצת?
אם היית על 500 יחבל פרגניל, לדעתי מומלץ לתת בשבועיים הללו מינוני בלאסט יורדים של פרגניל, יום כן יום לא, סתם זורק מספרים 2500,2500,1000,1000,1000,500,500,500,0
ולשלב טמוקסי כל יום ואז להכנס ל-PCT.

אם היית על 500 יחבל פרגניל, לדעתי מומלץ לתת בשבועיים הללו מינוני בלאסט יורדים של פרגניל, יום כן יום לא, סתם זורק מספרים 2500,2500,1000,1000,1000,500,500,500,0
ולשלב טמוקסי כל יום ואז להכנס ל-PCT.
ואם לדוגמה היה מדובר בסייקל זהה רק עם שילוב של דקה או טרן במינון של 400 מ"ג לשבוע מפוצל ?
מה אז היית ממליץ?

לא היתי נרתע מלתת בלאסט כבד של לפחות שבועים, יום כן יום לא: 5000,2500,2500,1000,1000,1000,1000
וטמוקסי כל יום.
וגם אז לא ב-100% מהמקרים יש הצלחה ב-PCT.

טרן חומר רע. הרוע הכי גדול שלו, שפשוט הוא משפיע על כל אחד בצורה שונה לחלוטין ביכולת להתאושש, ורוב ההתאוששויות הממושכות שראיתי (פעמים הגיע לחודשיים של PCT) היו אחריו.
רק לפני כמה ימים קיבלתי מישהו שלקח טרן, כרגע בשבוע ה-3 של הכלומיד+טמוקסי, והטסט טוטאל היה 1.8... מה שאומר עברו לעצור PCT, לחזור לבלאסטים של פרגניל, ואז שוב לחזור ל-PCT.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית