הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פרווירון

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום!!!
הייתי שמח לקבל מידע בקשר לחומר הנ"ל.
יש לציין שעברתי כל המידע בפורום וגם חיפשתי חומר ברשת ואני עדיין לא נעול על מה הפרווירון יעיל.
יש לי מספר שאלות ואשמח למידע :
1. האם הפרווירון ( יש לציין שהוא נמכר כתרופת מרשם בארץ) הוא תרופה או סטרואיד?
2. האם יעיל למסה או לחיטוב?
3. האם הפרווירון יעיל בתקופת חיטוב עם חומרים כגון קלן + T3?
4. האם צריכים לשלב איתו חומר בסיס ואז PCT אחריו?
תודה לעונים
@Tom
@יניב ריז

שוב, אנאבר סולו במינונים גבוהים יתן תוצאות לא רעות בכלל. T3 מצד שני, זקוק להרבה יותר מאנאבר בכדי שלא לפגוע במסת השריר. קלן הוא קלן ופרווירון די מיותר.

מה אתה מגדיר מינונים גבוהים? ומה לגבי 30-40 מ''ג ביום בהנחה שהאנאבר אמיתי כדאי לדעתך?

ארימידקס במינון נמוך, נניח 0.5mg/eod אמור לעשות את העבודה טוב מספיק. לא הייתי משתמש בפרווירון בסייקל כזה שהוא אנדרוגני מאוד גם כך.
דופאמין אגוניסט כדוסטינקס צריך להיות בהישג יד בכל פעם שנעשה שימוש ב-Nor19.
נולבה כדאי שיהיה בהישג יד בכל מקרה, לאוב הוא שם וממתין ל-pct, במקרה שלך אין אחד כזה.

מה אתה מגדיר מינונים גבוהים? ומה לגבי 30-40 מ''ג ביום בהנחה שהאנאבר אמיתי כדאי לדעתך?
70-90mg/ed, הם מינונים גבוהים, תלוי במשתמש. פחות מזה כסולו יהיה די קשה להשיג תוצאות בהיבט של גדילה.

• פותח/ת השרשור
70-90mg/ed, הם מינונים גבוהים, תלוי במשתמש. פחות מזה כסולו יהיה די קשה להשיג תוצאות בהיבט של גדילה.
האם יש צורך ב pct לאחר סייקל סולו של אנאבר ואם כן מה ה pct המומלץ?

ומינונים של 30-40 מ''ג בסייקל חיטוב עדין, יתן משהו לדעתך? האם אפשר/כדאי לשלב עם אפדרין במינונים הרגילים? כמו כן אשמח לדעתך על תזונה בסייקל שכזה.

ומינונים של 30-40 מ''ג בסייקל חיטוב עדין, יתן משהו לדעתך? האם אפשר/כדאי לשלב עם אפדרין במינונים הרגילים? כמו כן אשמח לדעתך על תזונה בסייקל שכזה.
סייקל שכולל 30mg/ed אנאבר סולו ואפדרין הוא בקושי סייקל. אנאבר סטרואיד וההשפעה שלו תהיה חיובית.
לי באופן אישי זה נשמע כמו שימוש קצת משונה ולא כלכלי במיוחד בהתחשב ברווחים.

ארימידקס במינון נמוך, נניח 0.5mg/eod אמור לעשות את העבודה טוב מספיק
1. האם התרופה מגיעה רק במינון 0.5 מ"ג, או שעלי להדגיש זאת בפני הרוקח?
2. התרופה בבית המרקחת ניקראת ארימידקס, או שקיימים גם שמות אחרים?
3. האם קיים זמן מועדף שיש לקחת את התרופה (בוקר/לילה, קיבה ריקה/מלאה)?
תודה.

1. האם התרופה מגיעה רק במינון 0.5 מ"ג, או שעלי להדגיש זאת בפני הרוקח?
2. התרופה בבית המרקחת ניקראת ארימידקס, או שקיימים גם שמות אחרים?
3. האם קיים זמן מועדף שיש לקחת את התרופה (בוקר/לילה, קיבה ריקה/מלאה)?
תודה.
  1. ארימידקס הוא שם גנרי לאנסטרוזול של החברה אסטרזנקה. הוא מגיע רק ב-1mg/tab ללא אפשרות חצייה. יש גם אחרות במינונים אחרים. אם מדובר ב-1mg קח פשוט 1mg/e4d נניח (זמן מחצית חיים הוא 48 שעות בערך).
  2. אנסטרוזול. ראה התייחסות ב-1.
  3. לא משנה

האם סייקל התחלתי של פרווירון לנשים עושה את העבודה?
הקפצת אשכול ישן מלפני 5 חודשים.
ובמקביל יש לך אשכול חדש שפתחת עם אותה השאלה.
סבלנות לא תזיק, ובטח שהיו עונים לך באשכול שפתחת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית