הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע כל האמת על vermodje

מצב
השרשור נעול

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :

נערך לאחרונה:
ברגע שחברה מחזיקה במינונים זה לא משנה מאיפה זה מיוצר
וואלה אחי
כל הבלבול בייצים הזה שמיוצר בארץ או בחו"ל זה חרטה
כי כל מי שמתעסק ב UG אתה לא יודע מה אתה מקבל ממנו
החבר'ה האלה כל מה שמעניין אותם במקרה הטוב זה שתספר לחברים שלך שהחומר עובד
מה המשחקים של המינונים או של החומרים הזולים יותר במינונים חלשים כדי למכור לך X ולהגיד לך שזה Y
אנחנו מכירים את הפאקינג בולשיט הזה
גם החברות הטובות שממליצים עליהם בסוף יתקלקלו יחליפו מדבקה וישימו עלינו ז

אז מה המסקנה?...

וואלה אחי
כל הבלבול בייצים הזה שמיוצר בארץ או בחו"ל זה חרטה
כי כל מי שמתעסק ב UG אתה לא יודע מה אתה מקבל ממנו
החבר'ה האלה כל מה שמעניין אותם במקרה הטוב זה שתספר לחברים שלך שהחומר עובד
מה המשחקים של המינונים או של החומרים הזולים יותר במינונים חלשים כדי למכור לך X ולהגיד לך שזה Y
אנחנו מכירים את הפאקינג בולשיט הזה
גם החברות הטובות שממליצים עליהם בסוף יתקלקלו יחליפו מדבקה וישימו עלינו ז
זה מה שגרם לי להתאהב בפורום סטרואידים. איך אנשים יורים לכל הכיוונים בלי לחשוב פעמיים... 😆

אז פרט למה אתה מתכוון
אתה לא חושב שזה המצב בתכלס?
אני מביא מדי פעם אלפא מחו"ל אבל זה יקר
MXP ניסיתי פעם אחת היה אשששששששששששששש
פעם שניה לקחתי היה טראשששש
זה היה ממישהו אחר כי הדילר שלי נעלם פתאום

כן ניסיתי, טרן ארוך.פרופ ואננטט. טסט כרגיל טסט.
טרן הכי חזק שניסיתי עד עכשיו וורידים יובש פאמפ כח ואחוז שומן שירד. מצד שני לא יכולתי להמשיך אחרי וויאל אחד בגלל תופעות לוואי של חוסר שינה והזעה בלילה.
וויני נוזלי כנראה אובדוז יותר כואב מכל מה שניסיתי עד היום אחרי 4 זריקות עברתי לכדורים

אז פרט למה אתה מתכוון
אנשים לא עושים שימוש ארוך טווח בטסטווירון בלבד. באופן כללי צריך להצטייד ב-UG.
באיזה סופרדרול אתה משתמש? טרן? מסטרון? מאיפה הדיבול?...
תמיד יהיו כאלה שלא מצליחים לשים יד על מקור מתאים וכאלה שאין להם מושג מה באמת רץ ושווה להצטייד בו.
כדאתה רושם שזה לא התקנים הבלתי מחמירים שמחייבים מעבדת UG אלא המינונים והחומרים זה בעיקר סיפור על בעיה שיש לך ואולי לחלק מהמשתמשים (בעיקר חדשים).
יש UG טוב ואפילו מעולה בכל הקשור במינונים ונוחות שימוש. תמיד יש.

• פותח/ת השרשור
אז פרט למה אתה מתכוון
אני מביא מדי פעם אלפא מחו"ל אבל זה יקר
MXP ניסיתי פעם אחת היה אשששששששששששששש
פעם שניה לקחתי היה טראשששש
זה היה ממישהו אחר כי הדילר שלי נעלם פתאום
כבר דובר כאן על זיופי מקספרו ו mxp שדיללו את החומר רק כדי להפיל את היצרנים המקוריים , בשביל זה הפורום הזה נועד

מזמן ידעתי שוורמודג'ה הם ראדג'ה, האחראי של המכירות מוכר את שתי החברות

כבר דובר כאן על זיופי מקספרו ו mxp שדיללו את החומר רק כדי להפיל את היצרנים המקוריים , בשביל זה הפורום הזה נועד
מזוייף תמיד קיים. כל מי שהצטייד ב-maxpro או ב-mxp שלא זוייפו היה מרוצה מאוד. מעולם לא היו תלונות רציניות על מינונים. כנ"ל בנוגע ל-Blue-dragon ו-Black pharma שאותם הרבה יותר קשה לזייף.

וורמודזה חברה ווטרנית מורשית עם רשיונות לייצור ולממכר תרופות במולדובה. חארטה או לא \ חשוב או לא - לא רלוונטי, זה עובדתי. עוד לא ראיתי בארץ UG שהלך והוציא רשיונות. יש פה כמה יצרנים טובים בארץ - אולי ינסו להוציא רשיונות במולדובה זה יקדם להם מכירות חזק מאוד.

וורמודזה קונה את חומר הגלם שלה ברשיון מהודו.
אני שנאתי את וורמודזה באופן אישי. לאחר שניסיתי מוצרים מקוריים שלהם כל כך הופתעתי שלדעתי היום אני לא יודע מה יותר טוב באלקאן או וורמודזה.
לגבי ראגאיי - חברה מעולה, פארמה רפואית הודית. חומר גלם זהה לשל וורמודזה. יש בינהם קשר הדוק והם עובדים ביחד.

הבעיה היא הזיופים שרצו בארץ משתי החברות. היום יש קודים לבדיקת אמינות לשתי החברות.
עכשיו שאלה - מישהו ניסה מוצר מקורי של החברות ראגיי או וורמודזה והתאכזב ???

* SQS - חברה בת של וורמודזה. מנהל אותה מנהל הייצור של וורמודזה, שעבד בעבר גם בבאלקאן. נוצרה מסיבה אחת פשוטה. לעשות כסף. יותר רווחי להם לייצר מיקסים וריכוזים לא סטנדרטים בלי רשיון לממכר ולמכור בשוק שחור. חומר הגלם הוא של וורמודזה.

התחיל בוורמוג'ה והפך לדיון החברות המחתרתיות בשוק 😁
אשכול הUG הגדול
המלצות/אזהרות/חדשות ועדכונים

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
וורמודזה חברה ווטרנית מורשית עם רשיונות לייצור ולממכר תרופות במולדובה. חארטה או לא \ חשוב או לא - לא רלוונטי, זה עובדתי. עוד לא ראיתי בארץ UG שהלך והוציא רשיונות. יש פה כמה יצרנים טובים בארץ - אולי ינסו להוציא רשיונות במולדובה זה יקדם להם מכירות חזק מאוד.

וורמודזה קונה את חומר הגלם שלה ברשיון מהודו.
אני שנאתי את וורמודזה באופן אישי. לאחר שניסיתי מוצרים מקוריים שלהם כל כך הופתעתי שלדעתי היום אני לא יודע מה יותר טוב באלקאן או וורמודזה.
לגבי ראגאיי - חברה מעולה, פארמה רפואית הודית. חומר גלם זהה לשל וורמודזה. יש בינהם קשר הדוק והם עובדים ביחד.

הבעיה היא הזיופים שרצו בארץ משתי החברות. היום יש קודים לבדיקת אמינות לשתי החברות.
עכשיו שאלה - מישהו ניסה מוצר מקורי של החברות ראגיי או וורמודזה והתאכזב ???

* SQS - חברה בת של וורמודזה. מנהל אותה מנהל הייצור של וורמודזה, שעבד בעבר גם בבאלקאן. נוצרה מסיבה אחת פשוטה. לעשות כסף. יותר רווחי להם לייצר מיקסים וריכוזים לא סטנדרטים בלי רשיון לממכר ולמכור בשוק שחור. חומר הגלם הוא של וורמודזה.
לא הבנתי אותך , אתה רוצה להגיד לי שוורמודגה יש להם רשיון ללייצור תרופות ואת החומר גלם שלהם והכדורים כמו שרואים בסרטון מאוחסנים במחסן מסריח וזרוק , וגם רואים שהמדבקות שלהם וגם יש עוד חברה ומדבקות של ראדגה , כאילו מה עוד לא הבנת חח זה ברור שהם ug שהם ״קנו״ רשיון לייצור תרופות , כמו כל חברה במולדובה , שמעון אתה יודע אנשים לא טיפשים וכולם יודעים שהם לא רפואי האמת שזה לא כל כך משנה העיקר שהחומרים עובדים , זהו . בעיניי החומרים שלהם זבל כי אני ניסיתי בעבר את המקורי , אגב הסרטון השני שהועלה מה שרואים שם זה לא אומר שזה מפעל לייצור תרופות , זה סתם חדר סטרילי שמנהל הייצור של וורמודגה קנה מיכשור שעוד פעם אני יכול להגיד לך שכל אחד יכול לקנות , כל אחד !!!

זה סתם חדר סטרילי שמנהל הייצור של וורמודגה קנה מיכשור שעוד פעם אני יכול להגיד לך שכל אחד יכול לקנות , כל אחד !!!
כן אחי ... אבל חלוקים יפים וירוקים וכפפות מנילון לא כל אחד יכול לקנות:s85:

הבעיה איתם לדעתי זה שהם לא קוראים לעצמם UG כדי שיצדיקו מחיר יקר יותר
וגם המחסן הזה לא ממש עושה לי חשק לתת להם עוד איזה צ'אנסה
מישהו שמע על בלאק דראגון פארמה מתאילנד ?
חיפשתי את בלאק פארמה באינטרנט והאתר שלהם נפל, במקומו הגעתי אליהם...חח

תמיד יש אנטי. תמיד יש סיפורים והסקת מסקנות.
מה שכן וורמודזה שמה זין על כולם. לא מפרסמת לא מעדכנת את האתר שלה. גם אם תנסה להשיג מוצר מקורי זה לא יהיה פשוט. החברה הזאת מזמן לא מנסה להוכיח את עצמה לאף אחד. שרדה במשך שנים כשסביבה כמו ונפלו. בגדול גם אם בישראל לא יקנו ויאל אחד זה מעניין להם תתחת... הכמויות שנמכרות בעולם ובמיוחד באירופה הם עצומות. קהל המשתמשים לא פראייר... הם היה "זבל" לא היו קונים.
הפעם הראשונה שאני הכנסתי לגוף שלי וורמודזה מקורי הייתה השנה. ההייתי על סוסטנון של אורגנון. הכמסתי אחד סיסי סוס ואחד טרן הקסה וורמודזה - כבר בלילה כאבי אשכים חזקים. זה מבחינתי כל מה שאני צריך להרגיש.

• אהבתי
Reactions: Asi
תמיד יש אנטי. תמיד יש סיפורים והסקת מסקנות.
מה שכן וורמודזה שמה זין על כולם. לא מפרסמת לא מעדכנת את האתר שלה. גם אם תנסה להשיג מוצר מקורי זה לא יהיה פשוט. החברה הזאת מזמן לא מנסה להוכיח את עצמה לאף אחד. שרדה במשך שנים כשסביבה כמו ונפלו. בגדול גם אם בישראל לא יקנו ויאל אחד זה מעניין להם תתחת... הכמויות שנמכרות בעולם ובמיוחד באירופה הם עצומות. קהל המשתמשים לא פראייר... הם היה "זבל" לא היו קונים.
הפעם הראשונה שאני הכנסתי לגוף שלי וורמודזה מקורי הייתה השנה. ההייתי על סוסטנון של אורגנון. הכמסתי אחד סיסי סוס ואחד טרן הקסה וורמודזה - כבר בלילה כאבי אשכים חזקים. זה מבחינתי כל מה שאני צריך להרגיש.

זאת חברה בעל מוניטין די טוב , אם אתה משיג את החומרים ממקור ראשון או ממקורבים לחברה אז ברור שתהנה .
בדר"כ מי שרושם פה את החוויות השליליות זה כי הוא נפל על 100% זיוף .
גם אם הם מייצרים את זה במחסן מאחורי הבית - לא אכפת לי כל עוד זה עובד טוב .
אבל לפחות שלא יגידו שהם עם רשיון רשמי ובעלי מפעל מסודר - הרי מי שבאמת משתמש יודע שזה לא כך .
עוד הפעם - לא באמת אכפת לי איך מייצרים כל עוד החומרים עובדים .

זאת חברה בעל מוניטין די טוב , אם אתה משיג את החומרים ממקור ראשון או ממקורבים לחברה אז ברור שתהנה .
בדר"כ מי שרושם פה את החוויות השליליות זה כי הוא נפל על 100% זיוף .
גם אם הם מייצרים את זה במחסן מאחורי הבית - לא אכפת לי כל עוד זה עובד טוב .
אבל לפחות שלא יגידו שהם עם רשיון רשמי ובעלי מפעל מסודר - הרי מי שבאמת משתמש יודע שזה לא כך .
עוד הפעם - לא באמת אכפת לי איך מייצרים כל עוד החומרים עובדים .
הם עובדים עם רשיון. שיחדו שילמו שיקרו... אבל יש רשיון. הדבר היחיד שזה נותן להם זה לקנות חומר גלם ומכונות בלי שישבו להם על הראש.

ותאכלס... מבחן המציאות קובע

• אהבתי
Reactions: Asi
  • פותח/ת השרשור
הם עובדים עם רשיון. שיחדו שילמו שיקרו... אבל יש רשיון. הדבר היחיד שזה נותן להם זה לקנות חומר גלם ומכונות בלי שישבו להם על הראש.

ותאכלס... מבחן המציאות קובע
זה העניין אתה אומר את התשובה שלך ופשוט לא מבין או לא מנסה להבין , יש להם אישור לייבא חומרי גלם אוקיי ? מאיפה הם מבטיחים לי שזה מיובא ממפעל עם תקנים ? זה יכול לצאת מכל מפעל בסין ומבחינתי זה בסך הכל ug שיש להם אישור לא חוקי לייבא חומרי גלם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית