ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Paz
  • פורסם בתאריך

Paz

משתמש מתחיל
39
5
נק' מוניטין:
5
39
5
אהלן חברים, לפני שבועיים בדיוק התחלתי סייקל ראשון של טסט רפואי(bayer), זתומרת שאני כרגע ארבע זריקות בסך הכל והיום אמור לקחת את החמישית, לא מרגיש שינוי דרסטי בכלל.
הייתי אמור להתחיל היום פרגניל (שבועיים מהזריקה הראשונה) ואני נאלץ לדחות את זה בשבוע כי הספק נמצא כרגע בחול ויחזור רק שבוע הבא (החומר אצלו). זה קריטי? זה משנה אם אקח שבוע הבא מנה כפולה של פרגניל? מאוד אשמח לעזרה. תודה מראש

אהלן חברים, לפני שבועיים בדיוק התחלתי סייקל ראשון של טסט רפואי(bayer), זתומרת שאני כרגע ארבע זריקות בסך הכל והיום אמור לקחת את החמישית, לא מרגיש שינוי דרסטי בכלל.
הייתי אמור להתחיל היום פרגניל (שבועיים מהזריקה הראשונה) ואני נאלץ לדחות את זה בשבוע כי הספק נמצא כרגע בחול ויחזור רק שבוע הבא (החומר אצלו). זה קריטי? זה משנה אם אקח שבוע הבא מנה כפולה של פרגניל? מאוד אשמח לעזרה. תודה מראש
באייר זה אנטט
תרגיש אותו רק בסוף השבוע השלישי
פרגניל תיקח שבוע ראשון ושני 1500 כלפעם ואחרי זה תתן ברגיל
שים בצד טמוקסי למקרה של גינו

• פותח/ת השרשור
באייר זה אנטט
תרגיש אותו רק בסוף השבוע השלישי
פרגניל תיקח שבוע ראשון ושני 1500 כלפעם ואחרי זה תתן ברגיל
שים בצד טמוקסי למקרה של גינו
לא הבנת אח, שאלתי אם קריטית הדחייה הזאת של הפרגניל בשבוע

ואם קריטית ? הרי אין לך .
בכל מקרה לא אסון.
תמתין ותתחיל .
יש לך מים בקטריוסטטים?
בכל מקרה לא אסון.
תמתין ותתחיל .
יש לך מים בקטריוסטטים?

מה ציפית להרגיש אחרי שבועיים?...
עניין הפרגניל לא קריטי מדי, ביחוד משום שמדובר בסייקל ראשון. כפי שציין @Yalidan , מה זה משנה עכשיו?... גם ככה אין לך פרגניל.
פשוט להבא, את הסייקל מתחילים כשהכל מוכן, בעיקר אם קיימת תלות בספק בודד שעלול להיעלם.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה לא אסון.
תמתין ותתחיל .
יש לך מים בקטריוסטטים?
בכל מקרה לא אסון.
תמתין ותתחיל .
יש לך מים בקטריוסטטים?

מה ציפית להרגיש אחרי שבועיים?...
עניין הפרגניל לא קריטי מדי, ביחוד משום שמדובר בסייקל ראשון. כפי שציין @Yalidan , מה זה משנה עכשיו?... גם ככה אין לך פרגניל.
פשוט להבא, את הסייקל מתחילים כשהכל מוכן, בעיקר אם קיימת תלות בספק בודד שעלול להיעלם.
שואל בשביל לדעת אם הספק דפק אותי ואם להמשיך לעבוד איתו ולסמוך עליו במצב כזה

בעולם מושלם אנשים המכבדים את עבודתם (לא משנה מה היא) הספק שלך לא היה מוכר לך כלום עד שלא היה מוודא שיש לך את הכל , אולי אפילו היה מוציא מסמך עם נקודות לבדיקה "מה אני צריך לפני שאני מתחיל סייקל" .
איך הם הולכים לישון בלילה ? או שהם כל כך סתומים שהם אפילו לא יודעים שהם דופקים אותך.
בכל מקרה יש משפט עתיק וחשוב לחיים : "אם אין אני לי מי לי " חשוב במיוחד אחרי הזריקה הראשונה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בעולם מושלם אנשים המכבדים את עבודתם (לא משנה מה היא) הספק שלך לא היה מוכר לך כלום עד שלא היה מוודא שיש לך את הכל , אולי אפילו היה מוציא מסמך עם נקודות לבדיקה "מה אני צריך לפני שאני מתחיל סייקל" .
איך הם הולכים לישון בלילה ? או שהם כל כך סתומים שהם אפילו לא יודעים שהם דופקים אותך.
בכל מקרה יש משפט עתיק וחשוב לחיים : "אם אין אני לי מי לי " חשוב במיוחד אחרי הזריקה הראשונה.
בהצלחה
לא הבנתי תפואנטה בתגובה שלך אבל בכל מקרה תודה על העזרה..
תעלה תמונות של האמפולות
http://www.siz.co.il/my.php?i=myz5iy1myjjm.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית