יש לך תמונה שלו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך תמונה שלו?
וואו, הוא מתחרה?
יתחיל בקרוב כנראה. 😃וואו, הוא מתחרה?
והוא בן 20 זה אומר שהוא הולך להתחרות בעד 21 מקום ראשון מובטח! הוא פשוט מטורףיתחיל בקרוב כנראה. 😃
גם שאתה מכיר אותו שנים לא בטוח שהוא טבעי... תכלס אני לא מבין מספיק בסטרואידים אבל אם חלק מהמבינים פה יחוו את דעתם אשמח לשמוע 😃
הוא עושה כסף מלהיראות ככה, ולא קצת.אני מבין את זה, הוא צעיר והכל. אבל שאני רואה סרטונים שלו לפעמים זה מרגיש כאילו אני רואה פורנו גייז.
תסביר לי למה הוא לא טבעי? כי הוא נראה יותר טוב מהבן אדם הממוצע שמתאמן? תזכרו שהוא משקיע בגוף שלו יותר ממה שאני יכול לתארממש טבעי...מה זה טבעי טבעוני חחח
לא כי הוא נראה כמו פאקינג פסל ועוד פסל עם פוטושופ.תסביר לי למה הוא לא טבעי? כי הוא נראה יותר טוב מהבן אדם הממוצע שמתאמן? תזכרו שהוא משקיע בגוף שלו יותר ממה שאני יכול לתאר
בסדר, בגלל זה הוא כל כך מפורסם. תן לי משהו מדעי שיסביר את זה.לא כי הוא נראה כמו פאקינג פסל ועוד פסל עם פוטושופ.
יש מפתחי גוף (לא בקטגוריית הפיטנס) עצומים שגם טוענים שהם טבעיים, לא צריך להאמין לכל מה שהם אומרים... ברור שאי אפשר לדעת בוודאות אבל ניתן להעריך את המצב ולהבין שרוב הסיכויים שהם לא טבעיים.בסדר, בגלל זה הוא כל כך מפורסם. תן לי משהו מדעי שיסביר את זה.
כל עוד הוא לא אמר במפורש אתה יכול רק לנחש
לר הייתי אומר שאדם משתמש או לא משתמש לפי רוב הסיכויים.יש מפתחי גוף (לא בקטגוריית הפיטנס) עצומים שגם טוענים שהם טבעיים, לא צריך להאמין לכל מה שהם אומרים... ברור שאי אפשר לדעת בוודאות אבל ניתן להעריך את המצב ולהבין שרוב הסיכויים שהם לא טבעיים.
נכון, יכול להיות שהוא לא טבעי ויכול להיות שהוא גם עבר את הגבול, איך אתה יודע מה הגבול לאדם נתון? שוב, ניתן רק לשער.לר הייתי אומר שאדם משתמש או לא משתמש לפי רוב הסיכויים.
ברור שרוני קולמן וחבריו לא טבעיים, זה כבר עובר כל גבול אנושי. אבל יש סיכוי לא רע שגף טבעי בדיוק כמו הבחור שהעלו את התמונה שלו, גם הוא לפי דבריך לא טבעי
לפחות לפי התמונה לי יש רגליים יותר גדולות משלו, ואני פשוט " ציקן לגס " 😃
התמונה לא משקפת. בעבר צחקתי עליו שלא היה מאמן רגליים ואז תוך כמה חודשים הוא עקף אותי:sweatingbullets:לפחות לפי התמונה לי יש רגליים יותר גדולות משלו, ואני פשוט " ציקן לגס " 😃
כמובן בחלק העליון אין לי מה להשוות.
נפלאות החומרים.התמונה לא משקפת. בעבר צחקתי עליו שלא היה מאמן רגליים ואז תוך כמה חודשים הוא עקף אותי😅
לפחות אני יותר חזק חח