הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Jeff Seid בצילומים ל- Iron Man

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

יש לך תמונה שלו?
IMG-20150519-WA0005.jpg

קבצים מצורפים

• IMG-20150519-WA0005.jpg
    IMG-20150519-WA0005.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 216
    IMG-20150519-WA0005.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 210
    IMG-20150519-WA0005.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 197
גם שאתה מכיר אותו שנים לא בטוח שהוא טבעי... תכלס אני לא מבין מספיק בסטרואידים אבל אם חלק מהמבינים פה יחוו את דעתם אשמח לשמוע 😃

בקשר לסייד, גוף מטורף ומאוד אסתטי, לדעתי הרבה יותר משל זיז.

גוף מטרה מה שנקרא (אמנם לא כל כך ריאלי...)

שירשם לזאת באוגוסט יש לו סיכוי ממש גבוה אם הוא יחטב לאחוז אפילו יותר נמוך

ממש טבעי...מה זה טבעי טבעוני חחח

ממש טבעי...מה זה טבעי טבעוני חחח
תסביר לי למה הוא לא טבעי? כי הוא נראה יותר טוב מהבן אדם הממוצע שמתאמן? תזכרו שהוא משקיע בגוף שלו יותר ממה שאני יכול לתאר

תסביר לי למה הוא לא טבעי? כי הוא נראה יותר טוב מהבן אדם הממוצע שמתאמן? תזכרו שהוא משקיע בגוף שלו יותר ממה שאני יכול לתאר
לא כי הוא נראה כמו פאקינג פסל ועוד פסל עם פוטושופ.

לא כי הוא נראה כמו פאקינג פסל ועוד פסל עם פוטושופ.
בסדר, בגלל זה הוא כל כך מפורסם. תן לי משהו מדעי שיסביר את זה.
כל עוד הוא לא אמר במפורש אתה יכול רק לנחש

בסדר, בגלל זה הוא כל כך מפורסם. תן לי משהו מדעי שיסביר את זה.
כל עוד הוא לא אמר במפורש אתה יכול רק לנחש
יש מפתחי גוף (לא בקטגוריית הפיטנס) עצומים שגם טוענים שהם טבעיים, לא צריך להאמין לכל מה שהם אומרים... ברור שאי אפשר לדעת בוודאות אבל ניתן להעריך את המצב ולהבין שרוב הסיכויים שהם לא טבעיים.

יש מפתחי גוף (לא בקטגוריית הפיטנס) עצומים שגם טוענים שהם טבעיים, לא צריך להאמין לכל מה שהם אומרים... ברור שאי אפשר לדעת בוודאות אבל ניתן להעריך את המצב ולהבין שרוב הסיכויים שהם לא טבעיים.
לר הייתי אומר שאדם משתמש או לא משתמש לפי רוב הסיכויים.
ברור שרוני קולמן וחבריו לא טבעיים, זה כבר עובר כל גבול אנושי. אבל יש סיכוי לא רע שגף טבעי בדיוק כמו הבחור שהעלו את התמונה שלו, גם הוא לפי דבריך לא טבעי

לא טבעי ולא נעליים תרדו מזה כבר...

לר הייתי אומר שאדם משתמש או לא משתמש לפי רוב הסיכויים.
ברור שרוני קולמן וחבריו לא טבעיים, זה כבר עובר כל גבול אנושי. אבל יש סיכוי לא רע שגף טבעי בדיוק כמו הבחור שהעלו את התמונה שלו, גם הוא לפי דבריך לא טבעי
נכון, יכול להיות שהוא לא טבעי ויכול להיות שהוא גם עבר את הגבול, איך אתה יודע מה הגבול לאדם נתון? שוב, ניתן רק לשער.

בקשר לבילדרים המטורפים לכולנו ברור שהם לא טבעיים למרות שחלק מהם טוען שהוא טבעי, פה כבר אנחנו לא מאמינים.

ג'ף סייד טבעי, בסדר.😄😄😄
גם אלון גבאי טבעי, זה הכל מטוסטים עם גבינה צהובה וקטשופ היינץ.
ולגבי חבר שלך, תכלס יש לו כתפיים וידיים של משתמש.
מה שמצחיק זה שהרגליים שלו יותר קטנות מהידיים שלו, איזה תחרות ואיזה נעליים?

לפחות לפי התמונה לי יש רגליים יותר גדולות משלו, ואני פשוט " ציקן לגס " 😃

כמובן בחלק העליון אין לי מה להשוות.
התמונה לא משקפת. בעבר צחקתי עליו שלא היה מאמן רגליים ואז תוך כמה חודשים הוא עקף אותי:sweatingbullets:
לפחות אני יותר חזק חח

Back
למעלה תחתית