הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Jeff Seid בצילומים ל- Iron Man

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
האמת אולי תחשבו שאני משוגע אבל סך הכל אני לא חושב שאפשר לפסול את העובדה שהוא טבעי רק על פי מראה .. כאילו אולי הוא איזה פצצה גנטית או אלוהים יודע מה. כל עוד הוא לא נכשל בבדיקות אז אנחנו מהצד לא יכולים להגיד מוזרק או לא.(אתם מוזמנים לפסול אותי אני בעד להשכיל)
וגם אם הוא כן מוזרק, תראו לי מישהו בן 21 עם כל חומר בעולם שנראה ככה? דווקא מעריך אותו מאוד בעיקר בגלל הגיל ואם הוא באמת טבעי אז הוא אליל.
אפשר אפשר לפסול על פי מראה

תראה זה יכול להיות גנטיקה אבל לא להתאמן על רגליים מראה השקעה על הפלג גוף העליון.
לכן החזה היה צריך להיות דיי מפותח אבל שוב.. גנטיקה אז לך תדע.
מה שכן הטרפזים הגדולים הכתפי 3D מחשידים מאוד
ולפי איך שזה ניראה אתה דיי סוגד לו ע"מ לא לנפץ את הבועה שגם אתה תוכל להגיע לזה
אל תיישם את המשפט שבחתימה שלך!

תראה זה יכול להיות גנטיקה אבל לא להתאמן על רגליים מראה השקעה על הפלג גוף העליון.
עזוב הוא חי בסרט שהכתפיים האלה טבעיות 🤣

הוא אולי קצת מזלזל, אבל הוא ריאלי.
ג'ף שלמות גנטית והפרופורציות שלו בפלג גוף העליון מעולות(הוא מתחרה במן פיזיק). עם כמה שהגנטיקה שלו נהדרת, צריך להיות מאוד תמים לחשוב שהוא טבעי.
בנוגע לבחור בתמונה, הוא לא בעל פרופורציות שוות - חזה לא בפרופורציה ביחס לידיים וכתפיים. שלא לדבר על הרגליים. בנוסף, סביר להניח שהוא בפאמפ בתמונה.
השאלה היא כמה הוא שוקל, מה הגובה שלו ומה אחוז השומן שלו במשך כל השנה. לפרוטוקול, אין ספק שהוא נראה מצוין ובעל עתיד בתחום.

לזלזל במישהו שעושה בלאסט אנד קרוז כל השנה וטוען שהוא טבעי? זה לא נקרא זלזול. הוא זה שמזלזל בי ובך ומוכר לכולם אשליות שאפשר להגיע לאן שהוא הגיע בצורה טבעית.
גם גנטיקה של הרקולס לא תעזור.

הוא אולי קצת מזלזל, אבל הוא ריאלי.
ג'ף שלמות גנטית והפרופורציות שלו בפלג גוף העליון מעולות(הוא מתחרה במן פיזיק). עם כמה שהגנטיקה שלו נהדרת, צריך להיות מאוד תמים לחשוב שהוא טבעי.
בנוגע לבחור בתמונה, הוא לא בעל פרופורציות שוות - חזה לא בפרופורציה ביחס לידיים וכתפיים. שלא לדבר על הרגליים. בנוסף, סביר להניח שהוא בפאמפ בתמונה.
השאלה היא כמה הוא שוקל, מה הגובה שלו ומה אחוז השומן שלו במשך כל השנה. לפרוטוקול, אין ספק שהוא נראה מצוין ובעל עתיד בתחום.

סיכמת את זה בצורה דיי טובה.
לג'ף יש גוף יפה, אין ספק שאחלה גנטיקה... אבל הקשר שלו לבין טבעי הוא קשרי מקרי בהחלט.
אל תיתממו, אי אפשר להיות על אחוז שומן כזה+מסת שריר כזאת ללא שימוש בחומרים... במיוחד לשמר אחוז שומן כזה לרוב ימות השנה, כמו אצל ג'ף.

לגבי חבר שלך אורי, יש לו ידיים וכתפיים מרשימות, חזה וטרפזים בפיגור, שלא לדבר על הרגליים.
אם הוא טבעי ? קשה לי לדעת מכאן, הידיים לא כל כך נראות טבעיות אבל במחשבה שניה ייתכן שהתמונה הזאת צולמה לאחר פימפומים רבים.

סיכמת את זה בצורה דיי טובה.
לג'ף יש גוף יפה, אין ספק שאחלה גנטיקה... אבל הקשר שלו לבין טבעי הוא קשרי מקרי בהחלט.
אל תיתממו, אי אפשר להיות על אחוז שומן כזה+מסת שריר כזאת ללא שימוש בחומרים... במיוחד לשמר אחוז שומן כזה לרוב ימות השנה, כמו אצל ג'ף.
מבין מה שאתה אומר ומה שאלה שמעלייך אומרים, תן לי הסבר אחד יותר מסתם השארה..
תחשבו על זה ככה, יכול לקום יום אחד מישהו עם גנטיקה מפחידה אוקיי פשוט מפלצת גנטית, שבמקרה הזה זה יכול להיות גם גף אבל נתעלם מזה.
אנשים כמוכם יגידו לא טבעי לא טבעי ואז אף אחד לא יאמין לו והוא לא יזכה לפרסום למרות שהגיע לו.
דבר שני השימוש בחומרים לא הופך את זה פתאום לקל. לדעתי זה טוב שיש אנשים טבעיים או לא אבל שיש להם פיזיק כמו שלו. הם לפחות יוכלו לתת שאיפה לשאר האנשים, וכך התחום יהיה יותר מפותח.

מבין מה שאתה אומר ומה שאלה שמעלייך אומרים, תן לי הסבר אחד יותר מסתם השארה..
תחשבו על זה ככה, יכול לקום יום אחד מישהו עם גנטיקה מפחידה אוקיי פשוט מפלצת גנטית, שבמקרה הזה זה יכול להיות גם גף אבל נתעלם מזה.
אנשים כמוכם יגידו לא טבעי לא טבעי ואז אף אחד לא יאמין לו והוא לא יזכה לפרסום למרות שהגיע לו.
דבר שני השימוש בחומרים לא הופך את זה פתאום לקל. לדעתי זה טוב שיש אנשים טבעיים או לא אבל שיש להם פיזיק כמו שלו. הם לפחות יוכלו לתת שאיפה לשאר האנשים, וכך התחום יהיה יותר מפותח.

גנטיקה מפחידה יכולה להיות בהחלט... אבל יש גבול אנושי ללהיות עם מסה מסויימת על אחוז שומן מסויים... במיוחד שמדובר לאורך זמן.
גם אם הוא טבעי שיהנה, לדעתי הוא לא.
אז סלח לי, אני אנפץ לך בועה. השימוש בחומרים עושה את זה קל, וקל בהרבה.
מצטער להזריק חומר ולטעון שאתה טבעי מביא נזק יותר מאשר תועלת, הולכת שולל של ציבור רחב של אנשים שחושבים שיוכלו להיראות ככה באופן טבעי.

רק להדגיש, אני חושב שלג'ף יש גנטיקה טובה מאוד ופרופורציה לא רגילה 😃 בסה''כ הבחור בורך, אני עדיין עומד על זה שהבחור משתמש בחומרים.

מה רע פה בדיוק? לדעתי זה מצוין

כן ? הם קונים את זה שהם יוכלו לקבל גוף כזה ע''י השקעה בתזונה ואימונים... והאמת שהיא שהם בחיים לא יקבלו את זה רק ע''י השקעה של מה שציינתי.
אתה אוהב שמבטיחים לך דברים שלא באמת תוכל להשיג ?

כן ? הם קונים את זה שהם יוכלו לקבל גוף כזה ע''י השקעה בתזונה ואימונים... והאמת שהיא שהם בחיים לא יקבלו את זה רק ע''י השקעה של מה שציינתי.
אתה אוהב שמבטיחים לך דברים שלא באמת תוכל להשיג ?
אם זה ידחוף אותי כמה שיותר רחוק אז כן.

סוגד לו? עפת על עצמך עם הפסיכולוגיה בשקל, לא אטרח להגיב לך.

לגבי חבר שלך אורי, יש לו ידיים וכתפיים מרשימות, חזה וטרפזים בפיגור, שלא לדבר על הרגליים.
אם הוא טבעי ? קשה לי לדעת מכאן, הידיים לא כל כך נראות טבעיות אבל במחשבה שניה ייתכן שהתמונה הזאת צולמה לאחר פימפומים רבים.
אני מכיר אותו שנים ואת המשפחה שלו(פנאטים של בריאות) עוד יותר שנים, ככה שאני מאמין שהוא לא משתמש. הדיון פה היה על אנשים עם גנטיקה טובה, לא לבחון פרופורציות אצל בן אדם עם ידע אפסי שפשוט מגיע במשך שנים ומפמפם משקולות.

היי הגבת לי Ori shmock
מודה לך על הציטוט

אפשר לחשוב שכל שאר הדברים שאתה שומע ביומיום זה לא שקרים, פתאום כולם נהייתם יפי נפש
וזאת בדיוק הבעיה, שכולם משקרים ואנחנו מאמינים להכל.

אם לא היינו מאמינים לכל דבר שאנחנו שומעים הממשלה הייתה נראית אחרת והביבי זיבי הזה היה מתאדה.

אפשר לחשוב שכל שאר הדברים שאתה שומע ביומיום זה לא שקרים, פתאום כולם נהייתם יפי נפש

תפסיק לבלבל את השכל, אין קשר ליפה נפש, ומדברים פה על נושא ספציפי. אז בגלל שיש עוד שקרים במקומות אחרים אז למה לא ? לשקר בכל תחום ? נו באמת.
זאת תעשייה עצובה מאוד, קידום בריאות בזמן שימוש בחומרים לא בריאים בכלל. זה פאטתי...
ציון בכל חור שאתה טבעי שאתה הכי לא...
אני רוצה לראות את כל האנשים האלו שמתגאים בגוף שלהם , אם הם מתגאים בבדיקות דם באותו צורה.
סוגד לו? עפת על עצמך עם הפסיכולוגיה בשקל, לא אטרח להגיב לך.

אני מכיר אותו שנים ואת המשפחה שלו(פנאטים של בריאות) עוד יותר שנים, ככה שאני מאמין שהוא לא משתמש. הדיון פה היה על אנשים עם גנטיקה טובה, לא לבחון פרופורציות אצל בן אדם עם ידע אפסי שפשוט מגיע במשך שנים ומפמפם משקולות.

אחי, פרופורציה בין חלקי הגוף זה גם גנטיקה...
הרי בנאדם עם הגוף הכי יפה בעולם, אם ידיו יהיו ענקיות מידי ביחס לגוף, הוא מאבד מהיופי שלו.
מכיר לא מכיר, אתה יודע אף אחד לא מודה בשימוש בחומרים. קראתי על זה פעם, שמכל המשתמשים בסמים, משתמשי הסטרואידים הכי מתביישים להודות בזה.

Back
למעלה תחתית