הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אני יכול לקבל מהביטוח של החדר כושר?

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
מה אני יכול לקבל מה60 ש"ח ביטוח שאני משלם בשנה על החדר כושר? האם זה מכסה רק מקרים של פינוי לבית חולים או שאני יכול לפנות אל חברת הביטוח גם בטענה שנפצעתי אצלהם ואני רוצה שהם יממנו לי פיזיוטרפיה פרטית? האם יש בביטוח הזה איזושהי תועלת?

תודה מראש

מה אני יכול לקבל מה60 ש"ח ביטוח שאני משלם בשנה על החדר כושר? האם זה מכסה רק מקרים של פינוי לבית חולים או שאני יכול לפנות אל חברת הביטוח גם בטענה שנפצעתי אצלהם ואני רוצה שהם יממנו לי פיזיוטרפיה פרטית? האם יש בביטוח הזה איזושהי תועלת?

תודה מראש
נראה לך הגיוני שמ-60 שקל מסכנים יתנו לך טיפול פיזיוטרפיה?

הדמי רישום שאומרים שהם הביטוח הרפואי שלך, זה די חרטא.

האם יש תיעוד לפציעה? הודעת בחדר הכושר? דיווחת לרופא על כאבים בעקבות אימון? קיבלת ימי מחלה?
בכל מקרה תבקש לקבל עותק של הפוליסה ותראה מה היא מכסה

דר׳א, אם אתה סטודנט יש גם ביטוח תאונות אישיות לכל סטודנט. תבדוק מה הוא נותן

• פותח/ת השרשור
האם יש תיעוד לפציעה? הודעת בחדר הכושר? דיווחת לרופא על כאבים בעקבות אימון? קיבלת ימי מחלה?
בכל מקרה תבקש לקבל עותק של הפוליסה ותראה מה היא מכסה

דר׳א, אם אתה סטודנט יש גם ביטוח תאונות אישיות לכל סטודנט. תבדוק מה הוא נותן
אני פוחד שלא יצא לי מזה כלום כי זה היה לפני חודשיים ולא תיעדתי כלום ואין לי הוכחות. טוב אני אדע לפעם הבאה ואני אבקש את הפוליסה בכל מקרה תודה רבה חנן!

אני זוכר שאחד המדריכים מזמן סיפר סיפורים על הביטוח אצלנו, זה תקף אם הפציעה/תאונה קרתה באשמת החד"כ (ציוד שנשבר וכו'). הוא סיפר על מישהו שהמוט של הפולי נקרע ונתן לו מכה בראש (או משהו דומה, אני זוכר פולי עליון ומכה) והמדריכים אמרו לו לתבוע את החד"כ, והוא סיפר על מקרה אחר שמישהו החליק במדרגות (מהקומה של הקרדיו לקומה למטה) וניסה לתבוע וזה לא תפס כי המכון לא אשם (לא היתה מדרגה שבורה או משהו כזה).
אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל קח את זה בחשבון.

טוב אני אדע לפעם הבאה
קשה לי להחליט אם אתה פסימי כי אתה מניח שתהיה "פעם באה", או אופטימי כי אתה מאמין שתצליח להוציא כסף מהאנשים שתחום התמחותם הוא איך לא לשלם כסף...

אם אתה לא נפצע באופן ברור בחדר הכושר עצמו אני לא חושב שתראה גרוש. לגבי השאלה אם האשמה בפציעה מונעת תשלום צריך באמת לראות את הפוליסה (ניחוש: אמור להיות כיסוי גם אם אתה האשם בפציעה, אם כי אולי זה מותנה באופן שיהיה קשה לממש את זה. אחרי הכל מי שמשלם את הפוליסה הוא אתה, לא חדר הכושר, כך שאתה אמור להיות מכוסה גם על פשלות שלך, כל עוד פעלת באופן סביר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית