הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרגניל וחרדה

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
אתמול בלילה נתתי זריקה של פרגניל בערך 1666 ...היתי עייף הלכתי לישון אחרי שעה...ואז אחרי שעה התעוררתי בהתקף חרדה כזה ומחנק. בדקתי לחץ דם וזה הראה הפרעות קצב לב...כמובן שזה לא הוסיף לי לתחושה קיבלתי זריקה של אדרנלין ואני מאבד את עצמי...רסקיו ואני יוצא לרחוב להליכה להרגע...
מישהו חווה כזה דבר ? פרגניל מעורר חרדה/פאניקה?

כן..גורם לחרדות...קצב לב מהיר..ואי שקט..

קרה לי גם....זה חולף תוך שבועיים עד חודש מהזריקה האחרונה...
אם אתה ממש מרגיש חרדות ואי שקט..תפנה לפסיכיאטר...יביא לך כנראה משהו זמני להרגע...או שידרוש בדיקת הורמונים לפני.

כן..גורם לחרדות...קצב לב מהיר..ואי שקט..

קרה לי גם....זה חולף תוך שבועיים עד חודש מהזריקה האחרונה...
אם אתה ממש מרגיש חרדות ואי שקט..תפנה לפסיכיאטר...יביא לך כנראה משהו זמני להרגע...או שידרוש בדיקת הורמונים לפני.
אןלי כדאי שגם אתה על הדרך תברר עם עצמך מה זה נותן לך לענות על שאלה שנכתבה לפני 6 שנים כשאובמה היה נשיא ארה"ב וקורונה היתה בירה ושמי ששאל אותה לא חבר פה כבר 5 שנים

אןלי כדאי שגם אתה על הדרך תברר עם עצמך מה זה נותן לך לענות על שאלה שנכתבה לפני 6 שנים כשאובמה היה נשיא ארה"ב וקורונה היתה בירה ושמי ששאל אותה לא חבר פה כבר 5 שנים

אם כבר הנושא עלה אני חושב שיש לו חרדה בגלל שהוא הזריק כמות גבוהה 1666 זה כפול 3 ממה שצריך. כנראה אז היו לוקחים פרגניל בpct ולא במהלך הסייקל . שזה פעם בשבוע 500 שזה הרבה הרבה פחות. אני צודק?

אם כבר הנושא עלה אני חושב שיש לו חרדה בגלל שהוא הזריק כמות גבוהה 1666 זה כפול 3 ממה שצריך. כנראה אז היו לוקחים פרגניל בpct ולא במהלך הסייקל . שזה פעם בשבוע 500 שזה הרבה הרבה פחות. אני צודק?
לפעמים נותנים 750 בשלבים של בלאסט לפני pct אבל לא 1666, זה לכאורה הרבה אם כי בטיפולי פוריות מוסדרים ולא pct המינונים האלה יותר מאוזכרים שם, לא מאמין לי, תבדוק למה זה בא עם מים סטריליים ולא מים בקטרוסטטיים

יש כאן הרבה בפותחים משתמש חדש ומקפיצים פוסט מלפני שנים 🤣

אין שום קשר.
גם עם תזריק את כל החבילה 5000 במכה 1 לא אמור לקרות שום דבר כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית