עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה ההבדל בעליית הנוזלים בין פרופ לאנתת? למה שיהיה הבדל?...אגיד את דעתי וזאת רק דעתי
1. לא באמת מוצא סיבה להשתמש בטרן במיוחד עם התופעות לוואי הפסיכיות שלו גם ככה אתה מתמודד עם האגרסיות של הטסט ובמיוחד אם אתה לא עולה לבמה ורק רוצה להראות טוב לקיץ (לא נכנס לזה שזה קצת מאוחר להכנס לחיטוב ולא כיף כשחם לך יותר מכולם בקיץ).
2. פרופ, ההבדל היחיד בינו לבין E זה העלייה בנוזלים. אם אתה לא עולה על במה אז באמת צורך להשתמש בו במיוחד שזה לא כיף לקבל שפיץ כל יומיים!
הייתי עושה את הסייקל הבא (וזה גם מה שאני מתכנן) -
טסט E או סוסט 500 לשבוע 1-10
ויני אוראלי 50 יומי - 5-10 (אפשר להחליף בויני להזרקה - אישית מעדיף שלא כי צריך גם יום אם לא יומיים).
קלן 120(בפרמידה)- 3-7
קטוטיפן 4-7
75\100 T3 מג - 4-7
וכמובן PCT בפרוטוקול הרגיל רק להוסיף HCG 1000 שבועי בגלל הויני
אין שום בעיה לבצע את הסייקל עם קצרים ולא עם ארוכים. בסופו של דבר החיטוב הוא עניין של תזונה בעיקר.שלום לכולם!
לאחר הפסקה של 4 חודשים של סייקל אננת+וינסטרול.
החלטתי לעשות סייקל חיטוב ורציתי לשמוע על המלצות
משקל 84 גיל 30
רוצה לשלב פרופיונט+ טרן קצר+וינסטרול+וקלנבוטרול...
אשמח לסדר הכי מומלץ....
המון תודה...
ערכתי*תודה
יש מצב לסדר מומלץ?
עדיף לקחת במהלך הסייקל. אתה יכול להעצים בשבוע הסייקל האחרון ועד כ- 5 ימים ל-PCT באמצעות 1000-1500IU/e3d.תודה רבה!
מה אתה אומר לגבי הפרגניל אם אני אקח אותו בסוף הסייקל ולא בהתחלה ביחידות קטנות כי בפעם האחרונה לא הלך משהו!
לא עדיף לקחת 1000 כל חמישה ימים לאחר הזריקה האחרונה?
אתה יכול לעשות pct ולנוח כחודש או b&c ולאחריו pct קצת יותר אגרסיבי. אתה יכול גם להישאר על חומרים או לעשות b&c&b&c...אז מה לעשות PCT לסיים ושוב להתחיל אני לא מבין אותך...
blast and cruiseB&C? בעברית מה זה?
אחי בעברית אבל תודה על הנסיון מה המשמעות של זה סורי על הפאקין בורותblast and cruise
ןמה זה בדיוק שיוט לרדת לטסט פזיולוגי מה המינון המתאים לגשר..?הראשון = פיצוץ , כלומר העמסת חומרים הסייקל
השני = שיוט , ירידה למינון טסט פיזיולוגי על מנת לשחרר עומס מהמערכת.
בין 100 ל150מג כל שבוע.ןמה זה בדיוק שיוט לרדת לטסט פזיולוגי מה המינון המתאים לגשר..?
😆Tren P 100-150mg/