הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HOT ו-yes השיגו צו בית משפט לחסימת שירות פופקורן טיים בישראל

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
אני בחיים לא אשתמש בזה... בבית אני מוריד טורנט ומעביר לטלוויזיה ובעבודה אין לי וייפיי, אז אני מוריד מראש וצופה רגיל

אם אני לא טועה זה רק יחסום אפשרות להוריד את התוכנה (אפילו שאני מאמין שיש דרכים שעדיין יהיה אפשרי להוריד) אבל למי שיש אותה כבר אז לא יקרה כלום..

אני בחיים לא אשתמש בזה... בבית אני מוריד טורנט ומעביר לטלוויזיה ובעבודה אין לי וייפיי, אז אני מוריד מראש וצופה רגיל
הייתי כמוך אבל ההבדל שמיים וארץ מבחינת הנוחות. זה ממש מרגיש כמו הVOD של יס רק שיש לך כל מה שאפשר לדמיין והכל בחינם.

הייתי כמוך אבל ההבדל שמיים וארץ מבחינת הנוחות. זה ממש מרגיש כמו הVOD של יס רק שיש לך כל מה שאפשר לדמיין והכל בחינם.
יש המון פרקים של סדרות שאני לא מצליח לראות כי אין סידרים. מה עושים?
למשל עונות ישנות של סדרות ישנות.

קודם כל אם התוכנה כבר מותקנת אצלכם, אפשר עדיין להשתמש ואפשר גם לשמור את הקובץ התקנה אם תרצו למחשבים אחרים.

חוץ מזה, במקרה הכי גרוע לוקח 5-10 דקות להתקין פרוקסי ולהוריד את זה.

מה עם כתוביות? אני אישית רואה עם כתוביות באנגלית כי הם תמיד בולעים מילים וככה גם אני לומד את האיות של המילים.

קח בחשבון שלפעמים אין וייפיי או נגמרת החבילה או סתם הקליטה גרועה.. ואם התחלת לראות סדרה בvod אז מראש אתה יודע להוריד פרקים מראש..

מה עם כתוביות? אני אישית רואה עם כתוביות באנגלית כי הם תמיד בולעים מילים וככה גם אני לומד את האיות של המילים.

קח בחשבון שלפעמים אין וייפיי או נגמרת החבילה או סתם הקליטה גרועה.. ואם התחלת לראות סדרה בvod אז מראש אתה יודע להוריד פרקים מראש..
יש כתוביות בכל מיני שפות שונות, גם בעברית.
ובפופקורן טיים זה מסמן איזה פרקים ראית, ואתה יכול גם לסמן ידנית אם צריך.

האמת שגם אני מאז ומתמיד מוריד טורנט וצופה בטלויזיה (עם כבל) ואף פעם לא היה לי עניין לנסות תתוכנה הזאת, אבל עכשיו הורדתי אותה ואני חייב לציין שהיא מאוד נוחה, לפחות לסדרות. יש סדרות (כמו איש משפחה) שלא ראיתי את כל הפרקים ואין לי באמת כוח להוריד אותם בטורנט, לשים כתוביות, לטעון אותם וכו.. אבל בתוכנה הזאת זה מאוד נוח!
ד"א מעניין אם הם באמת יכולים לחסום את ישראל (יעני שאתה פותח תתוכנה, זה פשוט לא יתחבר לך ולא יתן לך להוריד.. למרות שאני בטוח שיש מספיק פתרונות לזה)

קשה לי לאמין שהם יחסמו את הפורטים שהתוכנה עובדת איתם בצורה גורפת, ובכלל.. נשמע לי הזוי.

מה שכן, הם יכולים לחסום את כל המקורות שמהם הפופקורן לוקח את הפרקים.

קשה לי לאמין שהם יחסמו את הפורטים שהתוכנה עובדת איתם בצורה גורפת, ובכלל.. נשמע לי הזוי.

מה שכן, הם יכולים לחסום את כל המקורות שמהם הפופקורן לוקח את הפרקים.
אין פורטים לחסום, התוכנה עובדת על בסיס טורנטים שעובדים בP2P, זאת אומרת שהם יצטרכו לחסום אנשים שיש להם את הטורנטים, מן הסתם בלתי אפשרי.

אין פורטים לחסום, התוכנה עובדת על בסיס טורנטים שעובדים בP2P, זאת אומרת שהם יצטרכו לחסום אנשים שיש להם את הטורנטים, מן הסתם בלתי אפשרי.
הטורנט עובר בפורטים אחרים מפורט 80.
כל תעבורה תקשורתית עוברת דרך פורטים.. אם אני רוצה, אני יכול לחסום אפשרות להוריד ב uTorrent אצלי בעבודה רק ע"י חסימה של אותם פורטים ב FW

הטורנט עובר בפורטים אחרים מפורט 80.
כל תעבורה תקשורתית עוברת דרך פורטים.. אם אני רוצה, אני יכול לחסום אפשרות להוריד ב uTorrent אצלי בעבודה רק ע"י חסימה של אותם פורטים ב FW
אה אז התוכנית של הוט ויס זה לחסום לכל האנשים בישראל את הפורטים ?
גאוני ! איך לא חשבו על זה קודם.

אה אז התוכנית של הוט ויס זה לחסום לכל האנשים בישראל את הפורטים ?
גאוני ! איך לא חשבו על זה קודם.
מה? זה בדיוק מה שאמרתי שלא יכול לקרות כי הפורטים הללו משמשים לדברים אחרים במקומות אחרים.. אז אי אפשר לחסום באופן כולל את הפורטים האלה.
מה שכן אמרתי הוא שבאופן פרטני אפשר ב FW ליצור רולים שחוסמים את ה uTorrent באופן נקודתי.
סביר להניח שהספקיות לא יעשו דבר כזה.
ואני לא מבין מה הטון המזלזל הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית