הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

HOT ו-yes השיגו צו בית משפט לחסימת שירות פופקורן טיים בישראל

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מה? זה בדיוק מה שאמרתי שלא יכול לקרות כי הפורטים הללו משמשים לדברים אחרים במקומות אחרים.. אז אי אפשר לחסום באופן כולל את הפורטים האלה.
מה שכן אמרתי הוא שבאופן פרטני אפשר ב FW ליצור רולים שחוסמים את ה uTorrent באופן נקודתי.
סביר להניח שהספקיות לא יעשו דבר כזה.
ואני לא מבין מה הטון המזלזל הזה?
מהאיפה הבאת את הרעיון של הפורטים בכלל?

מהאיפה הבאת את הרעיון של הפורטים בכלל?
מה זאת אומרת רעיון?
זה לא רעיון, אלא הצורה בה התקשורת עובדת.
איך נוצר session תקשורתי של גלישה בפרוטוקול HTTP או בפרוטוקול P2P כמו של Bittorrent ?
הכל עובר דרך פורטים מסויימים.

אם תסגור אצלך בבית ב- FW של הנתב את פורט 80, לא תוכל לגלוש.
מצד שני, אם תסגור את הפורטים הפעילים של ה Bittorrent לא תוכל להתחבר ל Peers ולהוריד.

מה זאת אומרת רעיון?
זה לא רעיון, אלא הצורה בה התקשורת עובדת.
איך נוצר session תקשורתי של גלישה בפרוטוקול HTTP או בפרוטוקול P2P כמו של Bittorrent ?
הכל עובר דרך פורטים מסויימים.

אם תסגור אצלך בבית ב- FW של הנתב את פורט 80, לא תוכל לגלוש.
מצד שני, אם תסגור את הפורטים הפעילים של ה Bittorrent לא תוכל להתחבר ל Peers ולהוריד.
באמת שאין לי מילים.
תודה לך על ההסבר על הפורטים, זה כמובן חשוב מאוד אחרי סמסטר במבוא לרשתות וחצי סמסטר בתיכנות רשתות אבל זה טוב מאוד שהסברת לי מה זה פורטים.

באמת שאין לי מילים.
תודה לך על ההסבר על הפורטים, זה כמובן חשוב מאוד אחרי סמסטר במבוא לרשתות וחצי סמסטר בתיכנות רשתות אבל זה טוב מאוד שהסברת לי מה זה פורטים.
ואני אמור לדעת שלמדת את זה? אם היית מתנסח אחרת אולי הייתי מבין שאתה בקיא בנושא ולא הייתי מסביר.
גם אחרי 7 שנים שאני עובד ב IT, אני עדיין לומד בכל יום משהו חדש.

ואני אמור לדעת שלמדת את זה? אם היית מתנסח אחרת אולי הייתי מבין שאתה בקיא בנושא ולא הייתי מסביר.
גם אחרי 7 שנים שאני עובד ב IT, אני עדיין לומד בכל יום משהו חדש.
שאלתי מאיפה הבאת את הרעיון של לחסום פורטים כפיתרון של יס ןהוט ואתה הסברת לי מה זה פורטים.

באמת שאין לי מילים.
סימסטר וחצי כבר? וואו. מתי טקס חלוקת דוקטורטים במדעי המחשב?

שאלתי מאיפה הבאת את הרעיון של לחסום פורטים כפיתרון של יס ןהוט ואתה הסברת לי מה זה פורטים.

להגנתו, הוא לא אמר שזה הפתרון שלהם, הוא רק אמר שיהיה קשה לממש את הרצון שלהם.

זאת דרך אחת שאפשרית על מנת לחסום\לשבש תקשורת ב P2P, אבל זה לא ריאלי ולא יקרה וגם כתבתי שדבר כזה לא ממש יכול לקרות.
שים לב שכתבתי שזה הזוי שזה יקרה, ותתייחס אם כבר לדבר השני שכתבתי שזה לחסום את המקורות.
הרי ידוע שפופקורן מקבל את המקורות שלו מכמה אתרים גדולים.
מספיק שחסמת אותם

קשה לי להאמין שהם יחסמו את הפורטים שהתוכנה עובדת איתם בצורה גורפת, ובכלל.. נשמע לי הזוי.

מה שכן, הם יכולים לחסום את כל המקורות שמהם הפופקורן לוקח את הפרקים.

סימסטר וחצי כבר? וואו. מתי טקס חלוקת דוקטורטים במדעי המחשב?
שבוע הבא, אתה מוזמן לבוא. אני אשמור לך מקום בשורה הראשונה ליד סטיב בלואו ג'ובס
זאת דרך אחת שאפשרית על מנת לחסום\לשבש תקשורת ב P2P, אבל זה לא ריאלי ולא יקרה וגם כתבתי שדבר כזה לא ממש יכול לקרות.
שים לב שכתבתי שזה הזוי שזה יקרה, ותתייחס אם כבר לדבר השני שכתבתי שזה לחסום את המקורות.
הרי ידוע שפופקורן מקבל את המקורות שלו מכמה אתרים גדולים.
מספיק שחסמת אותם
קראתי בריפרוף, אני מתנצל מעומק ליבי אם פגעתי או העלבתי אותך בצורה כלשהי.

הטורנט עובר בפורטים אחרים מפורט 80.
כל תעבורה תקשורתית עוברת דרך פורטים.. אם אני רוצה, אני יכול לחסום אפשרות להוריד ב uTorrent אצלי בעבודה רק ע"י חסימה של אותם פורטים ב FW
אבל מה זה יעזור נגד תוכנה בקוד פתוח? אפשר פשוט להעתיק את כולה מחדש.

יש לי חבר שבעל אינטרנט של הוט והאתר של פופקורן טיים חסום אצלו.
למרות זאת התוכנה כבר מותקנת אצלו והיא עובדת כרגיל.

יש לי חבר שבעל אינטרנט של הוט והאתר של פופקורן טיים חסום אצלו.
למרות זאת התוכנה כבר מותקנת אצלו והיא עובדת כרגיל.
הם אשכרה חסמו את האתר כדי שאנשים לא "ימצאו" את התוכנה להורדה?
🤣

אני מודה שעד השרשור הזה לא ידעתי בכלל מה זה. לקח לי בדיוק 10 שניות למצוא טורנט של זה. 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית