עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי קורא לזה אפילו אנטיוירוס.Microsoft Security Essentials
אני גם מסכים מאוד עם ALIK עם המשפט שהוא כתב,כי קודם לכל,כל וירוס רוצה לעבור את המוח שלך ואם הוא הצליח יש סיכוי שגם את האנטיוירוס שלך יצליח לעקוף,תלוי באיזה אתה משתמש.זה היה טרולינג אני לא יודע איך אף פחד עדיין לא עלה על זה...
אוקיי, אז תן דוגמא למה סה לא נחשב אנטי וירוס בעיניך.לא הייתי קורא לזה אפילו אנטיוירוס.
אין לי משהוא נגד מיקרוסופט,אני יכול להוכיח את זה על פי זה שאני מריץ את מערכת ההפעלה שלהם במקום להריץ LINUX[לא משנה איזו הפצה].
אבל הייתי ממליץ על AVAST,למרות שאפשר להשקיע קצת ולקנות BITDEFENDER/EMSISOFT שנחשבות הטובות ביותר בשוק.
אני גם מסכים מאוד עם ALIK עם המשפט שהוא כתב,כי קודם לכל,כל וירוס רוצה לעבור את המוח שלך ואם הוא הצליח יש סיכוי שגם את האנטיוירוס שלך יצליח לעקוף,תלוי באיזה אתה משתמש.
כי זה חוסם 80-85 אחוזים,לעומת אחרים שחוסמים 99.9[אי אפשר לחסום 100 אחוז מהסיבה הפשוטה,תמיד יוצא דבר חדש,כל דבר הוא פריץ לא משנה עד כמה הוא מוגן].אוקיי, אז תן דוגמא למה סה לא נחשב אנטי וירוס בעיניך.
מפורטת אבל..שנוכל ללמוד.
עדיין לא הבנתי למה הוא חוסם 80-85 לעומת אחרים שחוסמים יותר.כי זה חוסם 80-85 אחוזים,לעומת אחרים שחוסמים 99.9[אי אפשר לחסום 100 אחוז מהסיבה הפשוטה,תמיד יוצא דבר חדש,כל דבר הוא פריץ לא משנה עד כמה הוא מוגן].
קח דוגמא שאירעה לאחי במציאות:
אתה מכיר יוטורנט?בקיצור החברה הזאת היו לה טראקים טובים,אך הבעלים החליט לנצל את זה שהמון אנשים משתמשים בתוכנה הזאת על מנת להוריד דברים פרוצים,והבעלים החליט לעדכן את התוכנה אבל עם עוד תוספת מיוחדת:''תוכנה שתבוא בנוסף לעידכון שתשתמש במשאבים של המחשב שלך ותכרות לו מטבעות BITCOIN.
המון התחילו להתלונן וכ'ו,לאחי היה את מערכת ההגנה של מיקרוסופט שלא זיהתה את זה,ואילו כל האנטיוירוסים הטובים זיהו את הבעיה.
80-85 אחוזים זה נתונים שהציגו בגרפים ופשוט לקחתי את האומדנים[אלה עובדות ולא דעה שלי,אתה יכול לחפש באינטרנט].עדיין לא הבנתי למה הוא חוסם 80-85 לעומת אחרים שחוסמים יותר.
איפה ההבדל? במה? אתה יודע או שזוהי דעתך אישית?
אשמח לראות את הגרפים ואת הבדיקות שעשו. (באמת)80-85 אחוזים זה נתונים שהציגו בגרפים ופשוט לקחתי את האומדנים[אלה עובדות ולא דעה שלי,אתה יכול לחפש באינטרנט].
80-85% זה אחוזי חסימה,כלומר בתוך ה80-85 אחוז האלה נכנסים וירוסים שנחסמים אבל באחוזים הנותרו המערכת שלהם לא מצליחה לאתר אותם כי מן הסתם הם[וירוסים]חכמים יותר.
אשמח לראות את הגרפים ואת הבדיקות שעשו. (באמת)
לא הסברנו כבר שלהוריד אנטיוירוס פרוץ זה מפגר ?פשוט תוריד NOD32 מPIRATEBAY, אחלה אנטי וירוס ולא כבד.
נניח אתה רוצה להכניס למישהו וירוס, מה הדרך הכי טובה לא להיתפס על ידי האנטיוירוס ?יש לי ניסיון מאוד מאוד רע עם NOD אז אני מעדיף שלו.
מה הבעיה בלהוריד ולקחת KEY\קראקר או כל דבר אחר שייתן לי רישיון?
אגב, מישהו פה התנסה עם G-DATA? אומרים עליו שהוא מעולה.
אני חושב שפשוט אפשר לחפש מקור אמין, לדוגמה פעם הורדתי AVAST עם קובץ הפעלה של רישיון וזה עבד מעולה. מהאנטיוירוס עצמו לא הייתי מרוצה.לא הסברנו כבר שלהוריד אנטיוירוס פרוץ זה מפגר ?
נניח אתה רוצה להכניס למישהו וירוס, מה הדרך הכי טובה לא להיתפס על ידי האנטיוירוס ?
להיות האנטיוירוס.
עד כמה באמת אפשר לסמוך על מישהו שמעלה דברים פרוצים לאינטרנט ?אני חושב שפשוט אפשר לחפש מקור אמין, לדוגמה פעם הורדתי AVAST עם קובץ הפעלה של רישיון וזה עבד מעולה. מהאנטיוירוס עצמו לא הייתי מרוצה.
לפי הגרף AVG בכלל לא נורא, לא מבין למה הוא מקבל כזה באש.הערה:
אני באמת אומר את זה בצער רב,בתור אחד שהיה משתמש באנטיוירוס של מיקרוסופט.
אם מיקרוסופט הייתה לוקחת פרויקט רציני של בניית אנטיוירוס עם התקציב שלה אף אחד לא היה יכול לעמוד בדרך והוא היה קוטף כמה שנים קדימה את המקום הראשון,כסף=שכירת אנשים הכי משכילים בתחום והשקעה וכו וכו,הבנת את הכוונה שלי
ועוד דבר קטן,אתה באמת צודק הניסוח שלי לגבי האנטיוירוס בעייתי כי בתור בן אדם שמכבד כל דבר וכל אחד,לא אמור להגיד דבר כזה.
אז אני אתקן את עצמי:
יש כזה משפט שאומר שאם:מישהוא הפסיד אז הוא פחות טוב ממי שניצח,ולא לא טוב כמו שכולם אומרים.
אז האנטיוירוס של מיקרוסופט ביחס לאחרים היא חוסמת פחות.
מה הבעיה בלהוריד אנטיוירוס פרוץ? זה ברור שהאנטי וירוסים ההכי איכותיים הם לא חינמיים.לא הסברנו כבר שלהוריד אנטיוירוס פרוץ זה מפגר ?
נניח אתה רוצה להכניס למישהו וירוס, מה הדרך הכי טובה לא להיתפס על ידי האנטיוירוס ?
להיות האנטיוירוס.
מה הבעיה בלהוריד אנטיוירוס פרוץ? זה ברור שהאנטי וירוסים ההכי איכותיים הם לא חינמיים.
להיות האנטיוירוס.
יש לי 43 דקות , אני בדרכי לדימונה .למה שתרצה להכניס למישהו וירוס? זה לא חוקי ולא יעזור בכלום.
לפי הגרף הוא מעולה, אני משתמש בו ומרוצה מכל רגע.מה רע בAVG מישהו יכול להסביר? חסרונות?