לפי הגרף הוא מעולה, אני משתמש בו ומרוצה מכל רגע.
(שמתי אותו רק כדי שיהיה אפשר להגיד שיש לי אנטיוירוס)
גם אני משתמש בו הרבה זמן. אבל אם יש מישהו שמכיר את החסרונות שלו לעומת אנטיוירוסים אחרים אשמח לשמוע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי הגרף הוא מעולה, אני משתמש בו ומרוצה מכל רגע.
(שמתי אותו רק כדי שיהיה אפשר להגיד שיש לי אנטיוירוס)
הוא ניסה למחוק לי פעם את התיקיה system32, עדיף כבר להיות בלי אנטיוירוס.גם אני משתמש בו הרבה זמן. אבל אם יש מישהו שמכיר את החסרונות שלו לעומת אנטיוירוסים אחרים אשמח לשמוע
הוא לא כבד על המחשב?קניתי את הFamily Pack של Bitdefender. הוא כולל 3 משתמשים ומכשירי אנדרואיד.
כבר רישיון שני שאני קונה מהם. תמיד יש מבצעים ותמיד כדאי לקנות רישיון של שנה קודמת ולשדרג חינם. כן... אידיוטי מצד החברה, אבל זה מה שקורה בשטח.
לא הוא לא.הוא לא כבד על המחשב?
דואל בוט עם פדורה. עד לפני חצי שנה בערך השתמשתי בדביאן אבל החלטתי לעבוד לצד האדום (רד האט).dual boot עם מה עוד?
אתה מחזיק סודות של הפנטגון אצלך במחשב? 😃
לייק על ה malwarebytes, הדבר הזה הציל אותי בשרתים שלי בעבודה, כשהכניסו לי כל מיני דברים לשרתי ווב. אבל זה פצצה רק לטרוייאנים.דואל בוט עם פדורה. עד לפני חצי שנה בערך השתמשתי בדביאן אבל החלטתי לעבוד לצד האדום (רד האט).
לא, אבל העובדה שאמא שלי נכנסת לחשבון הבנק שלה, לפייפאל ולמייל שלה שלה, בזמן שאני נכנס לפייפאל ולמייל שלי מספיקים לי בשביל לוותר על התענוג של מחשב לא בטוח.
אגב, אני משתמש ב-Malwarebytes Anti-Malware. בתכל'ס אנטי וירוס זה די מיותר, כל מה שאתה צריך לעשות זה לא להוריד חרא ולא להיות מפגר שלוחץ על כל כפתור בכל אתר.
חוץ מכל זה, בלינוקס זה לא היה קורה:s49:
כן, הם משתפרים- c# הופכת לקוד פתוח ויש עוד כל מיני דברים. מי יודע, אולי עוד 8-10 שנים תהיה לי סימפתיה כלשהי עבורם 😛לייק על ה malwarebytes, הדבר הזה הציל אותי בשרתים שלי בעבודה, כשהכניסו לי כל מיני דברים לשרתי ווב. אבל זה פצצה רק לטרוייאנים.
וכן, ברור שלינוקס זה הכי טוב 😁
ודווקא בהפצות שיותר סבבה לבית, אני הייתי הולך על ubuntu ולא על fedora/red hat וחבריו.
אבל אני לא יכול לוותר על הנוחות של ווינדוס, למרות שיש בכמה גירסאות של לינוקס gui ממש טוב ונוח.
וקח בחשבון שלמרות כל העלבונות שלך כלפי מיקרוסופט בתחום העסקי הם השתפרו פלאים.. התקנתי בעבודה מערכת 2012 Hyper-V וזה כמעט משתווה ל vmware (אם אתה מכיר), מיקרוסופט יודעת להיות טובים כשהם רוצים ובתחום שהם רוצים..
(מבחינת רישוי אבל הם הכי קקות שיש)
אף פעם לא הבנתי את ההבדלים המהותיים מעבר לצורת ההתקנה של תוכנות\תפעול סרוויסים או כמה פקודות שונות ב cliכן, הם משתפרים- c# הופכת לקוד פתוח ויש עוד כל מיני דברים. מי יודע, אולי עוד 8-10 שנים תהיה לי סימפתיה כלשהי עבורם 😛
פדורה דווקא ממש נוחה בשבילי, אני לא רק משתמש במערכת אני ממש לומד ונהנה ממנה. יש לי את The Linux Bible מהדורת 2011 בבית וקראתי עשרות Ebooks במחשב אז פדורה זה קלי קלות בשבילי. אולי Arch Linux תאגר אותי קצת.
למתחיל גמור הייתי מעדיף לתת דביאן על פני אובונטו, הם מתחילים לפשל פה ושם לצערי, לעומת דביאן שזו הפצה על סף שלמות.
מאז שהם הוציאו את האקס בוקס וואן הם ירדו בכמה רמותאתה משתמש במערכת הפעלה שלהם?
למה הזלזול הזה במייקרוסופט?
לא פאן של אפל, אבל המערכת שלהם באמת ממש טובה. רק מעצבן אותי שהספארי איטי והיוסמיטי זולל ראםOS X 😃
לא מרגיש אותו. אבל אולי זה בגלל הSSD 🙄הוא לא כבד על המחשב?
מאז שהם הוציאו את האקס בוקס וואן הם ירדו בכמה רמות
הווינדווס גם לא להיט. גם בפלאפונים.
אין לי ווינדווס. אולי אני יתקין מחיצה אם באמת יהיה מענייןלא מרגיש אותו. אבל אולי זה בגלל הSSD 🙄
סבלנות.. חכה ל-10, כנראה שהולך להיות מעניין.
על מה אתה מדבר?מאז שהם הוציאו את האקס בוקס וואן הם ירדו בכמה רמות
הווינדווס גם לא להיט. גם בפלאפונים.
לא פאן של אפל, אבל המערכת שלהם באמת ממש טובה. רק מעצבן אותי שהספארי איטי והיוסמיטי זולל ראם
להתחיל להשוות?על מה אתה מדבר?
יש לי את ה xb1 והוא מעולה.
מה הבעיה איתו?
מה?להתחיל להשוות?
אם הוא מעולה בשבילך אז יש שתי אפשרויות:
1. אתה פאן שלא מוכן לצאת מהקופסא
2. לא ניסית את ה ps4
אין בעיה.מה?
כמעט 10 שנים הייתי עם PS על מה אתה מדבר? גם 2 וגם 3.
אתה מדבר שטויות.
אני רוצה סיבות אמיתיות והשוואה אמיתית, אחרת אתה סתם כותב דעה אישית שלא מבוססת על כלום
וראוי שתציין את זה.
יש להם את אותם רכיבים כמעט, בהבדלים קטנים.יותר מהיר
שניהם 1080p, אז מה אני מפספס? אתה מדבר איתי על דקויות של "זמן תגובה" וכאלה?רזולוציה יותר טובה
עברתי לאקס בוקס כי השלט של האקס בוקס נוח לי בצורה מטורפת, אז מדובר בדעה אישית שלך.השלט נוח בצורות מטורפות
על טעם ועל ריח, לדעתי הוא יפה ומתאים לסלון. עושה רושם של סטרימר יפה כזה.פאקינג עצום ומכוער
אם אני לא טועה הוא היה זול יותר..
ל ps4 יש ddr5 ול x1 ddr3 שכנראה עושה קצת הבדל. כשאני יהיה על המחשב אני יחפש סרטוןש להם את אותם רכיבים כמעט, בהבדלים קטנים.
יש לך חוות דעת פרטנית שעשתה ניסוי על הביצועים של ה-2 וההבדלים ביניהם?
לי הוא עולה בטיל וכל משחק עף לי.
אמרתי שקבעתי משהו?יש להם את אותם רכיבים כמעט, בהבדלים קטנים.
יש לך חוות דעת פרטנית שעשתה ניסוי על הביצועים של ה-2 וההבדלים ביניהם?
לי הוא עולה בטיל וכל משחק עף לי.
מה גם שאם אני יוצא מהמשחק באמצע, סוגר את המכשיר ומדליק יותר מאוחר.. זה חוזר לי לאותה נקודה, בלי לעשות save בכלל. יש את זה ב PS?
זה נקרא auto saving והיה את זה גם ב ps3
שניהם 1080p, אז מה אני מפספס? אתה מדבר איתי על דקויות של "זמן תגובה" וכאלה?
כי הרזולוציה זהה
לא נראה לי ה x1 מריץ ב full hd, אם אני לא טועה הכי גבוה שלו זה בסביבות ה 960
עברתי לאקס בוקס כי השלט של האקס בוקס נוח לי בצורה מטורפת, אז מדובר בדעה אישית שלך.
ניסיתי את שניהם ולדעתי של ה ps4 יותר נוח וגם ניסיתי את של ה x1 ושל ה 360 יותר נוח לא יודע למה. אבל מה שכן של ה ps3 היה קטן ולא נוח
על טעם ועל ריח, לדעתי הוא יפה ומתאים לסלון. עושה רושם של סטרימר יפה כזה.
שוב, דעה אישית שלך.
אתה לא יכול לקבוע משהו כזה, רק לומר שזוהי דעתך 😃
נכון, ומיקרוסופט ראו שהם מפסידים מכירות אז הם התחילו למכור אותו בלי הקינקט ולעשות כל מיני מבצעים. לא שזה שינה הרבהאם אני לא טועה הוא היה זול יותר..