עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הניסיון שלי עם אלפא פארמה היה דווקא עם המטיל-טרן. מדובר בכדורים 1mg כשהרגשתי מאוד בטוח בעצמי, כנראה בזכות המיתוג של החברה.אשמח לקבל חוות דעת על בולדנון של חברת אלפא פארמה.
מצורף תמונות.
תודה לעונים
אוף מבאס חשבתי שהמטיל שלהם טוב :<הניסיון שלי עם אלפא פארמה היה דווקא עם המטיל-טרן. מדובר בכדורים 1mg כשהרגשתי מאוד בטוח בעצמי, כנראה בזכות המיתוג של החברה.
אני יכול לספר שהתאכזבתי כשאין לי ממש חוויות מהשימוש, לא מה שהייתח מצפה ממטיל-טרן...
אני לא מאמין שתקבל כאן חוו"ד רציני על החברה אבל בסופו של יום המיתוג שלהם עדיף על זה של חברות כמו בלקן למשל.
אולי כן ואולי לא. סטרואידים הם לא סמי הזיה. לאלה שמספרים על "פאמפ רצח" אחרי שוט ועל "רייג' מוטרף" יומיים אחרי שפיץ אני בדרך כלל קורא ליצנים או אינטרסנטים.אוף מבאס חשבתי שהמטיל שלהם טוב :<
לי יש נסיון טוב איתם...גם אם קלפה..מזמין מחולאלפא פארמה אחת הממותגות ב-UG העולמי ולכן מוכרת במחירים גבוהים מאוד...
בהחלט שניתן לבצע סייקל כזה. קח בחשבון שההשבתה מבולדנון רבה הרבה יותר מסו של פרימובולן, כמו גם תופעות הלוואי (האסטרוגניות בפרט ובאופן כללי)אני רוצה לבדוק את האמפולות של אלפא ולראות האם הן לא מזויפות .
יש לי אמפולה אחת ואני רוצה להכניס את הקודים אבל לא יודע איזה מספר לשים ואיפה.
אשמח לעזרה ממכם
מצורף קישור לאתר הבדיקות של אלפא: https://www.check-alpha.com/main.php
@Tom , האם יש הגיון בסייקל 12 -14 שבועות על בולדנון 600 מג וטסט אנטט במינון נמוך (קרוב לפיזיולוגי - נגיד אמפולה לשבוע / עשרה ימים) למטרותי שהם שמירה על שייפ מוצק ומסת שריר סבירה ?
תודה
מה?בולדנון חזק יותר מאשר דקה, מ"ג מול מ"ג.
@Mishel27 אמור להעלות מדריך מורחב מלא ועדכני בקרוב. כרגע ניתן למצואו בקבוצת הפורום בפייסבוק בפירסומים בהתאם לחלקיו השונים של המדריך.
מדריך מורחב על חומרים אנבוליים והשימוש בהם.מדריך על בולדנון ?
@Tom
יותר מורחב והרבה יותר מדוייק... 😃יותר מורחב מהנעוצים כאן בפורום?
כי זה ממש יהיה מעניין אם כן.
זה שבולדנון בטוח יותר ופחות מדכא זה ידוע...אבל זה שבולדנון חזק יותר מדקה מ"ג מול מ"ג....זה חדש ליבולדנון חזק יותר מאשר דקה, מ"ג מול מ"ג. וגם יותר בטוח ופחות מדכא