הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בולדנון של חברת אלפא פארמה

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
אשמח לקבל חוות דעת על בולדנון של חברת אלפא פארמה.
מצורף תמונות.
תודה לעונים

קבצים מצורפים

• IMG-20150521-WA0006.jpg
    IMG-20150521-WA0006.jpg
    KB 37.5 · צפיות: 333
  • IMG-20150521-WA0007.jpg
    IMG-20150521-WA0007.jpg
    KB 52 · צפיות: 230
אשמח לקבל חוות דעת על בולדנון של חברת אלפא פארמה.
מצורף תמונות.
תודה לעונים
הניסיון שלי עם אלפא פארמה היה דווקא עם המטיל-טרן. מדובר בכדורים 1mg כשהרגשתי מאוד בטוח בעצמי, כנראה בזכות המיתוג של החברה.
אני יכול לספר שהתאכזבתי כשאין לי ממש חוויות מהשימוש, לא מה שהייתח מצפה ממטיל-טרן...
אני לא מאמין שתקבל כאן חוו"ד רציני על החברה אבל בסופו של יום המיתוג שלהם עדיף על זה של חברות כמו בלקן למשל.

הניסיון שלי עם אלפא פארמה היה דווקא עם המטיל-טרן. מדובר בכדורים 1mg כשהרגשתי מאוד בטוח בעצמי, כנראה בזכות המיתוג של החברה.
אני יכול לספר שהתאכזבתי כשאין לי ממש חוויות מהשימוש, לא מה שהייתח מצפה ממטיל-טרן...
אני לא מאמין שתקבל כאן חוו"ד רציני על החברה אבל בסופו של יום המיתוג שלהם עדיף על זה של חברות כמו בלקן למשל.
אוף מבאס חשבתי שהמטיל שלהם טוב :<

אוף מבאס חשבתי שהמטיל שלהם טוב :<
אולי כן ואולי לא. סטרואידים הם לא סמי הזיה. לאלה שמספרים על "פאמפ רצח" אחרי שוט ועל "רייג' מוטרף" יומיים אחרי שפיץ אני בדרך כלל קורא ליצנים או אינטרסנטים.
אלפא פארמה אחת הממותגות ב-UG העולמי ולכן מוכרת במחירים גבוהים מאוד...

אלפא פארמה אחת הממותגות ב-UG העולמי ולכן מוכרת במחירים גבוהים מאוד...
לי יש נסיון טוב איתם...גם אם קלפה..מזמין מחול
אבל אלפה יקרים ...קלפה זולים ואפשר לבדוק אותנטיות אצלם באתר
בתכלס אני שונא תקטע של כל פעם להזמין חודש מראש ועד שאתה מקבל את הממתקים

עם ניסיון רב של אלפא, אחלה חברה. מבסוט מהתוצאות הסופיות. יש לא מעט זיופים כיום של החומר .. קח זאת בחשבון.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לבדוק את האמפולות של אלפא ולראות האם הן לא מזויפות .
יש לי אמפולה אחת ואני רוצה להכניס את הקודים אבל לא יודע איזה מספר לשים ואיפה.
אשמח לעזרה ממכם
מצורף קישור לאתר הבדיקות של אלפא: https://www.check-alpha.com/main.php
@Tom , האם יש הגיון בסייקל 12 -14 שבועות על בולדנון 600 מג וטסט אנטט במינון נמוך (קרוב לפיזיולוגי - נגיד אמפולה לשבוע / עשרה ימים) למטרותי שהם שמירה על שייפ מוצק ומסת שריר סבירה ?
תודה

אני רוצה לבדוק את האמפולות של אלפא ולראות האם הן לא מזויפות .
יש לי אמפולה אחת ואני רוצה להכניס את הקודים אבל לא יודע איזה מספר לשים ואיפה.
אשמח לעזרה ממכם
מצורף קישור לאתר הבדיקות של אלפא: https://www.check-alpha.com/main.php
@Tom , האם יש הגיון בסייקל 12 -14 שבועות על בולדנון 600 מג וטסט אנטט במינון נמוך (קרוב לפיזיולוגי - נגיד אמפולה לשבוע / עשרה ימים) למטרותי שהם שמירה על שייפ מוצק ומסת שריר סבירה ?
תודה
בהחלט שניתן לבצע סייקל כזה. קח בחשבון שההשבתה מבולדנון רבה הרבה יותר מסו של פרימובולן, כמו גם תופעות הלוואי (האסטרוגניות בפרט ובאופן כללי)

• פותח/ת השרשור
תודה תום על התשובה
בכל זאת אני מעוניין קצת לחפור יותר לעומק על החומר .
המילים שלך עבור "השבתה ותופעות לוואי " של החומר משאירים אותי כמובן מחוץ לתמונה כרגע , אבל אני רוצה ללמוד קצת על החומר ועל היתרונות והחסרונות במינונים נמוכים (דומים ביחס למינון הנמוך שאני צורך בפרימובולן) .
קראתי את הנעוץ על החומר ואני מביא פה ציטוטים .
אם תוכל להתייחס לנקודות המסומנת בהדגשה .
אני מבין שכל הנאמר על החומר הוא ביחס לחומרים אחרים אבל הייתי רוצה לשמוע קצת יותר על ההשפעות לשני הכיוונים .
הפעילות האסטרוגנים שלו נמוכה, אבל קיימת
, לפעילות זו יש יותר יתרונות מאשר השפעות שליליות. הארומאטיסיה של הבולדנון קטנה מאוד כדי לגרום לבעיות במינונים רגילים(300-400 מ"ג לשבוע), בעיות כמו ג'ינו ועליה בשומן לא נראות. למרות זאת, ארומטיסיה קטנה היא רצויה לפעילות האנאבולית. היא יכולה לגרום לניצולת גבוהה יותר של גלוקוז(ממלא את מאגרי הגליקוגן אחרי אימון) וממריץ את שחרור הורמון הגדילה. אבל לרב נראה שהאסטרוגן אחראי על שדרוג קולטני האנדרוגן, מאפשרים שההורמונים אשר פועלים אצל קולטני האנדרוגן יגרמו להשפעה אנאבולית גדולה יותר.זה מדוע הורמונים אשר בעלי תכונה אנדרוגנית גבוהה יכולים להיות ארומטסים בכבדות. כמו אנדרול וטסטוסטרון, יכולים להוסיף הרבה מסה על הגוף שלך. בנקודת מבט זו, בולדנון אולי הסטרואיד הכי מתאים, כי הוא ממתן את רמות האסטרוגן אשר ניתן לנצל את יתרונם, אבל לא את תופעות הלוואי של האר ומטסיה. וללא ספק, האיזון המושלם הוא אחראי בצורה חלקית על התיאבון המוגבר.
בולדנון אינו רעיל לכבד, לכן אין שום בעיה לקחת את הסטרואיד הזה לאורך זמן. חברות אנדרגראונד מייצרות את הסטרואיד הזה במינונים של 200mg/ml, אשר ניתן להזריק פעם אחת בשבוע, עדיף על מספר זריקות בשבוע. וההשפעה המצטברת נראית מהר יותר. אם כבר מדברים על ההשפעה המצטברת, התוצאות הכי טובות עם בולדנון ניראות כאשר המשתמש מתחיל עם מינונים גבוהים, הכוונה למינונים של 600-800 מ"ג לשבוע בשביל השבועיים הראשונים, ואז הוא מוריד את המינונים ל 300-400 מ"ג לשבוע. עבור 8-10 שבועות הנותרים.
בולדנון פחות ארומתאסי מננדרולון ואין לו את ההשפעה המטרידה של האפקט הפרוגסטגניק. ובגלל שהוא מגביר את התיאבון, עדיף לשלב אותו בעליה במסה. מינון של 300-400 מ"ג לשבוע עם 500 מ"ג סוסטנון או 500 מ"ג טסטוסטרון אננתת, יכולים להיות שילוב מעולה. אפילו אלו שמעדיפים דקה, הוספת מינון קטן של בולדנון, יכולה להעלות את התיאבון, אבל בולדנון חזק יותר מאשר דקה, מ"ג מול מ"ג. וגם יותר בטוח ופחות מדכא.

לקחת אותו בחיטוב יתרום המון אבל הרעב הוא סיוט
אתה מסיים ארוחה ואחרי שעה וחצי שעתיים רעב
אבל בהחלט עזר לי ביכולות הארוביות
שמירה על מסת שריר
קשיחות וורידים ככל שיורדים באחוז שומן נהיה הרבה יותר בולט מין הסתם אבל עדיין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית