במה כדאי לעבוד אחרי הצבא?

• פותח/ת השרשור ToM21
  • פורסם בתאריך

ToM21

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
אני משתחרר עוד שבועיים מהצבא ואני מחפש עבודה שתכניס לי 6,500-7,000 בחודש לפחות
אין לי בעיה לעבוד גם בעבודה פיזית יחסית.
אתם מכירים עבודות עם משכורות כאלו? אני מוכן לעבוד בהכל חוץ מממכירות (כי אני גרוע בזה) ומלצרות שכבר עבדתי פעם ולא סבלתי את היחס של האנשים

בדיוק גם אני השתחררתי...
מנסה לפנות לתחום המכירות...
הבנתי שגם מלצרות במקום טוב יכול להניב רווחים.

יש לך 2 אופציות. או לחפש עבודה נורמאלית או לעבוד שכר מינימום בשביל מועדפת. למועדפת צריך 150 יום עבודה ובד"כ עושים אותה או בתחנת דלק או בבתי מלון. אופציה נוספת היא לעשות את המועדפת במפעלים אבל זאת עבודה קשה ומסריחה (עבדתי 4 חודשים במפעלים ורוב הזמן זה לא היה כיף ובמיוחד הקשה עליי באימונים בגלל העבודה הפיזית).
אם יש לך רישיון זה פותח בפניך דלתות נוספות, ואם אוטו אז עוד יותר, למרות שלא יכול להגיד לך יותר ספציפית.

• פותח/ת השרשור
יש לך 2 אופציות. או לחפש עבודה נורמאלית או לעבוד שכר מינימום בשביל מועדפת. למועדפת צריך 150 יום עבודה ובד"כ עושים אותה או בתחנת דלק או בבתי מלון. אופציה נוספת היא לעשות את המועדפת במפעלים אבל זאת עבודה קשה ומסריחה (עבדתי 4 חודשים במפעלים ורוב הזמן זה לא היה כיף ובמיוחד הקשה עליי באימונים בגלל העבודה הפיזית).
אם יש לך רישיון זה פותח בפניך דלתות נוספות, ואם אוטו אז עוד יותר, למרות שלא יכול להגיד לך יותר ספציפית.
יש לי רישיון איזה אופציות זה פותח לי?

יש לי רישיון איזה אופציות זה פותח לי?
מצטער אחי אין לי רשיון אז אני לא התעניינתי אף פעם באופציות. אבל ראיתי חיילים משוחררים שעובדים בתור נהגי הסעות, אולי זה יתאים לך אבל אני לא יודע עם מי אתה צריך ליצור קשר כדי לברר על זה.

אני לא בטוח אם תחנות דלק עדיין רלוונטיות למועדפת, אשמח להתייחסות בנושא.

נערך לאחרונה:
תחנות דלק - לא רלוונטי לגבי המועדפת ושכר מינימום, לא כדאי.
אבטחה - לא מועדפת, אלא אם כן זה אבטחה במפעל. צריך למצוא מקום שמשלם שעות נוספות או שכר בסיס גבוה, מה הרובאי שלך?
מפעלים - בדרך כלל האופציה הכי משתלמת והכי קשה. שכר בסיס גבוה, שעות נוספות, מועדפת. תתכונן לקרוע את התחת.
מפעלים של קיבוצים - אותו דבר כמו מפעלים רק שאתה עובר לגור בקיבוץ עם עוד מלא חברה בגיל שלך, כיף רצח.
מלצרות - הכל תלוי בטיפים, באיך הם מתחלקים, וכמה הבוס שלך גבר מבחינת משכורת.
מכירות - עבודה מאוד קשה, אבל אם אתה טוב היא מתגמלת.

אם אתה מחפש מועדפת, תדע, שלמרות שהחוק היבש אומר "עד שנתיים מהשחרור", צריך לסיים כמות מסוימת של ימי עבודה בשנה הראשונה מהשחרור שלך, באזור ה45 יום לדעתי.

אחרי הצבא הלכתי לעבוד במכירות באירוקה, זה היה דיי סבבה אווירה זורמת, סך הכול דיי קל למכור דברים, והמשכורת יוצאת כמעט 6.
כיום אני עובד בחנות אחרת אבל כל המכירות בארץ זויינו רצח בגלל שהעלו את המינימום אז פגעו להמון המון אנשים באחוזים של הבונוס ויצא שאנחנו מרוויחים בערך 200-300 שקל יותר מהשעות אבל מפסידים 700-800 שקל מההורדה של הבונוס ... כיך גדול .

אם אתה בנוי למכירות שמעתי סיפורים מדהימים על העגלות בחול ובאמת משכורות עתק, אבללללל זה קריעת תחת וזה זיוני מוח ממש לא לכל אחד אני למשל לא מסוגל לדבר ולשכנע אנשים במשך 12 שעות כל יום חמש שש פעמים בשבוע...

בכל מקרה החיים לא פיקניק במיוחד אם אין הורים שיסחבו אותך או פרוטקציות מהצד.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
מה הרובאי שלך ( לצורך עבודה באבטחה)?
יש לך ידע במחשבים?
רובאי 05 אבל אין לי תעודת לוחם או משהו כי ירדתי לג'וב אחרי הטירונות
ואני מבין במחשבים אבל לא בתכנות או דברים כאלו
אחרי הצבא הלכתי לעבוד במכירות באירוקה, זה היה דיי סבבה אווירה זורמת, סך הכול דיי קל למכור דברים, והמשכורת יוצאת כמעט 6.
כיום אני עובד בחנות אחרת אבל כל המכירות בארץ זויינו רצח בגלל שהעלו את המינימום אז פגעו להמון המון אנשים באחוזים של הבונוס ויצא שאנחנו מרוויחים בערך 200-300 שקל יותר מהשעות אבל מפסידים 700-800 שקל מההורדה של הבונוס ... כיך גדול .

אם אתה בנוי למכירות שמעתי סיפורים מדהימים על העגלות בחול ובאמת משכורות עתק, אבללללל זה קריעת תחת וזה זיוני מוח ממש לא לכל אחד אני למשל לא מסוגל לדבר ולשכנע אנשים במשך 12 שעות כל יום חמש שש פעמים בשבוע...

בכל מקרה החיים לא פיקניק במיוחד אם אין הורים שיסחבו אותך או פרוטקציות מהצד.

בהצלחה!
תודה אחי אבל מכירות זה לא בשבילי אני מאוד גרוע בזה. כנראה שגם אם תיתן לי למכור 1000 שקל תמורת 100 שקל אני לא יצליח למכור חח

תחנות דלק - לא רלוונטי לגבי המועדפת ושכר מינימום, לא כדאי.
אבטחה - לא מועדפת, אלא אם כן זה אבטחה במפעל. צריך למצוא מקום שמשלם שעות נוספות או שכר בסיס גבוה, מה הרובאי שלך?
מפעלים - בדרך כלל האופציה הכי משתלמת והכי קשה. שכר בסיס גבוה, שעות נוספות, מועדפת. תתכונן לקרוע את התחת.
מפעלים של קיבוצים - אותו דבר כמו מפעלים רק שאתה עובר לגור בקיבוץ עם עוד מלא חברה בגיל שלך, כיף רצח.
מלצרות - הכל תלוי בטיפים, באיך הם מתחלקים, וכמה הבוס שלך גבר מבחינת משכורת.
מכירות - עבודה מאוד קשה, אבל אם אתה טוב היא מתגמלת.

אם אתה מחפש מועדפת, תדע, שלמרות שהחוק היבש אומר "עד שנתיים מהשחרור", צריך לסיים כמות מסוימת של ימי עבודה בשנה הראשונה מהשחרור שלך, באזור ה45 יום לדעתי.
תחנת דלק עניין נחשב כמועדפת יש לי המון חברים שעובדים בתחנות וזה מועדפת.
אני בעצמי עובד בתחנה של חברת "דלק" ויש 2 בנות שעושות מועדפת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית