הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
שלום,אני עושה כרגע SS עם סקוואט קל,וממש נחמד לי,רק אני מתלבט איך לעשות מתח,אני מסוגל לעשות חזרה אחת טובה, ממצב של תלייה,אבל יש לי גומיה שקניתי,שאני עושה איתה בערך 6 חזרות אולי 7 ביום טוב,איך לדעתכם כדאי לי לעשות מתח? לעשות MAX סטים של משקל גוף ולאחר מכן,לעשות קצת נפח יותר גבוה עם הגומיה? או שרק גומיה?

כן, זה רעיון לא רע (MAX משקל גוף ואז נפח עם גומיה). תנסה להעלות כל שבוע את מס' החזרות שאתה עושה עם משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
כן, זה רעיון לא רע (MAX משקל גוף ואז נפח עם גומיה). תנסה להעלות כל שבוע את מס' החזרות שאתה עושה עם משקל גוף.
נגיד אני אעשה 5X5 עם גומיה, אחרי MAX משקל גוף זה סביר? או שעדיף לי לנסות 3X5 כדי לא להעמיס יותר מידי כי זה חדש לי יחסית.

אל תעמיס סתם, חבל שלא תתאושש מספיק.
לדעתי 3X5 עם גומיה ואחר מיד כמה שאתה יכול במשקל גוף.
לדעתי תעשה ככה:
משקל גוףXמקס ומיד אחר כך חמישייה בגומייה.
וזה סט אחד, אחרי זה אתה נח עד שיש לך כוח לסט הבא.
ואת זה תעשה ל3 סטים.

• פותח/ת השרשור
אל תעמיס סתם, חבל שלא תתאושש מספיק.
לדעתי 3X5 עם גומיה ואחר מיד כמה שאתה יכול במשקל גוף.
לדעתי תעשה ככה:
משקל גוףXמקס ומיד אחר כך חמישייה בגומייה.
וזה סט אחד, אחרי זה אתה נח עד שיש לך כוח לסט הבא.
ואת זה תעשה ל3 סטים.
עשיתי 4 חזרות של משקל גוף(חזרות נפרדות כביכול כסט) ואחרי זה 3 סטים של מקס עם הגומיה,יצא 4 4 וכמעט 3 לא נראה לי שיותר מידי עומס,נגלה מחר.

עשיתי 4 חזרות של משקל גוף(חזרות נפרדות כביכול כסט) ואחרי זה 3 סטים של מקס עם הגומיה,יצא 4 4 וכמעט 3 לא נראה לי שיותר מידי עומס,נגלה מחר.
לדעתי בגומייה אל תעשה למקס, אלא למס׳ חזרות מסויים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית