הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב באמצע האמה

• פותח/ת השרשור ben_a
  • פורסם בתאריך

ben_a

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי,

החל לי לאחרונה בעת אימון יד קידמית עם מוט W כאב מוזר באמה.

הכאב הוא באמה בחלק האמצעי ומרגיש כאילו בא מהעצם.

כאשר אני מבצע תרגילי יד קדמית עם דאמבלים משום מה אני בקושי מרגיש כאב זה עד לא מרגיש כלל.

הרצתי חיפש באינטרנט אך לא מצאתי אף אחד שרשם פיתרון, למישו יש איזהשהי דרך או עצה לזה? ממש לא בא לי להוריד את אחד התרגילים הכי כפיים באימון בגלל כאב מוזר...

תודה מראש.

מכיר את זה. לא יודע בדיוק מה זה. קורה לי גם בלחיצות.
עם דאמבלים אכן זה לא מורגש.

אין לי ממש עצה בשבילך חוץ מלהוריד משקל ולעבוד פחות עצים או לעבור לדאמבלים עד שזה ירגע.

היו תקופות שזה ממש כאב וכל נגיעה באמה גרמה לכאב.

היי,

החל לי לאחרונה בעת אימון יד קידמית עם מוט W כאב מוזר באמה.

הכאב הוא באמה בחלק האמצעי ומרגיש כאילו בא מהעצם.

כאשר אני מבצע תרגילי יד קדמית עם דאמבלים משום מה אני בקושי מרגיש כאב זה עד לא מרגיש כלל.

הרצתי חיפש באינטרנט אך לא מצאתי אף אחד שרשם פיתרון, למישו יש איזהשהי דרך או עצה לזה? ממש לא בא לי להוריד את אחד התרגילים הכי כפיים באימון בגלל כאב מוזר...

תודה מראש.

אם אתה "חייב" את התרגיל הזה , נסה לשנות אחיזה.
אפשר גם לנסות מוט H , בדרך כלל זה יותר נוח.
בכל אופן , כמובן שהתרגיל הוא הוא לא תרגיל MUST ורצוי להחליף אותו בעבודה עם דאמבלים...

• פותח/ת השרשור
אם אתה "חייב" את התרגיל הזה , נסה לשנות אחיזה.
אפשר גם לנסות מוט H , בדרך כלל זה יותר נוח.
בכל אופן , כמובן שהתרגיל הוא הוא לא תרגיל MUST ורצוי להחליף אותו בעבודה עם דאמבלים...

אף תרגיל הוא לא MUST אבל אני נהנה מהתרגיל הזה...

יש למישהו אולי השערות ממה נובע הכאב במקרה?

• פותח/ת השרשור
עומס יתר על הפלקסורים של שורש כף היד.
אז אם אני בעצם ישתמש באיזה תחבושת אלסטית ליד זה אמור לעזור ליד? יש דרך איכשהו לנצל את המידע לחיזוקם בצורה כזאת או אחרת כדי למנוע את הכאב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית