הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני שלי חיטוב

violentsoul

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי לכולם

אפשר להגיד שזה הסייקל הרצני הראשון שלי

אז זה הולך 12 שבועות

Testodex Propionate
Mastodex Propionate

לוקח 1cc מכל אחד פעם ביומיים אז יוצא לי שבוע של 3 זריקות ושבוע של 4 זריקות

PCT אני הולך לעשות PROVIRON ו TAMOXIFEN כבר מהשבוע ה 4 כדור ביום ובשבוע ה 8 2 כדורים

השאלה שלי
אמרו לי לעשות זריקות כל פעם באזור אחר 2 ישבנים ובשני הכתפיים
זה לא יהיה כואב 2 cc בכתף? צריך מזרק אחר?

תודה לעוזרים

כמות חומר נמדדת במ"ג ולא בcc, פרווירון לא נכנס בpct.
אני דווקא בעד להתנסות באיזורי הזרקה אחרים, לאט ובזהירות - אבל זה אני והרוב ימליצו לך להישאר עם הישבן בלבד כרגע.

בנוסף לא ציינת פה hcg, מקווה שהוא קיים וגם יהיה לך עדיף לבצע בדיקות דם כולל פרופיל הורמונלי מלא לאחר הסייקל הקודם לראות שהשתקמת וחזרת לנורמה.

• פותח/ת השרשור
כמות חומר נמדדת במ"ג ולא בcc, פרווירון לא נכנס בpct.
אני דווקא בעד להתנסות באיזורי הזרקה אחרים, לאט ובזהירות - אבל זה אני והרוב ימליצו לך להישאר עם הישבן בלבד כרגע.

בנוסף לא ציינת פה hcg, מקווה שהוא קיים וגם יהיה לך עדיף לבצע בדיקות דם כולל פרופיל הורמונלי מלא לאחר הסייקל הקודם לראות שהשתקמת וחזרת לנורמה.

עשיתי בדיקות דם הכל בסדר למצבי

הגוף שלי לא מייצר TEST מאז שנולדתי אני כבר 11 שנה על TEST רפואי כל שבועיים לוקח זריקה

לא יהיה יותר מידי 4 זריקות בישבן? X_X

עשיתי בדיקות דם הכל בסדר למצבי

הגוף שלי לא מייצר TEST מאז שנולדתי אני כבר 11 שנה על TEST רפואי כל שבועיים לוקח זריקה

לא יהיה יותר מידי 4 זריקות בישבן? X_X
אמרתי לך,באופן אישי אני אוהב לפזר הזרקות גם בגלל שהייתה לי כבר דלקת קלה בישבן מריבוי זריקות גם כי זה לדעתי פיזור סיכונים.

בזמן שאתה מקבל טיפול רפואי מי מזריק? אתה או האחות של קופ"ח?

קודם כל אתה לוקח חומרים של סיירוקס , יש כאלה שמעידים על כאבים מהחומרים שלהם , אז קח את זה בחשבון , פרובירון לא מתאים לפיסיטי כמו שאמרו כאן אז תחליף אותו בכלומיד , פרגניל בזמן הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית