עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה מנסה להשיג בהודעה הזולהיות טבעוני זה בסדר, אבל אל תצפה לשנות את העולם. בחלק מהמוצרים האיכותיים אין תחליף לעור. כמו חגורות גב למשל. כמו נעליים, לאו דווקא של הרמת משקולות, יש לל תחליפים דוגמת האדיפאואר.
¿בפרטי?אסור לפרסם איך אבל הזמנתי מחול ויצא לי מחיר סופי של סביבות ה320-350 שקל
מסכימה שאי אפשר להמנע לגמרי ממוצרים כאלה כי הניצול והפגיעה נמצאים בכל מקום.. אבל במקומות שכן אפשר למצוא תחליף הולם, למה לא?ממש לא...
אני טבעוני, אשתי טבעונית,
אנחנו צורכים מוצרי עור, בין אם נרצה ובין אם לא. נעלי בטיחות במקומות מסויימים שיש רק דגמים אחדים שמאושרים, וכיו"ב.
אם אתה רוצה להמנע לחלוטין ממוצרים שמנצלים בעלי חיים, תחשוב על כמעט כל מוצר או תרופה שאתה מכיר, ניסו אותו על בעל חיים כלשהו, ואם לא, אז אתה שפן הניסוי.
לא צריך להסחף.
דווקא בתחום הנעליים, לפאואר ליפטינג, יש לך מבחר אדיר
מסכימה שאי אפשר להמנע לגמרי ממוצרים כאלה כי הניצול והפגיעה נמצאים בכל מקום.. אבל במקומות שכן אפשר למצוא תחליף הולם, למה לא?
זה מה שהוא סך הכל רצה לדעת.. אם יש תחליף מספיק טוב..
לא ראיתי שהוא ניסה להעביר איזשהו מסר אלא לקבל תשובה מקצועית..
בתרופות אני לגמרי בעד ניסויים בבעלי חיים כי בשבילי אני חשוב יותר מחיות (בדיוק כמו שבשבילי אני חשוב יותר מילדים בעזהֿ)ממש לא...
אני טבעוני, אשתי טבעונית,
אנחנו צורכים מוצרי עור, בין אם נרצה ובין אם לא. נעלי בטיחות במקומות מסויימים שיש רק דגמים אחדים שמאושרים, וכיו"ב.
אם אתה רוצה להמנע לחלוטין ממוצרים שמנצלים בעלי חיים, תחשוב על כמעט כל מוצר או תרופה שאתה מכיר, ניסו אותו על בעל חיים כלשהו, ואם לא, אז אתה שפן הניסוי.
לא צריך להסחף.
דווקא בתחום הנעליים, לפאואר ליפטינג, יש לך מבחר אדיר
לגמרי להפךנעל זה הרבה יותר מוסרי מסטייק!