הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה לעבוד?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
צהריים טובים.
אני מחפש מקום עבודה כי לא תמיד נעים לבקש מההורים,אני גם רוצה לחסוך לדבר שאני מחכה לו די הרבה זמן.
איפה אפשר לעבוד?
אני גר בנהריה.
דיברתי עם מקדולנדס והם לא צריכים עובדים בינתיים,מלצרות אני שולל,אז במה עוד נותר לבן 16.8 לעבוד?
תודה.

תמיד יש חנויות לעבוד בהם... לך לקניון או משהו ותראה איפה אפשר
אני אישית הולך מחר או ביום שלישי לאיזה חנות ספרים (ספרים של בית ספר וכל הסובבים) שיש מצב שאעבוד שם (אם אבחר, זה יהיה לאיזה שנה וחצי בערך 😛)

נערך לאחרונה:
בעיקרון אם אתה שולח מלצרות אתה פשוט צריך לעבור בכל החנויות שבסביבה שלך ולבדוק אם הם צריכים עובדים

כנס לאתרי דרושים עם אפשרות סינון או פתח עיתון (בכל עיר יש עיתון חינמי כזה שמקבלים בדואר) במדור דרושים.

מצטרף לפותח האשכול. אני גם צריך עבודה ונמצא באותו טווח גיל(16.10 אם רלוונטי) וכמובן עבודה שתאפשר להיסחב עם קופסאות אוכל 😛

חלוקת פלאירים/ שטיפת מכוניות/ עבודה בשוק
* אם תעשה חיפוש בגוגל בטוח תמצע משהו כי יש גם הרבה אתרים שמציעים עבודה לנוער תעשה חיפוש עכשיו בדקתי.
*כל הכבוד לך אגב על הרצון לעבוד ולחסוך בגיל כזה .

חלוקת פלאירים/ שטיפת מכוניות/ עבודה בשוק
* אם תעשה חיפוש בגוגל בטוח תמצע משהו כי יש גם הרבה אתרים שמציעים עבודה לנוער תעשה חיפוש עכשיו בדקתי.
*כל הכבוד לך אגב על הרצון לעבוד ולחסוך בגיל כזה .
אין ממש ברירה אחרת.. היום הכול נהיה יקר מאוד ויש גבול עד לכמה כסף נעים לבקש מההורים.. אז עובדים 😃

אין ממש ברירה אחרת.. היום הכול נהיה יקר מאוד ויש גבול עד לכמה כסף נעים לבקש מההורים.. אז עובדים 😃
מסכים. יש לכם בכלל מושג כמה ויטמין סי עולה בימינו?
סתם לא, פשוט לא נעים לבקש מההורים כל כך הרבה כסף לבגדים,יציאות, חפצים נלווים לאימונים (וזה יוצא הרבה כסף)

מסכים. יש לכם בכלל מושג כמה ויטמין סי עולה בימינו?
סתם לא, פשוט לא נעים לבקש מההורים כל כך הרבה כסף לבגדים,יציאות, חפצים נלווים לאימונים (וזה יוצא הרבה כסף)
בכללי לא כיף להיות תלוי בהורים. אני יודע שמתי שאתחיל לעבוד (מחר הולך "לראיון") אני אהיה סוף סוף באמת "עצמאי" (במרכאות כי אני עדיין אוכל חינם 🤩)

בעקרון המקומות שיקבלו אותך זה מזון מהיר או מקומות בילוי , לך לכל המקומות האלה בעיר שלך ואני בטוח שאחד מהם יקבל אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית