הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדוריות דם אדומות

יעקב

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
13
37
0
שאלה למשה או משין הד או מי שמיתימר להבין יותר ממני .

ראיתי לא מיזמן מעל דפי הפורום דיאלוג ביןSONSON לבין משין הד
שמדבר על קשר או דיכוטומיה(נתק\פיצול) בין סטרואידים לבין ירידה באחוזי שומן

משין הד טען שאין קשר מוכח בין סטרואידים לבין ירידה באחוזי שומן
SONSON טען שבאופן נסיבתי כל מי שמישתמש בקבוצה האיכותית של HGH או מסטרון
מוריד באופן ודאי באחוזי שומן

בסטרואיד .קום
יש טבלה מסודרת שמדרגת באופן "איכותי" את היתפלגות היתרונות של כל סטרואיד
למשל להורדה באחוזי שומן ניתן ציון 10 למסטרון ואנבר (מקווה שלא טעיתי לגבי אנבר)
וכו וכו כו

שאלה
האים יש קשר בין הגברת כמות כדוריות הדם האדומות (EPOׂ
לבין כמות הקלוריות שאדם שורף הן בימנוחה והן במאמץ .?

על פניוו ניראה
שככל שכמות הכדוריות האדומות גדולות יותר ניראה שעל הדרך כמות הפחממות
שתישרף " "תיהיה גדולה יותר .מישום שתהליך החימצון הרבה יותר חזק

אנלוגיה למדורה

ככל שנאיץ את מעטפת האוויר סביב המדורה (רוח כמו במנגל)
יותר ויותר חמצן יגרום לחימצון(בערה) העץ ועל ידי כך כמות גדולה יותר של עץ (אנלוגיה לפחממות או שומנים ) תישרף ותיתכלה על אותה יחידת זמן .

משין הד מה אתה אומר על כך
האים יש קשר ?

אין קורלציה מוכחת בין יכולת "שריפת שומן" של סטרואיד זה או אחר לדוגמא אנבאר או מסטרון אם מסתכלים על
על הפרופיל שלהם הם מאוד "חלשים" ביחס לחומרים אחרים כאשר מייחסים לסטרואיד זה או אחר יכולות שריפת שומן הכוונה היא כאשר בן אדם אשר לוקח את אותו חומר לעיל שימור\עלייה במסת השריר שלו תהיה איכותית ונקייה כאשר הירידה באחוזי השומן מתבצעת ע"י הדיאטה והפעילות האירובית לכך למעשה מקבל מראה "קשיח"
וחתוך שמפתחי גוף מחפשים אך שריפת השומן אינה נגרמת ישירות כתוצאה של שימוש בסטרואיד האו אחר כמובן שככל שסטרואיד הוא יותר אנדרוגני והמשיכה שלו לרצפטורים האנרוגניים היא גבוהה יותר (הרצפטורים האלה קיימים גם ברקמות שומן) אזי אפקט ניוד השומן יגבר אבל נצטרך לקחת כמויות מאוד גבוהות של אנבאר או מסטרון כדי לקבל את האפקט הזה החומרים היחידים שמניסיון ומעדויות כן יש להם השפעה פיזית על יחס מסת השומן ומסת השריר הם טרנבולון ומינונים גבוהים יותר של טסטוסטרון.
לא הייתי מתייחס יותר מדי לפרופילים של חומרים ש"ידועים" כשורפי שומן הם מאוד יעזרו לך לקבל את המראה הבודי בילדרי אבל זה אומר שאפשר "לזלזל" בדיאטה ובפעילות האירובית.
לגבי הגברת כדוריות הדם האדומות ויכולת ניצול החמצן מה שאמרת הוא מאוד יפה בתיאוריה וכן יש בזה משהו מן האמת אך הכל תלוי במינונים וכמובן יש לזכור את יחס התפוקה\תופעות הלוואי ואני אסביר.
כדי לקבל את אותו אפקט "ניצול חמצן מוגבר" מה שבעקיפין יביא לניוד שומן טוב יותר יש לקחת מינונים גבוהים יותר של אותו חומר ואז יש לקחת בחשבון שאם לוקחים יותר חומר כך תופעות הלוואי של אותו חומר מתגברות. מה שיכול להביא לירידה בביצועים\איכות חיים מה שיכול לגרום לאפקט הפוך ממה שאתה רוצה לקבל.
אז תמיד צריך לזכור שלכל דבר יש מחיר והאם אנחנו רוצים לשלם את המחיר הזה.
מקווה שעזרתי לך.

שום סטרואיד אינו שורף שומן, זה מיתוס!!
בשביל לשרוף שומן, יש עזרים כמו תירואידים - T3 ו T4, שהם הורמונים.
או DNP שזה הכי חזק אבל מאוד מסוכן.

חלשים יותר - אלבוטרול, קלנבוטרול, אפדרין, יוהמבין.

באותה נשימה של DNP הייתי מזכיר גם את PGCL חומר מאאאאאוווווודדדד יעיל לשירפת שומן

וואי יש ימבה שילובים מעולים לשרוף שומן T3 וקלן זה פצצה כמו שאמרתי PGCL מעולה DNP אם אתה בטוח שאתה יכול להשיג את הדבר האמיתי למרות שאני לא הייתי לוקח כמיכל שהשתמשו בו ליצור TNT חחח

לגבי PGCL, עדיין היעילות שלו בספק, אני קראתי הרבה תגובות מעורבות על החומר הזה, חלק אמרו שזה עזר להם, חלק אמרו שזה רק הוריד להם מים וגרם להם לשלשושלים וכאבי בטן.

לכן אין לי איזה דעה חד משמעית על ה PGCL.

לגבי הטענות האנבוליות שלו אני מסכים לגבי יכולות שריפת השומן שלו אני ראיתי בעניים שינויים ברמת ימים שינויים מדהימים אז אני חושב שזה אכן עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית