אבל לפני שהייתה לך חברה כתבו לך בחורות סק* וכאלה?בחורות מהכיתה שלך שהם לא חברות שלך?[/QUOTE
יש לך שאלות כמו של פישנזון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל לפני שהייתה לך חברה כתבו לך בחורות סק* וכאלה?בחורות מהכיתה שלך שהם לא חברות שלך?[/QUOTE
יש לך שאלות כמו של פישנזון
בחורות לא מעניין אותן גוף רק החבילה חח
תלוי על איזה אחת אתה נופל ;-)אתה מתכוון לחבילה בארנק, כן? 😃
אתה מתכוון לחבילה בארנק, כן? 😃
פוטנציאל יש להמון אנשים אך צריך יותר מי זהחבל אחי לפי התמונה יש לך פוטנציאל
עזוב אופק... שים את התמונות, זה מספיק.צפה בקובץ המצורף 26619 פורש מהתחום לזמן מה עד שיראה איך אני מסתדר בתחום מבחינה כספית,תחום יקר ובלי כסף אין ביכלל מה לחשוב להתקדם לרמות הגבוהות כרגע טיבעי כבר הרבה זמן וכמה שההתקדמות נחמדה עדיין מאןןד מתסכל לחיות את התחום ללא אמצעים
היו מחשבות על פרישה כי ירד קצת הרעל ,אבל מישהו מאווד ותיק בתחום נתן לי כאפה והרעל עכשיו עוד יותר עלה עובד חזק מתמיד דווקא במקום שהייתי בו הכי חלש וזה התזונה עכשיו הכל מתקתק כמו שעון שוויצרי במיוחד עם התמיכה מהחברה שמכינה לי לפעמים את הארוחות כשלי אין זמן ,עכשיו חיטוב טוב אחד ולתמיד לצורך עליה והפעם מסה מתוקתקת מבחינת תזונה ובמסה הזו יהיו ממתקים ;-)עזוב אופק... שים את התמונות, זה מספיק.
אתה הרי לא פורש. זה לא ב-DNA שלך... 😃
אתה עשית התקדמות עצומה בזמן קצר, אבל בסופו של דבר ברור שאתה מבין שזה עניין של התמדה.
תרים כבד, ילד מפלצת... 🕴
אתה קצת נאיבי אם אתה חושב שניתן להגיע רחוק ללא שימוש בחומרים...הממתקים האלה טובים רק באופן רגעי.
מעבר לנזקים מצטברים, לטווח רחוק הם לא תורמים לכלום....כי אי אפשר לשמור על זה. אתה מגיע לפיק ... ואז מה...?!
בכל אופן בהצלחה.
עדיף להגיע למשהו שכן אפשר לשמר לטווח רחוק.
אני הייתי ממשיך עם הסטייקים 😃
בפועל הפיקים האלה זה הריגוש שלנו,אין הרגשה יותר טובה מלהיות בשיא שלך,וכמובן שהפיק יורד מנסים כמה שיותר לשמר את הרווחיםהשאלה היא מה זה רחוק בשבילך....
אתה הולך להתחרות ?! זה משהו אחר.
עדיף לפי דעתי לשמור על לבל מסויים שכן אפשר לשמר לטווח הרחוק בשילוב עם חיי היומיום(עבודה,אישה ילדים עיסוקים וכו). מאשר לעבוד כמו גל סינוס על פיקים...
שלא נדבר על הסכומים הכספיים האינסופיים שנזרקים.