הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון scitec

• פותח/ת השרשור aski30
  • פורסם בתאריך
לא הייתי מתקרב למוצרים שלהם , חוסר אמינות כבדה , כל החלבונים שלהם עברו spike protein .

spike protein-מה הכוונה?

ואשמח אם תשפוך קצת אור על מה שכתבת, כי זאת אחלה חברה עם אבקות מצויינות לדעתי..

Taurine is another one of those cheap amino acids that many ‘amino acid spiking’ spruikers suggest as being a main culprit "ingredient. As shown above, taurine may have a beneficial role in the management of obesity in the face of high fat and high sugar diets so prevalent today. In addition, taurine supplementation has been shown to support reduction of muscle soreness4 and muscle breakdown5 as well as enhanced fat oxidation6, exercise performance7 and even testosterone increases8"
[QWhite Chocolate: Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), White Chocolate Powder [Sucrose, Cocoa Butter (33.4%), Whole Milk Powder], Taurine, Flavor (White Chocolate), L-Glutamine, Sodium Chloride, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose).UOTE="עדי.מ, post: 905606, member: 11666"]spike protein-מה הכוונה?

ואשמח אם תשפוך קצת אור על מה שכתבת, כי זאת אחלה חברה עם אבקות מצויינות לדעתי..[/QUOTE]

יש לך רפרנס לבדיקות מעבדה שיוכיחו את זה?

Taurine is another one of those cheap amino acids that many ‘amino acid spiking’ spruikers suggest as being a main culprit "ingredient. As shown above, taurine may have a beneficial role in the management of obesity in the face of high fat and high sugar diets so prevalent today. In addition, taurine supplementation has been shown to support reduction of muscle soreness4 and muscle breakdown5 as well as enhanced fat oxidation6, exercise performance7 and even testosterone increases8"
[QWhite Chocolate: Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), White Chocolate Powder [Sucrose, Cocoa Butter (33.4%), Whole Milk Powder], Taurine, Flavor (White Chocolate), L-Glutamine, Sodium Chloride, Dextrose, Thickener (Xanthan gum), Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose).UOTE="עדי.מ, post: 905606, member: 11666"]spike protein-מה הכוונה?

ואשמח אם תשפוך קצת אור על מה שכתבת, כי זאת אחלה חברה עם אבקות מצויינות לדעתי..
[/QUOTE]
לא מובן.
זה הסבר על אמינו ספייקינג או רפרנס לאבקת של סייטק ספציפית?

שלח לינק שקשור ספציפית לסייטק

זאת אחלה חברה עם אבקות מצויינות לדעתי
יכול להיות, אבל שמה נעדר ממרבית הרשימות של "האבקות הטובות" כמו, למשל, זאת או זאת או זאת או זאת ... אולי היא כן מופיעה ברשימות אחרות, פשוט נמאס לי לחפש הלאה. (הסתייגות: לפחות חלק מאלה עלולים להיות מושפעים משיקולים מסחריים).

כשאת כותבת "אבקות מצויינות" את ודאי מתכוונת לטעם, לריח, לנוחות השימוש וכד', אבל אין לך דרך קלה לדעת על האיכות מבחינת ההרכב הכימי, כמות המזהמים, רמת בקרת האיכות וכאלה. בזאת אינני אומר שאני יודע משהו על כל אלה. הגוף הרציני וההוגן (יחסית, הכל יחסי) consumer reports לא כלל אותם ברשימת 15 החברות שהוא בדק, וזאת מפני שהם לא היו פופולריים מספיק (בשנת 2010, אולי זה השתנה מאז).

חוץ מזה, יש העניין הקטן עם התוית השגויה של הקריאטין, למי ששכח, עם או בלי קשר ישיר לנושא שלנו.

• פותח/ת השרשור
חפרתם שאלתי שאלה הגעתם לנושא אחר אם כבר אתם אומרים אז אני יודע ממקור אישי שיש להם אחלה מוצרים

יכול להיות, אבל שמה נעדר ממרבית הרשימות של "האבקות הטובות" כמו, למשל, זאת או זאת או זאת או זאת ... אולי היא כן מופיעה ברשימות אחרות, פשוט נמאס לי לחפש הלאה. (הסתייגות: לפחות חלק מאלה עלולים להיות מושפעים משיקולים מסחריים).

כשאת כותבת "אבקות מצויינות" את ודאי מתכוונת לטעם, לריח, לנוחות השימוש וכד', אבל אין לך דרך קלה לדעת על האיכות מבחינת ההרכב הכימי, כמות המזהמים, רמת בקרת האיכות וכאלה. בזאת אינני אומר שאני יודע משהו על כל אלה. הגוף הרציני וההוגן (יחסית, הכל יחסי) consumer reports לא כלל אותם ברשימת 15 החברות שהוא בדק, וזאת מפני שהם לא היו פופולריים מספיק (בשנת 2010, אולי זה השתנה מאז).

חוץ מזה, יש העניין הקטן עם התוית השגויה של הקריאטין, למי ששכח, עם או בלי קשר ישיר לנושא שלנו.

מסכימה , עם זאת אכן כמו שכתבת אין דרך לדעת על טיב האיכות כל עוד אין מחקרים, לכן כש @aviv_levy1 כתב"חוסר אמינות" תהינו מדוע, כי בשנה-שנתיים האחרונות המוצרים שלהם הפכו לפופולריים מאוד(לפחות בארץ, אין לי מושג לגבי חו'ל)

מישהו אולי יכול לענות לי על השאלה ולא לערבב פה דברים אחרים?
כן, עכשיו אני יכול לענות לך על השאלה: עם הנטיה הטבעית שלך, נראה שאתה לא זקוק לשום תוסף ששמו מכיל את המילה attack.

אין קשר לחוסר אמינות. סייטק מוסיפים לאבקות שלהם טאורין וגלוטמין, וזה כתוב על תווית המוצר. זה לא טוב, אבל אין לזה קשר לאמינות.

חפרתם שאלתי שאלה הגעתם לנושא אחר אם כבר אתם אומרים אז אני יודע ממקור אישי שיש להם אחלה מוצרים
אני יכול להגיד שאתה חופר ששואל שאלות מפגרות אז?..
תלמד תרבות דיון,יש לך מזל שמישהו מתייחס אל השאלה שלך בכלל אחרי איך שאתה מתבטא.

זה שNOW נמצאת במקום שני קצת חורה לי.

לא מובן.
זה הסבר על אמינו ספייקינג או רפרנס לאבקת של סייטק ספציפית?

שלח לינק שקשור ספציפית לסייטק[/QUOTE]
כן זה יצא לא מובן בהעתקה , בחלק הראשון העתקתי מידע על ה amino spiking ובחלק השני העתקתי את המרכיבים של האבקה scitec שמכילה במרכיבים העיקריים taurine ו L-Glutamine שאלה חומצות אמינו לא נזדקקות לגוף

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד שאתה חופר ששואל שאלות מפגרות אז?..
תלמד תרבות דיון,יש לך מזל שמישהו מתייחס אל השאלה שלך בכלל אחרי איך שאתה מתבטא.

זה שNOW נמצאת במקום שני קצת חורה לי.
אחי מצטער להגיד לך אבל לא אני אשם שאלתי שאלה שום תג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית