הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בנפח האימונים=ירידה במסת שריר?

sagi132

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
מה קורה חברים?
יש לי שאלה
כרגע אני בחיטוב ואני מתכנן להוריד משני אימונים בשבוע לרק אימון אחד בשבוע את האימוני רגליים והסיבה לזה זה בגלל שיש לי בעיות ברכיים ושני אימוני רגליים בשבוע עושים לי כאבים בברכיים ויותר קשה לי להתאושש מאימון לאימון.
עכשיו השאלה אם נגיד אני אוריד את האימוני רגליים רק לאימון אחד אבל בכל תרגיל אני אוסיף עוד 3 סטים שזה אומר יותר נפח באימון...יהיה ירידה במסת שריר?

תחשוב על אימונים כמו שיזוף.

בכל מקרה יש מצב שכאבי ברכיים מגיעים מטכניקה לא נכונה. ולא בהכרח יעלמו מהורדת תדירות/עצימות/נפח

יהיה ירידה במסת שריר?
זו שאלה שלא ניתן לענות עליה, אבל להוריד תדירות לאימון בשבוע זה נשמע רע מאוד, אם כבר החלטת להוריד תדירות, אז תוריד ל1.5 פעמים בשבוע, כך ששבוע אחד תעשה שתי אימוני רגליים ושבוע אחרי רק פעם אחת

• פותח/ת השרשור
תחשוב על אימונים כמו שיזוף.

בכל מקרה יש מצב שכאבי ברכיים מגיעים מטכניקה לא נכונה. ולא בהכרח יעלמו מהורדת תדירות/עצימות/נפח
הטכניקה שלי בסדר גמור...בדקתי עם כמה אנשים
הבעיות ברכיים זה בעיות שיש לי משאני בן 11 והיום בן 18 זה לא משהו שפתאום בא

אם נגיד אני אוריד את האימוני רגליים רק לאימון אחד אבל בכל תרגיל אני אוסיף עוד 3 סטים
בלי קשר למסת השריר, לא בטוח שהורדת התדירות על חשבון העלאת המאמץ באימון בודד תביא תועלת לברכיים הבעייתיות שלך. אולי להיפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית