הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שרוצה שהאתר יעבוד לו פי 2 יותר מהר

תחליף את הפנטיום 3 שלך
✋🛑✋
@Moshe אגב מישהו מבניכם אולי מכיר על התופעה של המסך ירוק? מדי פעם כשאני מנסה לצפות בסרטונים מיוטיוב בפורום או בכל מקום אחר אני רואה מסך ירוק ורק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש זה חוזר להיות נורמלי.

יש משהו לאקספלורר? 🙄
אתה רוצה שלילי?
m7jb4.jpg

• פותח/ת השרשור
✋🛑✋
@Moshe אגב מישהו מבניכם אולי מכיר על התופעה של המסך ירוק? מדי פעם כשאני מנסה לצפות בסרטונים מיוטיוב בפורום או בכל מקום אחר אני רואה מסך ירוק ורק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש זה חוזר להיות נורמלי.
זה קורה מכל הדפדפנים?

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 26734
בכרום זה מסך שחור 😳
כנראה בעיה במחשב, אבל מעניין מדוע זה קורה
תבדוק שיש לך את גרסת כרום האחרונה. תנסה להתקין פלאש מחדש במחשב (לכרום יש פלאגין מובנה)
https://get.adobe.com/flashplayer/

תנסה ליצור יוזר חדש בכרום ולראות אם זה קורה גם שם (אולי איזה פלאגין דופק לך את הדפדפן).
chrome://settings/createProfile
תעתיק את זה לשורת כתובת

לא יודע הם רושמים שם שהדמויים האלה מסוכנים ושאפשר לנצל אותם לפרצות אבטחה ><

בכל מקרה האתר עובר מהר גם בלי 😃

• פותח/ת השרשור
שזה גם יקר בטירוף וללא הצדקה.
$350 זה לא יקר ושווה לדעתי את השמירה על htaccess והיכולת להמשיך להשתמש ב cPanel על פני Nginix. מה גם יש להם עכשיו אתה magneto cache שרק בשביל זה שווה לרכוש לייטספיד

אני משתמש ב LS בשני שרתים, בכל שרת זה עולה 46 דולר/חודשי. במחיר של 46 דולר אפשר לשכור שרת שלם כמו E3 עם שני קשיחים 3TB וזכרון 16GB מספקים כמו OVH ו Hetzner.

LS במיוחד עם CloudLinux עושה את העבודה בצורה מצויינת، אבל נושא התמחור אצלם זכה להרבה ביקורות.

• פותח/ת השרשור
46 דולר לחודש זה רישיון של 2 CPU בטח, אני עדיין לא שם. אני גם אף פעם לא שוכר כי זה לא משתלם לטווח הארוך. הייתי ב OVH ד״א, זבל חבל״ז.

• פותח/ת השרשור
יש חלופה אחרת בחו"ל?
אתה מתכוון לרישיון או לשרת? לשרתים יש תחלופות רבות אבל זה יצא כמובן יקר יותר מ OVH וחבריהם, אבל אני לא אשים את האתרים שלי לעולם למקום שאין בו תמיכה 24/7 עם מענה של פעם ביום במקרה הטוב (מה שהיה לי עם OVH בהקשר של בעיה עם כתובת IP).
לגבי לייטספיד, יש להם אופציה לשכור רישיון או לרכוש רישיון. זה לרכוש:
https://store.litespeedtech.com/store/cart.php?gid=1

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית