הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Push/Pull/Legs מ-AB / מציאה תוכנית אחרת

WaKeeZz

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אז פתחתי אשכול לפני כמה ימים כי רציתי לעבור מהתוכנית AB שלי שהיא:

A:

בנץ פרס - 6-8 חזרות ל3 סטים לא כולל חימום של מוט ריק. 47 kg.
בנץ שיפוע חיובי (דאמבל או מוט, זה משתנה). (6-10 reps) בדאמבל אני עושה 17.5 kg ומוט 8.5 כל צד.
פרפר בקאבלים - 8-12 חזרות 6.5 kg

סקאלקרשר/מקבילים במכונה (לא יכול לעשות משקל גוף)
12 חזרות tricep pushdown

לג פרס - 6 חזרות 140 kg
כפיפת ברכיים- 12 חזרות 70 kg
פשיטת רגליים - 12 חזרות 85 kg

B:

6-8 חזרות של OHP ב-27 kg
הרחקה לצדדים - 8 חזרות בדאמבל 8 קילו
כתף קידמי בדאמבל - 10 חזרות עם 8-9 קילו
(לפני שבועים עשיתי במקום כתף קידמית קתף אחורית)

חתירה במוט או בקאבל עם תפוס - 6-8 חזרות. 67 קילו במוט ו28 בקאבל
פולי עליון - צר או רחב - 8 חזרות ב50-55 קילו רחב ו55-60 קילו צר
חתירה במכונה - 40 קילו 8 חזרות

כפיפת מרפק - 8 חזרות 12.5 קילו
פטישים - 10 חזרות בחבל 17.5 קילו

3 סטים כל דבר.
[/QUOTE]

ל-ABC אבל אמרו לי שזה יותר מדי בשבילי.... אבל אני מתכוון לשנות תוכנית כי אני כבר מתאמן שנה עם אותה תוכנית וכבר אין לי כל כך תוצאות אז רציתי לנסות משהו אחר.

השאלה שלי היא.. האים זה תוכנית טובה בשבילי? אחד שמתאמן רציני בתוכנית הAB כבר כ-שנה?:

http://www.myweightlifting.com/intermediate-and-advanced-push-pull-legs-split-routine/

אם לא בבקשה תביאו לי תוכנית אחרת שאני יכול לעבור.. ממש נמאס לי מהAB.

אתה עדיין עושה ביום של הפוש חזה+כתפיים+יד אחורית, ככה שלתת לכל השרירים נפח של ABC רגיל יגרור אותך לאימונים של שעתיים-שלוש.
מבחינתי זו הבעיה היחידה בתבנית הזאת, היום פוש לא מקבל נפח שונה מAB, ויש מקום רק לנפח ברגליים (שיש להם אימון פעם בשבוע) ולגב ובייספס.
כן חשבתי שזה פשוט כמו abc רגיל

• פותח/ת השרשור
כדאי לי לשעות שבוע של כוח ואחר כך שבוע של נפח? או חצי שבועה ככה וחצי ככה?

והאם כדאי לי גם להתמקד עם חזה יום פוש אחד ולהתמקד על כתפיים יום פוש לאחר?

כדאי לי לשעות שבוע של כוח ואחר כך שבוע של נפח? או חצי שבועה ככה וחצי ככה?

והאם כדאי לי גם להתמקד עם חזה יום פוש אחד ולהתמקד על כתפיים יום פוש לאחר?
אתה מתחיל להתעסק בקקה.
לא קראתי את כל האשכול (לא קראתי כלום חוץ ממה שציטטתי למעלה תאמת), אבל אם אתה יכול להישאר בAB תישאר.

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל להתעסק בקקה.
לא קראתי את כל האשכול (לא קראתי כלום חוץ ממה שציטטתי למעלה תאמת), אבל אם אתה יכול להישאר בAB תישאר.

אני חייב לנסות משהו אחר, אני ממש הפסקתי להתפתח ואני רוצה לנסות פיצול שונה ויותר קצר.

אני חייב לנסות משהו אחר, אני ממש הפסקתי להתפתח ואני רוצה לנסות פיצול שונה ויותר קצר.
איך ABC זה יותר קצר?
זה שיש לך פחות שרירים לא אומר שהאימון יותר קצר, להפך - אתה מוסיף נפח לשרירים שבאימון.
אם ב AB אתה עושה אימון אחד חזה כתפיים ויד אחורית ונותן לחזה 9 סטים, כתפיים 6-7 יד אחורית 5-6, בABC אתה תעשה חזה ויד אחורית ותתן לחזה 14-5 סטים ויד אחורית 8-9 אפילו.
אם אתה מחפש אימונים קצרים, זו לא התכנית בשבילך.

• פותח/ת השרשור
איך ABC זה יותר קצר?
זה שיש לך פחות שרירים לא אומר שהאימון יותר קצר, להפך - אתה מוסיף נפח לשרירים שבאימון.
אם ב AB אתה עושה אימון אחד חזה כתפיים ויד אחורית ונותן לחזה 9 סטים, כתפיים 6-7 יד אחורית 5-6, בABC אתה תעשה חזה ויד אחורית ותתן לחזה 14-5 סטים ויד אחורית 8-9 אפילו.
אם אתה מחפש אימונים קצרים, זו לא התכנית בשבילך.

8 סטים חזה, 8 סטים כתפיים, 6 סטים יד אחורית בפוש במקום 9 סטים חזה 9 סטים כתפיים ו6 סטים יד אחורית. וגם במכון שלי זה טוב כי בAB אני עושה יותר תרגילים.. שאתה עוזב את הספסל או מכונה אז כנראה שתחכה איזה 5-6 דקות..

אני אשחק עם הסטים אבל ויעשה כנראה פוש אחד שיותר מתמקד על חזה ופוש אחד שיותר מתמקד על כתפיים... רעיון שאהבתי ממאט אוגוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית