הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמראטפון זול (יחסית) וטוב

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
הגיע הזמן לזרוק את הגלאקסי נקסוס המעפן שלי.
אני מחפש סמארטפון עם חומרה סבבה, מסך לפחות FHD ומסך שישאף לכיוון ה5 אינצ' (5.5 אני לא רוצה).

האופציות מבחינתי כרגע הן הMOTO X מ2014, הMEIZU MX4 והXIAOMI MI4.
למישהו יש ניסיון עם הסינים?

היה לי חבר עם 1+1 והייתה לו בעיה עם הטאץ כמו שהבחור למעלה אמר ולתקן את זה יחסית בעייתי.

יש לי את הxiaomi mi4, פלאפון מדהים, אשלח לך בפרטי ביקורת שרשמתי עליו.
היה לי גם את הmeizu mx4, אל תקנה אותו.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה, החלטתי ללכת על הMOTO X 2014 בסוף, יוצא 1400~ מחו"ל (בהנחה ולא יזמברו אותי במכס).

הMI4 היה מתחרה צמוד, הבעיה היא שאני לא סומך על הסינים בנושא של עדכונים שלא ינטשו את הטלפון עוד שנה וחצי כשיהיו עוד 5 דגמים חדשים יותר, אני לא מתכוון להחליף את הטלפון בשנתיים-שלוש הקרובות.

תודה על העזרה, החלטתי ללכת על הMOTO X 2014 בסוף, יוצא 1400~ מחו"ל (בהנחה ולא יזמברו אותי במכס).

הMI4 היה מתחרה צמוד, הבעיה היא שאני לא סומך על הסינים בנושא של עדכונים שלא ינטשו את הטלפון עוד שנה וחצי כשיהיו עוד 5 דגמים חדשים יותר, אני לא מתכוון להחליף את הטלפון בשנתיים-שלוש הקרובות.
פלאפון אדיר, תתחדש!
גם אם XIAOMI ינטשו עדכונים לMI4, תמיד תוכל להתקין רום אחר או אפילו את הרום שלהם עם הגרסה המעודכנת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית