הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור asaf79
  • פורסם בתאריך

asaf79

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני בן 35, כעת שבוע 5 (מתוך 10) של סייקל ראשון המורכב מ- טסטו אינט 250, דקה 200 , דיאנבול (100 כדורים של 10מג)

עליתי מ 71 ל 76 . שואף להגיע ל 80.

האם אתם מייעצים לי לעשות עוד סייקל המשך? אם כן, של איזה חומרים עדיף לסייקל שני? אשמח לקבל ייעוץ 😃

תודה

אני בן 35, כעת שבוע 5 (מתוך 10) של סייקל ראשון המורכב מ- טסטו אינט 250, דקה 200 , דיאנבול (100 כדורים של 10מג)

עליתי מ 71 ל 76 . שואף להגיע ל 80.

האם אתם מייעצים לי לעשות עוד סייקל המשך? אם כן, של איזה חומרים עדיף לסייקל שני? אשמח לקבל ייעוץ 😃

תודה

עוד לא סיימת את הראשון כבר הגעת לשני ?
חכה תסיים קודם כל את הסייקל, תצא ל-PCT
אחר כך תחשוב על סייקל שני ,
ד״א החומרים שאתה משלב לא מביישים סייקל 2,
אני לא יודע מי דחף לך את כל זה כסייקל ראשון .

שמע
דחפו לך סייקל חרא
הבסיס שלך חלש אשששש
פחות מ 500 מ"ג טסט לא יתן כלום גם אם תוסיף עוד חומרים
מי הטמבל שבנה לך תסייקל הזה

עכשיו אתה גם לא יכול לתקן כי אתה על חומר ארוך
אני חותם לך אחי שסייקל של 500 טסט לבד היה נותן לך תוצאות יפות יותר ובפחות כסף

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.

אני לוקח כל 3 ימים 1מ"ל טסטו (סהכ 500 מג לשבוע) + 1מ"ל דקה(סהכ 400 מג לשבוע) + 30מ"ג דיאנבול כל יום (סהכ 100 כדורים).

איך זה נשמע כעת?

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.

אני לוקח כל 3 ימים 1מ"ל טסטו (סהכ 500 מג לשבוע) + 1מ"ל דקה(סהכ 400 מג לשבוע) + 30מ"ג דיאנבול כל יום (סהכ 100 כדורים).

איך זה נשמע כעת?
השאיפות שלך סבירות ביותר אפילו צנועות! (9 ק"ג)
סייקל כזה אם הוא בנוי על חומרים עובדים ממקורות אמינים ותזונה נכונה צריך להביא אותך במינימום של המינימום לעמוד במטרות שלך ואף מעבר לזה!!
אם לא...אז כדאי שתבדוק טוב מה לא עשית נכון

• אתה לוקח את זה למשך 10 שבועות?
  • אתה לוקח את זה ככדור ,לא דבר מחט?
  • העניין הוא שאני רואה שהתגובות לגבי הסייקל שלך טובות .ואני מעוניין להתחיל סייקל טוב ובריא עד כמה שאפשר..

• אתה לוקח את זה למשך 10 שבועות?
  • אתה לוקח את זה ככדור ,לא דבר מחט?
  • העניין הוא שאני רואה שהתגובות לגבי הסייקל שלך טובות .ואני מעוניין להתחיל סייקל טוב ובריא עד כמה שאפשר..
@Jovan1991 אם אתה מפחד ממחטים אל תתקרב לחומרים לא כדאי לך!
כדאי שתפנים שסייקל אורלי סולו זה דבר מטומטם שהנזק בו בכל מקרה רב על התועלת!

כל סייקל משולב בחומר בסיס טסטוסטרון (בהזרקה!!! לא בג'ל) שאליו מתווספים סטרואידים נוספים בהתאם לאופי הסייקל.
אתה נשמע כמו בחור אמיץ מידיי (כל עוד לא מדובר במחטים)שלא מבין שהורמונים זה לא משחק ילדים...תאמין לי עדיף לך להבין את זה עכשיו לפני שתגיע לאנדוקרינולג לטיפול באין אונות... עקרות ועוד כמה מתנות

כמוכן נשמע שאתה עסוק מידי בסטרואידים עצמם ופחות מידי..אם בכלל בפרגניל ובPCT
שחשובים הרבה יותר מהסייקל עצמו, לא רק כדי לדאוג לבריאות שלך אלא כדי לא לאבד את כל השריר שהשגת בסייקל

נערך לאחרונה:
@Jovan1991 אם אתה מפחד ממחטים אל תתקרב לחומרים לא כדאי לך!
כדאי שתפנים שסייקל אורלי סולו זה דבר מטומטם שהנזק בו בכל מקרה רב על התועלת!

כל סייקל משולב בחומר בסיס טסטוסטרון (בהזרקה!!! לא בג'ל) שאליו מתווספים סטרואידים נוספים בהתאם לאופי הסייקל.
אתה נשמע כמו בחור אמיץ מידיי (כל עוד לא מדובר במחטים)שלא מבין שהורמונים זה לא משחק ילדים...תאמין לי עדיף לך להבין את זה עכשיו לפני שתגיע לאנדוקרינולג לטיפול באין אונות... עקרות ועוד כמה מתנות

כמוכן נשמע שאתה עסוק מידי בסטרואידים עצמם ופחות מידי..אם בכלל בפרגניל ובPCT
שחשובים הרבה יותר מהסייקל עצמו, לא רק כדי לדאוג לבריאות שלך אלא כדי לא לאבד את כל השריר שהשגת
לא מפחד ממחטים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית