הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות חריגות לאחר בדיקת דם.קשור לאימונים תזונה ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני מתאמן בין 5 ל 6 פעמים בחיטוב שבוע, אחרי אימון חצי שעה עושה אירובי ,התוסף תזונה שאני לוקח זה אבקת חלבון בלבד חצי סקופ בבוקר ועוד אחד אחרי אימון.
יש לי בקרוב שוב פגישה אצל הרופא משפחה שביקש שאני אפגוש אותו.ועל בטוח הזמנתי תור לרופא כבד .לאהשאני לחוץ אבל אם משהו יש לונקצת ידע בנושא.אני מקווה שלא יגיד לי להפסיק להתאמן ולאכל פחות חלבון וכל מיני דעות ישנות.

קבצים מצורפים

• Screenshots_2015-06-04-12-41-07.png
    Screenshots_2015-06-04-12-41-07.png
    KB 50.6 · צפיות: 185
אני מתאמן בין 5 ל 6 פעמים בחיטוב שבוע, אחרי אימון חצי שעה עושה אירובי ,התוסף תזונה שאני לוקח זה אבקת חלבון בלבד חצי סקופ בבוקר ועוד אחד אחרי אימון.
יש לי בקרוב שוב פגישה אצל הרופא משפחה שביקש שאני אפגוש אותו.ועל בטוח הזמנתי תור לרופא כבד .לאהשאני לחוץ אבל אם משהו יש לונקצת ידע בנושא.אני מקווה שלא יגיד לי להפסיק להתאמן ולאכל פחות חלבון וכל מיני דעות ישנות.
תנסה לעלות את הפוסט הזה בפורום של סטרואידים ותרופות, הם מבינים היטב בכל מה שקשור לבדיקות דם

אין שום קשר לאימונים או חלבון כגורם. מעט התוצאות שהצגת מציגות מאמץ חריג של הכבד וספק פעילות כלייתית בעייתית (נדרשים לקביעה שכזאת מדדים נוספים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית