הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות לריצה

• פותח/ת השרשור Alpaca
  • פורסם בתאריך
טוב שיקרתי. קראתי את הספרון הקטן שהם מביאים (קורה פעם בעשור). מעבירים שירים עם הווליום (להחזיק 2 שניות) ויש LED indicator רק שהוא למעלה, באוזנייה עצמה ומהבהב כל כמה שניות. אם להשאיר או לא, נראה לי שכן אבל יש לי 30 יום אז נראה
30 יום? איפה אתה גר?

תובנות:
1. אי אפשר לדעת מתי זה דולק או לא מבלי להקשיב לאוזניה (זה אומר לך באוזניה אם זה דולק/לא דולק)
2. אי אפשר להעביר שיר קדימה (deal breaker לדעתי, רק בגלל זה אני הולך להחזיר אותן)
3. הבאס ואולי גם הווליום נשמעים קצת פחות חזקים מה Victory אבל הם דיי דומים סה"כ

לא חשבת לנסות את הisport octagon?
נראלי אוזניות יותר רציניות...
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00MN...pi=AC_SX110_SY165_FMwebp_QL70&keywords=Isport

אני חושב שהן נופלות בקטע של איכות סאונד מה הisport, ובכללי מה קרה ל victory שלך שהחלטת לקנות אחרות?
או שפשוט החלטת שאתה רוצה בלוטוס ולא מעניין אותך מי ומה.....

עולם אחר לגמרי.
האוזניות הנ"ל עיצבנו אותי, לא אוהב אותן בגלל שקשה להעביר בהן שירים. הזמנתי את אלו:
http://www.amazon.com/JayBird-BlueB...17&sr=1-1&keywords=bluetooth+headphones+jbird

אדווח
אז הינה הידווח:
1. השלט הרבה יותר רפסונסיבי ונעים לשליטה
2. הסאונד דומה
3. נופל קצת מהאוזניים אבל Comply מסדר הכל
4. החזרתי את ה iSport והשארתי את הנ"ל רק בגלל השלט. נראה לי של iSport יש ווליום קצת יותר גבוה ואולי באס יותר עמוק - לא בטוח אבל.

אני חושב שהן נופלות בקטע של איכות סאונד מה הisport, ובכללי מה קרה ל victory שלך שהחלטת לקנות אחרות?
או שפשוט החלטת שאתה רוצה בלוטוס ולא מעניין אותך מי ומה.....
נמאס לי מהכבל. כל פעם שאני עושה חתירות או דדליפט, הכבל מציק לי ברמה של OCD.

חשבת אולי לנסות את הisport superslim?
אגב, לפני כשנה קניתי את הisport victory מבאג והם על הפנים..אחר חודש של שימוש בחדר כושר הכבל התחיל להקרע ועשה בעיות בשמע ..אחרי חודשיים בכל אזור של כפל זה התחיל להיקרע..האיכות של הפלסטיק של הכבל על הפנים(מהפלסטיק שאם תכפל אותו לשני הצדדים הוא יתחיל להקרע)
ניסיתי להחזיר במסגרת האחריות אבל מסתבר שאין אחריות על פגם בעקבות שימוש..

1. נראות מוזר/גדולות מידי
2. אין עליהן תגובות טובות
3. הן עולות 50% יותר והסאונד לא שונה, סה"כ המשקל (כביכול)

אגב, לפני כשנה קניתי את הisport victory מבאג והם על הפנים..אחר חודש של שימוש בחדר כושר הכבל התחיל להקרע ועשה בעיות בשמע ..אחרי חודשיים בכל אזור של כפל זה התחיל להיקרע..האיכות של הפלסטיק של הכבל על הפנים(מהפלסטיק שאם תכפל אותו לשני הצדדים הוא יתחיל להקרע)
יש לי אותן שנתיים+ ולא נקרע לי שום דבר. כנראה קיבלת לימון או שבאמת השתמשת בהן באופן אגרסיבי מידי

אוקיי..הבנתי..אז סה"כ אתה ממליץ על bluebuds x???אני מחפש אוזניות בלוטות' לספורט.
יכול להיות שקיבלתי אוזניות תקולות...אבל באמת שבאוזניות שלי איכות הכבל (הפלסטיק) נוראית..בכל מקום נקרע לי.. המיקרופון הפסיק לתפקד והחלק פשוט נפל ממנו(נראה שהיה דבוק בדבק מגע) וכל המדבקות עם הלוגו נפלו...יש לציין שדווקא לא השתמשתי בהן שימוש איטנסיבי..רק אימוני חדר כושר ופה ושם ריצות...האוזניות של אפל החזיקו לי יותר.

יש לי היסטוריה די ארוכה עם אוזניות ריצה והחלפתי די הרבה בעיקר בגלל עמידות נמוכה.
אני מציע לך לוותר על הבלוטוס כי ככה אפשר להשאר עם איכות במחיר שפוי.. האוזניות שאני משתמש בהם כרגע (רצתי איתן אבל הן טובות גם לאימונים נסיעות וכל דבר שתרצה):
http://www.amazon.com/JBL-Synchros-...F8&qid=1434731091&sr=8-7&keywords=JBL+reflect
יש אותן גם בבאג במשהו כמו 250-300 שקל
איכות מאוד טובה, ממש ממש נוחות. יש וו שאפשר לשים על החולצה וכבל שמפוצל ל2 חלקים (בלי החלק המאריך הוא מספיק ארוך כדי לחבר אותו לטלפון שמוצמד ליד)
ואם הנוחות ממש חשובה לך ואתה מוכן לוותר על האפליקציות מדידה למיניהן: Sansa clip 4GB פשוט וזול שתוכל להשיג לו גם בזול כרטיס הרחבה של עד 32 ג'יגה אם אני לא טועה. המשקל אפסי ואפשר להקליפ אותו על החולצה.
http://www.amazon.com/SanDisk-Sansa...TF8&qid=1434731511&sr=8-4&keywords=Sansa+clip (אני מאמין שאפשר למצוא גם ביותר זול.. כרטיס הרחבה אפשר להזמין מסין דרך איביי)

למען האמת הנוחות חשובה לי ואני צריך אוזניות בלוטוס בשביל זה...נמאס כבר מכבלים..
ואני מוכן להשקיע בשביל זה (כמובן עד גבול מסויים-1000 ש"ח)...
אגב משה יצאו לפני כמה ימים אוזניות חדשות jabra sport coach..אם יצא לך תן פידבק:P:

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית