30 יום? איפה אתה גר?טוב שיקרתי. קראתי את הספרון הקטן שהם מביאים (קורה פעם בעשור). מעבירים שירים עם הווליום (להחזיק 2 שניות) ויש LED indicator רק שהוא למעלה, באוזנייה עצמה ומהבהב כל כמה שניות. אם להשאיר או לא, נראה לי שכן אבל יש לי 30 יום אז נראה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
30 יום? איפה אתה גר?טוב שיקרתי. קראתי את הספרון הקטן שהם מביאים (קורה פעם בעשור). מעבירים שירים עם הווליום (להחזיק 2 שניות) ויש LED indicator רק שהוא למעלה, באוזנייה עצמה ומהבהב כל כמה שניות. אם להשאיר או לא, נראה לי שכן אבל יש לי 30 יום אז נראה
בתימן30 יום? איפה אתה גר?
רציני?בתימן
תובנות:
1. אי אפשר לדעת מתי זה דולק או לא מבלי להקשיב לאוזניה (זה אומר לך באוזניה אם זה דולק/לא דולק)
2. אי אפשר להעביר שיר קדימה (deal breaker לדעתי, רק בגלל זה אני הולך להחזיר אותן)
3. הבאס ואולי גם הווליום נשמעים קצת פחות חזקים מה Victory אבל הם דיי דומים סה"כ
לא זה ב yemmen CAרציני?
כל הקטע זה להעלים את הכבללא חשבת לנסות את הisport octagon?
נראלי אוזניות יותר רציניות...
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00MN...pi=AC_SX110_SY165_FMwebp_QL70&keywords=Isport
כל הקטע זה להעלים את הכבל
עולם אחר לגמרי.בלוטוס זה הקטע שלך?
אני אוהב שגם מנהלים מטרילים 😆בתימן
אז הינה הידווח:עולם אחר לגמרי.
האוזניות הנ"ל עיצבנו אותי, לא אוהב אותן בגלל שקשה להעביר בהן שירים. הזמנתי את אלו:
http://www.amazon.com/JayBird-BlueB...17&sr=1-1&keywords=bluetooth+headphones+jbird
אדווח
נמאס לי מהכבל. כל פעם שאני עושה חתירות או דדליפט, הכבל מציק לי ברמה של OCD.אני חושב שהן נופלות בקטע של איכות סאונד מה הisport, ובכללי מה קרה ל victory שלך שהחלטת לקנות אחרות?
או שפשוט החלטת שאתה רוצה בלוטוס ולא מעניין אותך מי ומה.....
1. נראות מוזר/גדולות מידיisport superslim?
יש לי אותן שנתיים+ ולא נקרע לי שום דבר. כנראה קיבלת לימון או שבאמת השתמשת בהן באופן אגרסיבי מידיאגב, לפני כשנה קניתי את הisport victory מבאג והם על הפנים..אחר חודש של שימוש בחדר כושר הכבל התחיל להקרע ועשה בעיות בשמע ..אחרי חודשיים בכל אזור של כפל זה התחיל להיקרע..האיכות של הפלסטיק של הכבל על הפנים(מהפלסטיק שאם תכפל אותו לשני הצדדים הוא יתחיל להקרע)