הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות לריצה

• פותח/ת השרשור Alpaca
  • פורסם בתאריך

Alpaca

משתמש פעיל
347
139
נק' מוניטין:
290
347
139
כן אני יודע שהיו פה אלפי שרשורים בנושא הזה אבל עדיין לא שלם עם זה.
מחפש אוזניות לריצה, עדיפות לקשת, שיעמדו טוב בזיעה והסאונד יהיה איכותי פחות או יותר. עכשיו השאלה שמשגעת אותי היא האם החוט של האוזניות מפריע בזמן הריצה כאשר האייפון תלוי עם נרתיק על הזרוע כי זה לא נראה כול כך נוח, אם כן האם יש חלופה (אייפוד קליפס כזה לדוגמה) או האם בכלל עדיף ללכת על אוזניות אלחוטיות.. תודה מראש 😃

תקרא בתגובות יש הרבה כאלו. אני אישית לא רץ, אבל אלו לא נפלו לי לעולם
http://www.amazon.com/dp/B00BOTPPL0/ref=psdc_172541_t2_B00OLT54Q6

בדיוק באתי להמליץ עליהם.
הכי איכותיות שיש לריצה, לא נופלות, עמידות במים (אפשר להתקלח איתן), איכות סאונד מעולה ביותר.
החיסרון היחיד זה רק המחיר (600 שקל בבאג אם אני לא טועה).

• פותח/ת השרשור
סבבה את עניין האוזניות סגרתי, מה בנוגע לנוחות של נרתיק ליד? לא מפריע בריצות?

תזמין בebay, יש לך הרבה דילרים שמוכרים רצועות לפלאפון, וביחס לארץ זה מחיר מציעה (15 דולר בערך לעומת 200 שקל בערך בארץ), רק תשים לב שלא שוחטים אותך במשלוח כי זה לא צריך להיות יותר מ10-15 דולר משלוח.

לא יודע איך אתה מתכוון לרוץ עם אזניות קשת, נשמע לי מאוד לא נוח.
אני רץ עם, MEElectronics Sport-Fi M6
http://www.amazon.com/gp/product/B0038W0K2K?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

לא זזות, איכות קול סבירה, עולות גרושים ועמידות בזיעה.
אני לא רץ עם טלפון אלא עם נגן שמוצמד למכנס ריצה ומעביר את החוט מתחת לחולצה כך שהוא לא מפריע.
את ההמלצה להן קיבלתי כאן ד"א.

אהלן, אני מאוד ממליץ לך על האוזניות שלי יש מכיוון שהצרכים שרשמת הם בדיוק אותם צרכים שאני קבעתי לחיפוש האוזניות,

האוזניות הם אוזניות של Adidas בשיתוף עם Senheiser שזה חברה בת זונה של אוזניות אם אתה לא מכיר,

הייתי נותן להם ציון 8.5
סאונד : 8
נוחות : 8
מראה: 7
יעילות לריצה: 10

ברגע שאתה תופס אותם על האוזניים הם פשוט לא ייפלו לא משנה מה, ואני עשיתי איתם גם HIIT עם קאטלבלס ומה לא...
בנוסף הם גם עמידים לחלוטין במיים אני הזעתי כמו חמור איתם ולא קרה להם כלום.
הם In-Ear ואני אישית לא סובל In-Ear אבל מכיוון שזה סיליקון זה ממש נוח ולא מציק , זה מגיע עם 3 מידות סיליקון לאוזן ככה שאתה מחליט מה הכי נוח לך, זה גם מגיע עם נרתיק וקליפס לבגד .

דבר אחרון , יש בערך שלושה דגמים הדגם שאני רכשתי הוא הOCX וההבדל בינו לאחרים הוא שהאוזניות אטומות לחלוטין! משמע אתה לא שומע כלום מבחוץ ואנשים מבחוץ לא ישמעו כלום ממה שאתה שומע (פול ווליום מטאל באוטובוס ואף אחד לא אומר מילה ... חלום) אז זה ההבדל בין הדגמים חוץ מהעיצוב השונה שהביאו להם שתדע!

לינק לאמאזון : http://www.amazon.com/Sennheiser-Adidas-Sports-In-Ear-Headphones/dp/B0094R2HZQ

אני קניתי מBuy2usa עלה לי 290 הכול כולל משלוח עד הבית. שווה תהשקעה!

41kQWBvAMML.jpg

מקווה שעזרתי !

כן, זה מה שאני מחפש בעיקרון. אם הן פחות טובות מקסימום אחזיר

תובנות:
1. אי אפשר לדעת מתי זה דולק או לא מבלי להקשיב לאוזניה (זה אומר לך באוזניה אם זה דולק/לא דולק)
2. אי אפשר להעביר שיר קדימה (deal breaker לדעתי, רק בגלל זה אני הולך להחזיר אותן)
3. הבאס ואולי גם הווליום נשמעים קצת פחות חזקים מה Victory אבל הם דיי דומים סה"כ

מהניסיון שלי שום אוזניות in ear לא נופלות לי. צריך לדעת איך להשים

טוב שיקרתי. קראתי את הספרון הקטן שהם מביאים (קורה פעם בעשור). מעבירים שירים עם הווליום (להחזיק 2 שניות) ויש LED indicator רק שהוא למעלה, באוזנייה עצמה ומהבהב כל כמה שניות. אם להשאיר או לא, נראה לי שכן אבל יש לי 30 יום אז נראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית