הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ anarchy pre workout

omer1931

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
איך המוצר הזה קראתי שיש בו יהומבין והבנתי שיהומבין לפני אימון אנאירובי זה לא כל כך טוב לקחת?

למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ?

אתה מדבר על המוצר של מאסלטק נכון.?
אני התעמקתי מאוד במוצר הזה הוא נראה לי ממש טוב הוא בנוי על מרכיב עיקרי בטא-אלנין שזה מאוד טוב לאימונים (יש לי חברים שלוקחים בטא-אלנין נקי וזה עושה להם תוצאות טובות, אז כמה וכמה בפורמולה)
יש בו כמעט 300 מ'ג קפאין שזה לדעתי מה שעושה את ההבדל זה לבוא לאימון ממש דלוק.
שמע לדעתי הוא שווה נסיון אני ינסה אותו בעוד חודש ואדע הרבה יותר חכם

אכן יוהמבין לא טוב לפני אנאירובי...אבל לא בטוח שיש אותו שם,לא בדקתי.

לגבי הטענה שזה מוצר טוב שנבנה על בטא אלנין.בטא אלנין צריך לקחת בכל יום והוא ממילא דיי יקר.ככה שלקחת אותו במינון שלוקחים פריוורקאאוט מהווה בעיה כי:
1- אתה לא יודע מה כמות המוצר שם
2- אתה לא לוקח את הבטא בכל יום (אלא אםכן אתה שותה פריוורקאאוט כל יום מה שנראה לי מפגר).
3 - בכך שאתה לא קונה ישירות את הבטא אלנין אלא מוצר שמכיל אותו-אתה סביר להניח מבזבז יותר כסף.

• פותח/ת השרשור
אכן יוהמבין לא טוב לפני אנאירובי...אבל לא בטוח שיש אותו שם,לא בדקתי.

לגבי הטענה שזה מוצר טוב שנבנה על בטא אלנין.בטא אלנין צריך לקחת בכל יום והוא ממילא דיי יקר.ככה שלקחת אותו במינון שלוקחים פריוורקאאוט מהווה בעיה כי:
1- אתה לא יודע מה כמות המוצר שם
2- אתה לא לוקח את הבטא בכל יום (אלא אםכן אתה שותה פריוורקאאוט כל יום מה שנראה לי מפגר).
3 - בכך שאתה לא קונה ישירות את הבטא אלנין אלא מוצר שמכיל אותו-אתה סביר להניח מבזבז יותר כסף.

בדקתי ויש במוצר הזה 20 mg יהומבין במנה
יכול להיות סכנות כלשהם בלקיחת המוצר לפני אימון משקולות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית