הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון השפעות רמות טסטוסטרון אצל ספורטאי אירובי

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
יש לי חבר בן 43 / 1.70 / 109 קילוגרם / א.ש 32
הבחור רץ מרתונים פעיל , חצי איש ברזל בינואר האחרון באילת ומתאמן אירובי בקבוצה מסודרת כ 6 פעמים בשבוע - ללא אימוני כוח כלל.
בעצתי הוא ביצע בדיקות דם כלליות עם פרופיל הורמונאלי ונמצא שרמת הטסט שלו היא 3.8 !!!!!
הוא אכן מנסה לרדת במשקל ומאוד קשה לו , מבנה הגוף שלו ג'לי וכולל גם מבנה שד (בספק אם ג'ינו)
שאלתי היא האם טיפול TRT ישפר לו את ביצועיו האירוביים והאם יעזרו לו לרדת במשקל ?
תודה

@יניב ריז
@Tom

נערך לאחרונה:
יש לי חבר בן 43 / 1.70 / 109 קילוגרם / א.ש 32
הבחור רץ מרתונים פעיל , חצי איש ברזל בינואר האחרון באילת ומתאמן אירובי בקבוצה מסודרת כ 6 פעמים בשבוע
גובה 1.70, שוקל 109 (!), רץ מרתונים פעיל ומתאמן 6 פעמים בשבוע קרדיו- מה הוא אוכל, וכמה ?!?

• פותח/ת השרשור
תקשיב , אני יודע שזה נשמע לא אמיתי אבל זה מאוד אמיתי ואם אתה רוצה אני יכול לעלות לך תמונות שלו מסיים חצי איש ברזל באילת בינואר האחרון.
הוא אוכל תפריט שעיקרו חלבוני עם 30% פחמימה בסך ששל 2000 - 2200 קלוריות ויש לציין שהוא מוסיף ג'ל אנרגיה לכל 45 דקות אימון .
מוזר אבל אמיתי .

תקשיב , אני יודע שזה נשמע לא אמיתי אבל זה מאוד אמיתי ואם אתה רוצה אני יכול לעלות לך תמונות שלו מסיים חצי איש ברזל באילת בינואר האחרון.
הוא אוכל תפריט שעיקרו חלבוני עם 30% פחמימה בסך ששל 2000 - 2200 קלוריות ויש לציין שהוא מוסיף ג'ל אנרגיה לכל 45 דקות אימון .
מוזר אבל אמיתי .
יכול להיות שזה בגלל המחסור באימוני משקולות?
כי יחד עם הג'ל הוא כנראה בפלוס והחלבון לט הולך לשום מקום אז הוא הופך לאנרגיה שמורה

ואני שואל : האם לדעתכם יש קשר עקיף לרמות הטסט המאוד נמוכות שלו ? (3.8)
מאוד הגיוני שכן.
אני מכיר לא מעט אנשים כמוהו שמסתובבים עם סוג של אובר טריינינג תמידי בגלל תזונה לקויה וחוסר שינה
אם הוא יפחית את כמות האימונים הוא ייראה שיפור מיידי.

מה מצב הברזל / המוגלובין שלו?

• פותח/ת השרשור
מה מצב הברזל / המוגלובין שלו?
תקין לגמרי , יש לו חומצה אורית גבוהה (פי 2 מהערך העליון) וחוץ מזה סה"כ תקין .
אני לא חושב שהתזונה שלו לקויה ובטח שהוא לא באובר טרינניג (הוא בתוך קבוצת ריצה מאוד מקצועית עם תכנון ארוך טווח של סרגל עומסים ומחזוריות תקינה)
תודה

ואני שואל : האם לדעתכם יש קשר עקיף לרמות הטסט המאוד נמוכות שלו ? (3.8)
אני יכול לומר מנסיון אישי, לפני כשלוש-ארבע שנים חטאתי מעט ב mma. הייתי רץ שלוש פעמים בשבוע בבוקר על קיבה ריקה שעה על הליכון במהירות של 15.1 קמ"ש. היינו מתגלגלים (קרבות קרקע) 45 דקות רצוף, עם הפסקה של דקה אחת כל חמש דקות. לאחר מכן הייתי קופץ 20 דק' חבל.
באותה תקופה רמות הטסט שלי היו נמוכות מ 2.45 (כיום אני כבר על trt). לא היו לי שום בעיות של כושר גופני או של ירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
באותה תקופה רמות הטסט שלי היו נמוכות מ 2.45 (כיום אני כבר על trt). לא היו לי שום בעיות של כושר גופני או של ירידה במשקל.
תודה על התייחסותך , אני מקווה מאוד בשבילו שאצלו יש קשר בנושא כי אם לא הוא כנראה יכול לשרוד שואה גרעינית ועדיין להישאר במשקל 100 קילו
(או שהוא חי בסרט ואני לא קולט את זה 😱 )

לא שאני מפקפק בדברייך,אך אם תוכל להעלות תמונה אני אשמח (סקרן 😁 )

תודה על התייחסותך , אני מקווה מאוד בשבילו שאצלו יש קשר בנושא כי אם לא הוא כנראה יכול לשרוד שואה גרעינית ועדיין להישאר במשקל 100 קילו
(או שהוא חי בסרט ואני לא קולט את זה 😱 )
האמת איפה שהיא באמצע.
קטונתי לבקר תוכנית אימונים שאני לא מכיר, אבל במקרים רבים העומס גדול מדי והמתאמן עובד על 'אדים'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית