הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ראש מדיבול

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
צורך 30 מ"ג דיבול (בלו דרגון) בנוסף לסייקל של סוס ודקה. הכאבי ראש והלחץ דם פשוט הורגים אותי .. ממליצים להפסיק או שתוך שבוע וחצי שבועיים הגוף יתרגל והכאבים קצת ירגעו?

התחלתי את הסייקל ב-1.6, עברו שישה ימים כולה, אך זה בכל זאת כבר מתחיל להיות בלתי נסבל.
מה אומרים?

תודה.

תחכה שבוע עם זה ותראה לפי ההרגשה שלך ,אתה אמור להרגיש אם זה תופעות לוואי חזקות שלא חולפות , או שזה סתם תחושות שאמורות לעבור עם הזמן מכיוון שזה חומר חדש אז אולי בימים הראושנים תרגיש קצת תופעות לוואי אבל זה אמור לעבור עם הזמן ,בעיקרון אף פעם לא שמעתי על מקרה דומה של כאבי ראש מהחומר הזה, תמתין לתגובות נוספות.

תחכה שבוע עם זה ותראה לפי ההרגשה שלך ,אתה אמור להרגיש אם זה תופעות לוואי חזקות שלא חולפות , או שזה סתם תחושות שאמורות לעבור עם הזמן מכיוון שזה חומר חדש אז אולי בימים הראושנים תרגיש קצת תופעות לוואי אבל זה אמור לעבור עם הזמן ,בעיקרון אף פעם לא שמעתי על מקרה דומה של כאבי ראש מהחומר הזה, תמתין לתגובות נוספות.
אולי בגלל הלחץ דם מהדיבול והדקה
נשמע סייקל לא קל מבחינת נוזלים ולחץ דם

אולי בגלל הלחץ דם מהדיבול והדקה
נשמע סייקל לא קל מבחינת נוזלים ולחץ דם
אמת היה לי מקרה דומה כמו שלו, גם היו לי כאבי ראש וסבלתי הרבה מזה וחיכיתי שבועיים עם זה בתקווה שזה יעבור אבל לא עבר ,בסוף החלטתי לווותר על הסייקל והחלטתי להפסיק והפסקתי וזרקתי את כל החומר לפח, זה שיקול דעת של פותח הפוסט, ותלוי באיזה חומר הוא משתמש גם כן, יש מצב שהדיילר שלו מכר לו חומר לא טוב, במקומו הייתי מחכה שבוע ומשהו עם זה אם הכאבים לא חולפים הייתי מוותר או מוריד את הדיבול ורואה מאיזה סיבה זה קורה,גם כן אני לא מצדיק את האנשים שמתחילים להכניס את כל החומרים ביחד מהשבוע הראשון, היית מתחיל עם הסוס והדקה 4 שבועות ראשונים בלבד ואז מכניס את הדיבול ל4 שבועות, יש מצב אולי בגלל זה.

אמת היה לי מקרה דומה כמו שלו, גם היו לי כאבי ראש וסבלתי הרבה מזה וחיכיתי שבועיים עם זה בתקווה שזה יעבור אבל לא עבר ,בסוף החלטתי לווותר על הסייקל והחלטתי להפסיק והפסקתי וזרקתי את כל החומר לפח, זה שיקול דעת של פותח הפוסט, ותלוי באיזה חומר הוא משתמש גם כן, יש מצב שהדיילר שלו מכר לו חומר לא טוב, במקומו הייתי מחכה שבוע ומשהו עם זה אם הכאבים לא חולפים הייתי מוותר או מוריד את הדיבול ורואה מאיזה סיבה זה קורה,גם כן אני לא מצדיק את האנשים שמתחילים להכניס את כל החומרים ביחד מהשבוע הראשון, היית מתחיל עם הסוס והדקה 4 שבועות ראשונים בלבד ואז מכניס את הדיבול ל4 שבועות, יש מצב אולי בגלל זה.
זה דווקא מראה שיש שם חומר , לא בעיה להתגבר על זה , אני מאמין שהורדת נוזלים תוריד לו קצת מהבעיה

• פותח/ת השרשור
כרגע מהמלצות נוספות, החלטתי להיפטר מהדיבול לתקופה. היום זריקה שלישית, ונקווה לטוב.
הכאבי ראש עוד לא חלפו לגמרי, אך אני מאמין שהדיבול זה שגרם בעיקר לבעיה.
אמשיך לעדכן בהמשך.
תודה רבה לכולם והמשך שבוע טוב.
😃

כרגע מהמלצות נוספות, החלטתי להיפטר מהדיבול לתקופה. היום זריקה שלישית, ונקווה לטוב.
הכאבי ראש עוד לא חלפו לגמרי, אך אני מאמין שהדיבול זה שגרם בעיקר לבעיה.
אמשיך לעדכן בהמשך.
תודה רבה לכולם והמשך שבוע טוב.
😃
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית