הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרונט סקוואט 50KG לביקורת

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
היום לראשונה בחיי עשיתי פרונט סקוואט, אשמח לביקורת על הביצוע

• פותח/ת השרשור
טוב שלא העלת סרטון עם מוט ריק אני היום עשיתי 44 פרונט לשישיות
תעלה משקל ידידי
כמו שאמרתי זה פעם ראשונה בחיים שעשיתי פרונט, רציתי לוודא שאני בכיוון לפני שאני מעלה משקל 😃

תחזיק יותר רחב, הגמישות שלך לא מאפשרת להחזיק ברוחב הנוכחי ולעבוד עם מרפקים למעלה.
תעלה סרטון עם עוד 10-15 קילו על המוט

• פותח/ת השרשור
תחזיק יותר רחב, הגמישות שלך לא מאפשרת להחזיק ברוחב הנוכחי ולעבוד עם מרפקים למעלה.
תעלה סרטון עם עוד 10-15 קילו על המוט
אם המוט לא מתחיל לחנוק אותך סימן שהמרפקים לא מספיק גבוהים\המוט רחוק מדי.
אני אצלם שוב ביום חמישי עם 60-65 קילו.
למה בעצם אני אמור לעבוד עם מרפקים יותר גבוה ממה שיש בסרטון?

אני אצלם שוב ביום חמישי עם 60-65 קילו.
למה בעצם אני אמור לעבוד עם מרפקים יותר גבוה ממה שיש בסרטון?

כדי שהמוט ינוע בקו ישר כשאתה תרים משקל שקצת יותר יאתגר אותך ולא תתעגל קדימה...

• פותח/ת השרשור
אתה טיפה נופל קדימה עם הפלג גוף עליון בעלייה,ולמה שלשות?
כן שמתי לב לזה, נראה לי במשקל יותר כבד זה בעיה כי קל לאבד יציבות. השאלה איך אני מתקן את זה...
לפחות עד שאני אסגר על הטכניקה אני אעשה שלשות ולא חמישיות או יותר. אחר כך נראה
@SmokingSnake אשמח לדעתך ולהצעות לשיפור

גמישות עקב
החבר'ה שעושים אולימפיק סקוואט ופרונט ונשארים כל כך יציבים, הרבה מזה זה הגמישות במפרק העקב
אם אתה יכול לשלוח אותם קדימה אתה תהיה מאד יציב בתחתית.

יש שיפור עם השלשות, לא רואה בעיה מיוחדת של גמישות כי:
בפרונט סקוואט אין שום התיישבות אחורה אלא דחיפה של הברכיים קדימה והחוצה כך שהאגן נופל למטה כמעט בקו ישר(מה שבפועל צריך לראות זה שהאגן זז מעט אחורה בהתחלה ובסוף התנועה בתחתית מתקרב קצת יותר קדימה), יש לך את זה כמעט ב100% וזה המדד שלי לתנועה נכונה.

מה שלא נכון בתנועה שלך:
היציאה מהתחתית, קשה לצאת לא כמו בסקוואט LB כשאתה רגיל לעבוד בLB אבל חובה לעשות את זה אחרת אתה תשען אחורה ואחרי החזרה הראשונה כל הכיווץ בפלג גוף עליון הולך(ניתן לראות ולעצור ב1:13 לדוג').
תמיד תחשוב שמה שמרים אותם למעלה זה המרפקים ותדמיין בראש כאילו אתה מנסה שהמוט בכתף ינוע בקו אנכי, אל תחשוב בכלל על האגן רק על המרפקים והתנועה האנכית של המוט, המח שלך יעשה את השאר.

הרצון לעבוד עם תנועת אגן הוא טבעי- אתה רגיל שההאמסטרינג מתוח ומשתתף בפשיטת אגן בסקוואט הרגיל, הבעיה שבפרונט סקוואט ההאמסטרינג חייב להישאר מקוצר ולא מתוח(זו גם הסיבה שפרונט סקוואט הוא תרגיל קוואד דומיננט)

• פותח/ת השרשור
יש שיפור עם השלשות, לא רואה בעיה מיוחדת של גמישות כי:
בפרונט סקוואט אין שום התיישבות אחורה אלא דחיפה של הברכיים קדימה והחוצה כך שהאגן נופל למטה כמעט בקו ישר(מה שבפועל צריך לראות זה שהאגן זז מעט אחורה בהתחלה ובסוף התנועה בתחתית מתקרב קצת יותר קדימה), יש לך את זה כמעט ב100% וזה המדד שלי לתנועה נכונה.

מה שלא נכון בתנועה שלך:
היציאה מהתחתית, קשה לצאת לא כמו בסקוואט LB כשאתה רגיל לעבוד בLB אבל חובה לעשות את זה אחרת אתה תשען אחורה ואחרי החזרה הראשונה כל הכיווץ בפלג גוף עליון הולך(ניתן לראות ולעצור ב1:13 לדוג').
תמיד תחשוב שמה שמרים אותם למעלה זה המרפקים ותדמיין בראש כאילו אתה מנסה שהמוט בכתף ינוע בקו אנכי, אל תחשוב בכלל על האגן רק על המרפקים והתנועה האנכית של המוט, המח שלך יעשה את השאר.

הרצון לעבוד עם תנועת אגן הוא טבעי- אתה רגיל שההאמסטרינג מתוח ומשתתף בפשיטת אגן בסקוואט הרגיל, הבעיה שבפרונט סקוואט ההאמסטרינג חייב להישאר מקוצר ולא מתוח(זו גם הסיבה שפרונט סקוואט הוא תרגיל קוואד דומיננט)
אני אנסה לחשוב ככה בראש אולי זה באמת יפתור את העניין, תודה.
עוד כמה שאלות:
שמתי לב שיש באט ווינק במידה מסויימת, עד כמה זה חמור? ואת המרפקים צריך להרים יותר גבוה או כמו שהם בתחילת כל סט זה מספיק גבוה?
ולגבי רוחב העמידה, הוא בסדר או שעדיף יותר רחב לנסות?

אני אנסה לחשוב ככה בראש אולי זה באמת יפתור את העניין, תודה.
עוד כמה שאלות:
שמתי לב שיש באט ווינק במידה מסויימת, עד כמה זה חמור? ואת המרפקים צריך להרים יותר גבוה או כמו שהם בתחילת כל סט זה מספיק גבוה?
ולגבי רוחב העמידה, הוא בסדר או שעדיף יותר רחב לנסות?
הבאט ווינק בכלל לא חמור, תתקן את היציאה מהבור ויהיה בסדר.
המרפקים בסדר, רק שאתה לא שומר עליהם כמו בהתחלה לאורך כל התנועה.

הרוחב עמידה נראה בסדר גמור, לעמוד יותר רחב לא יתרום בכלום, יש לך את הגמישות.

• פותח/ת השרשור
3 סטים מהיום:

ניסיתי לחשוב על העניין של להוביל עם המרפקים, בחלק מהחזרות זה לא יצא הכי טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית