הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהנדס מכונות

• פותח/ת השרשור kozaman
  • פורסם בתאריך
שטויות של ילדים מפונקים , אפשר למצוא עניין בכל דבר .
עבודה ופרנסה לעתיד זה חלק מאוד חשוב אם לא הכי חשוב בבחירת מקצוע ללימוד באוניברסיטה .
במילא בתואר ראשון לומדים בעיקר את הבסיס וניתן לעשות השלמות ומעברים בין השנים ואפילו בסוף התואר .

כשההתלבטות היא בין הנדסה כימית לביוטכנולוגיה אז מילא, אבל כשההתלבטות היא בין תעשיה וניהול לבין מכונות, אז זה שני נושאים שונים לגמרי.

ואתה זה שמדבר שטויות, הבחירה היא ממש לא בכיוון של כסף, עדיף להרוויח קצת פחות ולעסוק במשהו שמעניין אותך מאשר משהו שישחוק אותך ממש מהר.

והחומר הלימודי קשה מאוד ?

כמה שעות שבועיות בד"כ (ואיפה אתה לומד?)

לומד בטכניון.
הקושי של החומר הוא מאוד אינדיבידואלי. יש אנשים שכמעט כל הקורסים קשים להם. לדעתי החומר ברב הקורסים מובן. הבעיה שיש המון ש"ב וגם אם הבנת את החומר לא כל כך קל עד בלתי אפשרי לפתור אותם.

נראה לי שבשביל 20 נקודות בסמסטר יוצא בערך 28 שעות בשבוע. אבל זה לא כולל ש"ב, בחנים וכו.

דרך אגב, יש אנשים שמצליחים לעבוד פעמיים בשבוע (מהשנה השנייה) ולסיים את הלימודים בזמן.

כשההתלבטות היא בין הנדסה כימית לביוטכנולוגיה אז מילא, אבל כשההתלבטות היא בין תעשיה וניהול לבין מכונות, אז זה שני נושאים שונים לגמרי.

ואתה זה שמדבר שטויות, הבחירה היא ממש לא בכיוון של כסף, עדיף להרוויח קצת פחות ולעסוק במשהו שמעניין אותך מאשר משהו שישחוק אותך ממש מהר.

אם יש עבודה במקצוע שאתה לומד אז שיהיה לך לבריאות .
העניין שיש הרבה מקצועות שקשה מאוד למצוא בהם עבודה מחוץ לאקדמיה .
מצחיק אגב שאתה חושב שביוטכנולוגיה קרובה להנדסה כימית בעוד שתי מקצועות הנדסים שונים לחלוטין .

אם יש עבודה במקצוע שאתה לומד אז שיהיה לך לבריאות .
העניין שיש הרבה מקצועות שקשה מאוד למצוא בהם עבודה מחוץ לאקדמיה .
מצחיק אגב שאתה חושב שביוטכנולוגיה קרובה להנדסה כימית בעוד שתי מקצועות הנדסים שונים לחלוטין .

תסביר למה המקצועות שונים לחלוטין...

אין לי מה לעשות גוגל כי המקצועות כן דומים ברמה מסויימת, אתה פשוט אומר שלא - אז תסביר\תוכיח.

אני עם הדעה שחייב ללמוד מה שאתה אוהב!!
לא מה שמצפים או רוצים ממך, אך ורק מה שאתה אוהב.
אני כרגע לומד חשמל ואלקטרוניקה ומתכנן להמשיך ל י"ג י"ד לדרגת הנדסאי.

• פותח/ת השרשור
לומד בטכניון.
הקושי של החומר הוא מאוד אינדיבידואלי. יש אנשים שכמעט כל הקורסים קשים להם. לדעתי החומר ברב הקורסים מובן. הבעיה שיש המון ש"ב וגם אם הבנת את החומר לא כל כך קל עד בלתי אפשרי לפתור אותם.

נראה לי שבשביל 20 נקודות בסמסטר יוצא בערך 28 שעות בשבוע. אבל זה לא כולל ש"ב, בחנים וכו.

דרך אגב, יש אנשים שמצליחים לעבוד פעמיים בשבוע (מהשנה השנייה) ולסיים את הלימודים בזמן.

תודה רבה על התשובה, מה תנאי הקבלה למקצוע הזה בטכניון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית