הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון סייקל של Super Dmz 3.0

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
מעוניין בסייקל מסה קצר של חודש, 2 כדורים ביום, טסט במינון TRT (אם אפשר הסבר מה המינון, כמה זריקות בשבוע, ומתי להתחיל) ואולי כדור/2 של פרווירון ביום (כדאי?)

בקיצור השאלות:

1. הסבר על הTRT איך זה עובד ומתי להתחיל?
2. כדאי להוסיף פרווירון?
3. מה מידת ההשבתה של סייקל כזה?
4. איך להתנהל עם פרגניל בסייקל כזה? חשבתי על פשוט 500 בשבוע מאז שאני מתחיל עם הטסט ולתת בסוף הכנה לPCT של 1500 יום כן יום לא למשך שבוע עם טמוקסי..
5. איך הPCT אמור להראות?

תודה
על הדרך עוד שאלה בשביל חבר, הוא התחיל קלן עכשיו והוא רוצה לשלב אותו עם שורף שומן חוקי חדש:
Hydroxycut Hardcore Next Gen
הוא חושב שזה יעזור לו עם האנרגיה בגלל הקלן, ועם הרעב.. לא מכיר את המוצר ורציתי לשאול בשבילו אם יש משהו בדבריו ואם זה לא מסוכן לשלב אותם..

ערכי המוצר:

http://international.muscletech.com/wp-content/uploads/HYD-HC-NEXT-GEN-suppfacts.png

HYD-HC-NEXT-GEN-suppfacts.png

חודש עם סופרדרול סולו אין טעם בtrt פשוט תיקח פרווירון וpct אפשר גם שבועיים כלומיד 50 מג 4 יום אחרי פרגניל אחרון.

לגבי חבר שלך אישית בדיאטה עם קלן לקחתי אפדרין רק לפני אימונים 24 מג עם כדור קפאין זה הרים אותי מנטלית

• פותח/ת השרשור
חודש עם סופרדרול סולו אין טעם בtrt פשוט תיקח פרווירון וpct אפשר גם שבועיים כלומיד 50 מג 4 יום אחרי פרגניל אחרון.

לגבי חבר שלך אישית בדיאטה עם קלן לקחתי אפדרין רק לפני אימונים 24 מג עם כדור קפאין זה הרים אותי מנטלית

עשית חודש סופרדרול סולו בלי טסט??? איך היה הליבידו? ולא הרגשת עייפות מהלחץ על הכבד??

אהה התכוונת אלי, זה לא סופרדרול, זה Super Dmz3, משהו אחר..

@Tom אשמח לשמוע את דעתך בעניין
הגבתי בנושא ה-SDMZ3 לאחרונה. המוצר המקורי הכיל Dymethazine, Msten, Alpha 1 כשצריכה מכ"א מהמרכיבים אילו היה נצרך לבדו או לחילופין בשילוב עם אחר אינה עולה על 40mg/ed.
על שלושת המרכיבים ניתן לקרא בנעוץ.
זה אחד המקרים בהם עדיף לצרוך msten או סופרדרול סולו מאשר את הסטאק.

• פותח/ת השרשור
הגבתי בנושא ה-SDMZ3 לאחרונה. המוצר המקורי הכיל Dymethazine, Msten, Alpha 1 כשצריכה מכ"א מהמרכיבים אילו היה נצרך לבדו או לחילופין בשילוב עם אחר אינה עולה על 40mg/ed.
על שלושת המרכיבים ניתן לקרא בנעוץ.
זה אחד המקרים בהם עדיף לצרוך msten או סופרדרול סולו מאשר את הסטאק.

כן, ראיתי את זה אבל עכשיו שאי אפשר להזמין כבר אמסטן, וסופרדרול בעייתי להשיג, מה גם שהמוצר כבר נמצא אצלי..
אעריך אם תוכל להביע את דעתך על השאלות ששאלתי בפתיחת הפוסט, ואיך להוציא מסייקל כזה את המירב, תודה!

כן, ראיתי את זה אבל עכשיו שאי אפשר להזמין כבר אמסטן, וסופרדרול בעייתי להשיג, מה גם שהמוצר כבר נמצא אצלי..
אעריך אם תוכל להביע את דעתך על השאלות ששאלתי בפתיחת הפוסט, ואיך להוציא מסייקל כזה את המירב, תודה!
ההשבתה היא מינורית ללא טסט ולמעשה טסט במינון TRT ישבית את הציר מהר יותר.
באופן אישי אני לא רואה בסייקל כזה אפקטיביות רבה כשהרווח שיהיה קשה לשמר חלק משמעותי ממנו עומד מול סיכון גבוה יחסית של שימוש באוראליים עוצמתיים.

• פותח/ת השרשור
ההשבתה היא מינורית ללא טסט ולמעשה טסט במינון TRT ישבית את הציר מהר יותר.
באופן אישי אני לא רואה בסייקל כזה אפקטיביות רבה כשהרווח שיהיה קשה לשמר חלק משמעותי ממנו עומד מול סיכון גבוה יחסית של שימוש באוראליים עוצמתיים.

ובנוגע לפרגניל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית