הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות in Ear זולות

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
מישהו אולי מכיר אוזניות in ear שיעלו בערך 50-100? לא מתכוון להשקיע על זה הרבה כסף, אבל יהיה נחמד לשמוע אם יש פה מישהו עם ניסיון עם אוזניות כאלה.

skullcandy smokin buds 2
יש בכל חנות באג ואני ממש מרוצה.
עולה 120-130 ושווה את זה מחזיקות לי המון זמן (כולל אימונים וריצות.) ואיכות טובה.
skullcandy smokin buds 2
עולה 120-130 ושווה את זה מחזיקות לי המון זמן (כולל אימונים וריצות.) ואיכות טובה.

skullcandy smokin buds 2
לי יש זוג שלישי כבר של אוזניות Skullcandy INK´D 2, כל פעם הפסיקו לשמוע מאוזנייה אחת אז הייתי צריך להחליף בבאג (יש עליהם אחריות של שנה), נראה לך ששווה להביא את הsmokin buds בגלל שהם מחזיקים יותר?

לי יש זוג שלישי כבר של אוזניות Skullcandy INK´D 2, כל פעם הפסיקו לשמוע מאוזנייה אחת אז הייתי צריך להחליף בבאג (יש עליהם אחריות של שנה), נראה לך ששווה להביא את הsmokin buds בגלל שהם מחזיקים יותר?

אמ.... לא יודע. בחיים לא הצלחתי להרוס אותן.
נגיד האוזניות שקיבלתי עם הפלאפון נהרסו לי בזמן סקוואט (החגורה לחצה חזק על הכבל.) ועם אלה לא קורה כלום.
אני לא יודע כמה זה יהיה יותר טוב מהדגם שלך, אבל אני יכול להגיד שזה דגם ממש טוב עמיד ושומעים מעולה.
אם נהרס לך כל הזמן.... תחליף. ;)

אם זה אמור גם לשמש לריצות וחדכ אז פיליפס SHQ1200 באיביי באזור ה60-70.
ואם נטו למוזיקה אז שיאומי פיסטונס 3

הייתי ממליץ על הSS UFC אבל הן נהרסות לי המון המון פעמים ואני מחליף אותן במסגרת האחריות. חוץ מזה אני מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית