הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי המשקל שלי

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
מה המצב אנשים, רציתי להתייעץ לגבי משהו. אני מתאמן בתוכנית SS, אוכל כמה שיכול ושותה גיינר כמעט כל יום, וכרגע אני שוקל 74, בן 24 גובה 1.71.
אני מתאמן כבר כמה חודשים ולפני התחלת תוכנית הSS עשיתי תוכנית AB והמשקל שלי תמיד היה בסביבות ה68 ולא עלה. משהתחלתי את תוכנית הSS (שאותה אני כבר עושה בערך 4 חודשים בגלל פציעה והתחלת המשקלים מההתחלה בגלל טכניקה שגויה), המשקל שלי התחיל לעלות, הייתי בהתחלה מבסוט כי חשבתי שאולי זה בגלל מסת השרירים שגדלה, אבל יש לי הרגשה שזה פשוט הרבה שומן שצברתי כי המשקלים שלי בתרגילים כרגע על הפנים(70 סקוואט, 70 דדליפט, בנץ פרס 45).
מה אתם אומרים? יש דרך לנחש מה הסיבה למשקל הגדל?

תודה 👏

תודה על התגובה, לגבי הכמות קלוריות שאני מכניס ביום, אולי באמת אני אוכל יותר מדי.
ה - BMR שלי הוא 1750, (בן 24 שוקל 74 גובה 1.71)אני לא עובד בעבודה פיזית או משהו, כמה לדעתך קלוריות אני אמור להכניס ביום וכמה חלבונים?
תודה ויום טוב

בערך בין 2200 ל2400 קלוריות ליום.
וחלבון בערך 140-150.
אם זה הBMR שלך אז ה RMR הוא 2100. אני הייתי מציע לאכול לפחות 2600 קלוריות, לדעתי אפשר בכיף יותר אבל זו דעתי בלבד מהסיבות שכתבתי בהודעה למעלה (אם אין לך בעיה לעלות עוד קצת בשומן אבל לעשות את הקפיצה במשקלי עבודה יותר מהר, החלטה שלך).
מה עם עניין התנועה עם הברכיים? האם אני ממש לא צריך לעבור את קו הברכיים עם קו אצבעות הרגליים?
תודה
ב HB בדרך כלל (או תמיד) הברכיים כן עוברות את קו האצבעות, בLB בהרבה מקרים לא, אבל נראה לי שזה תלוי ביחס אורכים בין השוק, ירך וטורסו (פלג גוף עליון) שלך. נראה לי שיש אנשים שבLB הברכיים כן עוברות את קו האצבעות (בכל מקרה פחות מ HB)
לגבי הירידה, ב-LB לא צריך לרדת יותר נמוך?
בעיקרון אם אתה לא מתחרה בפאוורליפטינג אז אני לא רואה סיבה לא לרדת הכי נמוך שאתה שאתה יכול בסקוואט, אבל, כל עוד אתה נשאר מכווץ, כלומר לא לשחרר הכל ו"ליפול" למטה בשביל להגיע לעוד עומק. אם העומק שאתה מגיע אליו בסרטון זה הכי נמוך אז סבבה, תגיע לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית