הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עדיף ?

• פותח/ת השרשור pitbull
  • פורסם בתאריך
מה קשור שני הדברים אחד לשני?

קראת את המדריכים?
כבר דובר כאן בפורום לא מעט על ההבדלים בין שני הדברים. תעשה חיפוש.

• פותח/ת השרשור
אני באמצע סייקל ויש לי ארומאטציה גבוהה אני לוקח טימוקסיפן בזמן הסייקל השאלה אם זה עדיף על הפרווירון או לשמור תטימוקסי לPCT

בוא נתחיל ככה, אתה יודע בכלל מזה פרווירון ולמה הוא משמש?

פרווירון זה אנדרוגן ונולבדקס זה אנטי אסטרוגן.

שניר אתה קולט איזה אנשים!. הוא נכנס לסייקל והוא בכלל לא יודע מה ההבדל בין פרווירון לטוקסיפן אוי וואוי לנו.

טוב אז ככה אין קשר בין שני הדברים האלה בכלל שני דברים שונים בתכלית אני מציע לך לקרוא על פרווירון ואז תבין שזה שטרואיד לכל דבר. השימוש של פרווירון בזמן סייקל הוא כאשר אתה רוצה להרים את רמות הטסט החופשי בדם מפני שפרווירון מראה משיכה מאוד חזקה לאלבומין ו SHBG מה שלא מאפשר לטסט לבוא באינטראקציה אם חלבונים אלה ולכן רמתו החופשית עולה. לפרווירון יש גם איזו שהיא אינטרארציה עם האנזים ארומטס מה שכן ישפיע על רמות אסטרוגן אבל זה ממש לא המטרה לשמה הוא משמש.

טמוקסיפן הוא למעשה אנטי אסטרוגן אשר חוסם את השפעת ההורמון ברקמות מסויימות בגוף כמו הפטמות
אבל הוא לא מוריד את רמות האסטרוגן אסטרוגן עדיין יעבור מטבוליזציה בכבד בגלל זה אני מעדיף אותו על דברים יותר מתקדמים כמו ארומסין לטרוזול וכו בקיצור קח טמוקסיפן ועזוב את הפרווירון

לצערי הרב אני רואה מזה, זה בגלל הלחץ של אנשים, להתחיל מהר את הסייקל מבלי שהם יודעים מזה.
אח"כ לא סתם אני רואה כאן תגובות, עשיתי סייקל ללא PCT ואני מרגיש ככה וככה, מה לעשות? אין שכל אין דאגות.

לפותח הפוסט, דבר ראשון לפני שאתה בכלל נוגע בהורמונים, תעשה חיפוש, תחקור. מה אתה לוקח משהו מבלי שאתה יודע מה אתה עושה?
זה כמו שתיקח עכשיו הירואין מבלי לדעת מה אתה לוקח בכלל. לא משחקים הדברים האלו.

• פותח/ת השרשור
לצערי הרב אני רואה מזה, זה בגלל הלחץ של אנשים, להתחיל מהר את הסייקל מבלי שהם יודעים מזה.
אח"כ לא סתם אני רואה כאן תגובות, עשיתי סייקל ללא PCT ואני מרגיש ככה וככה, מה לעשות? אין שכל אין דאגות.

לפותח הפוסט, דבר ראשון לפני שאתה בכלל נוגע בהורמונים, תעשה חיפוש, תחקור. מה אתה לוקח משהו מבלי שאתה יודע מה אתה עושה?
זה כמו שתיקח עכשיו הירואין מבלי לדעת מה אתה לוקח בכלל. לא משחקים הדברים האלו.
אז זהו שלא לקחתי ובגלל זה אני שואל

לפיטבול: התשובה היא נולבדקס במהלך הסייקל, אם לא עוזר אז ארימידקס ולא פרווירון.

לג'וני ביגוד: נולבדקס אפשר להשיג דרך מרשם רופא או דרך דילרים אשר מביאים נולבדקס מחו"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית