עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין 100iu של מכון ויצמןאהלן.
קבלתי 100 iu ביוטרופין של מכון ויצמן.
מעוניין להתחיל להשתמש למטרות חיטוב...יש פרוטוקול לנושא או שמישהו ניסה ויכול לשתף?
מעולה.עוד מישהו?אין 100iu של מכון ויצמן
זה בא בויאלים של 12 IU כל אחד
100 זה לא מספיק
קח את זה לפחות עם טסט
יש פרוטוקול של6 יום ויום מנוחה, 5 יום ויומיים מנוחה ויום כן יום לא
עדיף הראשון
במינימום תן 4 יחידות ביום ממפוצל בוקר ערב
לדעתי תרגיש אותו רק ב5 יחידות ביום
אהלן גבר,העניין שלי הוא יותר פיטנס .השאלה האם יהיו תוצאות ממינון של 4 iu ביום למשך חודש וחצי?אם אתה רוצה לראות תוצאות בבילדינג אין לך מה לעשות עם 100 יחידות!!
חבל על הכסף של המזרקים והטרחה
אם אין לך לפחות 300-400 יחידות
תעלה תמונות
אים יש רק מאה יח ההיתי מישתמש בצימצום .3יח יום כן ויום לא.אהלן גבר,העניין שלי הוא יותר פיטנס .השאלה האם יהיו תוצאות ממינון של 4 iu ביום למשך חודש וחצי?
אהלן גבר,העניין שלי הוא יותר פיטנס .השאלה האם יהיו תוצאות ממינון של 4 iu ביום למשך חודש וחצי?
כזאת תשובה חפשתי.מה לדעתך יעיל יותר מgh לחיטוב-שריפת שומן? באותם התנאים כמובן.
- מינון של 1.5 ב4IU ליום לא יספיק לך לחודש וחצי
- לGH לוקח זמן לבנות בגוף רמות IGF גבוהות בדם ולכן צריך איתו סבלנות
- יש לא מעט בילדרים ומשתמשים שמעידים שתכונת שריפת השומן של הGH לא מתקיימת בהכרח על כל משתמש ...
- אם קיבלת במתנה 100IU והאופציות שעומדות בפניך הן או להשתמש או לזרוק אז כמובן שתשתמש, אם השקעת בזה כסף אז לדעתי זו לא השקעה חכמה,ישנם חומרים ידועים וזולים בהרבה מGH למטרה זו (חיטוב)
אתה רציני???כזאת תשובה חפשתי.מה לדעתך יעיל יותר מgh לחיטוב-שריפת שומן? באותם התנאים כמובן.
אתה רציני???
שילוב של טסט+טרן+ויני - סייקל חיטוב רציני ביותר שכולו+PCT יעלה לך הרבה פחות!!
T3
אפדרין
קלן
DNP
להמשיך??
יש מעט מאוד אנשים שישקיעו בGH למטרות חיטוב בלבד...[/QUOT
הבנת הנכתב ידידי,רשמתי באותם תנאים,קרי פגיעה מועטת אם בכלל במערכות הגוף .כל מה שרשמת פוגע בגוף בצורה קשה למעט ה gh.את ה t3 והקלן כבר ניסיתי והם לא ממש עושים משהו...ולא חפשתי סייקל חיטוב עם טרן וטסט.