עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
''ללכת לקבוצת פוטבול''- איזה?
"SS תתאים?" פוטבול זה לא שחור ולבן
באוף סיזן צוברים כח ומסה, לקראת העונה מתחילים לעבוד על יכולות אתלטיות תוך כדי ניסיון להתקדם ולהרים יותר, כמובן עכשיו זה מטרה משנית
בזמן הסיזן המטרה היא לבוא 100% למשחקים, אם אתה מצליח להתקדם אז מגניב, אבל כעקרון איך יצחק אומר ''משמר כח''
@nlr666
בתור ראנינגבאק אתה צריך לעבוד הרבה על ספרינטים,זריזות וכו'. הראנינגבאק שלנו קטן וקשה לתפוס אותו, יש כאלה שענקיים אבל איטיים ברמות, צריך ללמוד לאזן (להיות ענקי אחושרמוטה עם מהירות כמו פלאש)
לעכשיו, כשאין אימונים בפוטבול בגלל הפגרה SS יכולה לעבוד, למרות שממה שאני יודע יותר אמורים לעבוד בנפח מטורף (כמובן מטרה עיקרית כח) ובSS זה לא ממש מה שקורה.. אם אתה צריך עזרה כלשהי אין לי בעיה
משקלי עבודה?
הוקס? אין לי בעיה לעזור לאויבים אבל לא להוקס. גם ככה אתם מזיינים את הליגה
SS עד שאתה חוזר לאימונים עם הקבוצה, אחרי זה הייתי שוקל לעשות טקסס. (בסיזן אל תעשה טקסס)
נ.ב תחשוב על מתי לחטב אני לא יודע מה להגיד לך בתור ראנינגבאק,אבל אני מחטב בסיזן כי שם גם ככה הפוטנציאל להתקדמות נמוך
הקבוצה בעיר שלישמע באתי לעזור לך עד שאמרת שאתה מההוקס..אני אשאל אותך שאלה ואם תענה נכון אני יעזור לך...למה אתה הולך להוקס?
סבבה חחחח...אני שולח לך בפרטי תרגילים ממש טובים שהמאמן כושר של נבחרת ישראל נתןהקבוצה בעיר שלי
וגם אם תפתח קבוצה אחרת אני לא אעבור אליה
הם רציניים ויש שם משמעת , מאמנים טובים וגיבוש
מסכיםהקבוצה בעיר שלי
וגם אם תפתח קבוצה אחרת אני לא אעבור אליה
הם רציניים ויש שם משמעת , מאמנים טובים וגיבוש