הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לפוטבול

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
היי אני מתכוון ללכת לקבוצת פוטבול
ורציתי לדעת עם איזה תוכנית אימונים כדאי לי להתאמן?
חשבתי שss הכי תתאים, אני צודק או שיש לכם המלצה לתוכנית אחרת?

המשקל שלי: בערך 64 קג
גובה : 1.67

נ.ב.
הייתי באימון אחד ושמו אותי כראנינג באק אם זה משנה
@moo

תודה מראש לעוזרים

''ללכת לקבוצת פוטבול''- איזה?
"SS תתאים?" פוטבול זה לא שחור ולבן
באוף סיזן צוברים כח ומסה, לקראת העונה מתחילים לעבוד על יכולות אתלטיות תוך כדי ניסיון להתקדם ולהרים יותר, כמובן עכשיו זה מטרה משנית
בזמן הסיזן המטרה היא לבוא 100% למשחקים, אם אתה מצליח להתקדם אז מגניב, אבל כעקרון איך יצחק אומר ''משמר כח''
@nlr666
בתור ראנינגבאק אתה צריך לעבוד הרבה על ספרינטים,זריזות וכו'. הראנינגבאק שלנו קטן וקשה לתפוס אותו, יש כאלה שענקיים אבל איטיים ברמות, צריך ללמוד לאזן (להיות ענקי אחושרמוטה עם מהירות כמו פלאש)
לעכשיו, כשאין אימונים בפוטבול בגלל הפגרה SS יכולה לעבוד, למרות שממה שאני יודע יותר אמורים לעבוד בנפח מטורף (כמובן מטרה עיקרית כח) ובSS זה לא ממש מה שקורה.. אם אתה צריך עזרה כלשהי אין לי בעיה
משקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
''ללכת לקבוצת פוטבול''- איזה?
"SS תתאים?" פוטבול זה לא שחור ולבן
באוף סיזן צוברים כח ומסה, לקראת העונה מתחילים לעבוד על יכולות אתלטיות תוך כדי ניסיון להתקדם ולהרים יותר, כמובן עכשיו זה מטרה משנית
בזמן הסיזן המטרה היא לבוא 100% למשחקים, אם אתה מצליח להתקדם אז מגניב, אבל כעקרון איך יצחק אומר ''משמר כח''
@nlr666
בתור ראנינגבאק אתה צריך לעבוד הרבה על ספרינטים,זריזות וכו'. הראנינגבאק שלנו קטן וקשה לתפוס אותו, יש כאלה שענקיים אבל איטיים ברמות, צריך ללמוד לאזן (להיות ענקי אחושרמוטה עם מהירות כמו פלאש)
לעכשיו, כשאין אימונים בפוטבול בגלל הפגרה SS יכולה לעבוד, למרות שממה שאני יודע יותר אמורים לעבוד בנפח מטורף (כמובן מטרה עיקרית כח) ובSS זה לא ממש מה שקורה.. אם אתה צריך עזרה כלשהי אין לי בעיה
משקלי עבודה?

הקבוצה זה כפר סבא הוקס

משקלי עבודה מלפני קצת יותר מחודשיים (פרשתי מהחדר כושר ועברתי לסטריט ועכשיו אני אחזור בגלל הפוטבול) שקלתי בערך 60 בתקופה הזו

סקוואט 80 קג ל5 אם אני לא טועה אולי קצת יותר
דד ליפט רומני אני חושב שכמו הסקוואט אולי קצת יותר
בנץ 57.5 ל5
מילטרי 35 קג או 37.5 ל5 אני לא זוכר

הוקס? אין לי בעיה לעזור לאויבים אבל לא להוקס. גם ככה אתם מזיינים את הליגה
SS עד שאתה חוזר לאימונים עם הקבוצה, אחרי זה הייתי שוקל לעשות טקסס. (בסיזן אל תעשה טקסס)
נ.ב תחשוב על מתי לחטב אני לא יודע מה להגיד לך בתור ראנינגבאק,אבל אני מחטב בסיזן כי שם גם ככה הפוטנציאל להתקדמות נמוך

• פותח/ת השרשור
הוקס? אין לי בעיה לעזור לאויבים אבל לא להוקס. גם ככה אתם מזיינים את הליגה
SS עד שאתה חוזר לאימונים עם הקבוצה, אחרי זה הייתי שוקל לעשות טקסס. (בסיזן אל תעשה טקסס)
נ.ב תחשוב על מתי לחטב אני לא יודע מה להגיד לך בתור ראנינגבאק,אבל אני מחטב בסיזן כי שם גם ככה הפוטנציאל להתקדמות נמוך

חחח אחלה תודה גבר
עוד דעות?

שמע באתי לעזור לך עד שאמרת שאתה מההוקס..אני אשאל אותך שאלה ואם תענה נכון אני יעזור לך...למה אתה הולך להוקס?

• פותח/ת השרשור
שמע באתי לעזור לך עד שאמרת שאתה מההוקס..אני אשאל אותך שאלה ואם תענה נכון אני יעזור לך...למה אתה הולך להוקס?
הקבוצה בעיר שלי
וגם אם תפתח קבוצה אחרת אני לא אעבור אליה
הם רציניים ויש שם משמעת , מאמנים טובים וגיבוש

הקבוצה בעיר שלי
וגם אם תפתח קבוצה אחרת אני לא אעבור אליה
הם רציניים ויש שם משמעת , מאמנים טובים וגיבוש
סבבה חחחח...אני שולח לך בפרטי תרגילים ממש טובים שהמאמן כושר של נבחרת ישראל נתן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית